Kinai mėgsta gyvūnus - 4 įdomūs produktai katėms iš kinų turgelio  ()

Naujųjų laikų kinai tikrai mėgsta gyvūnus ir juos labai lepina. Kiniškos įvairių prekių parduotuvės yra pilnos gyvūnams skirtų produktų, tačiau akivaizdu, kad jose dominuoja šunims skirti daiktai. Visgi, mums pavyko surasti 4 įdomius daiktus, kuriais galite palepinti ir savo katę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuprinė katei

Ne, tai ne katės nešiojama kuprinė, o kuprinė, kurioje gali būti nešiojama katė. Arba mažas šuo. Kurpinėje yra didelis išgaubtas langelis aplinkai apžvelgti ir daugybė oro angų. Viduje vietos daugiau nei atrodo pažiūrėjus iš pirmo žvilgsnio, o dugnas yra paminkštintas, kad gyvūnas galėtų kelyje patogiai pamiegoti. Ši kuprinė kainuoja €31,68, galima rinktis iš keturių spalvų.

Pavadėlis

Mieste gyvenančios katės negali taip dažnai pasidžiaugti ilgais pasivaikščiojimais ir žaidimais gryname ore kaip tos, kurios gyvena kaime. Šeimininkai dažnai bijo savo gyvūnus išleisti į lauką, nes jie gali pasiklysti ar tiesiog pabėgti. Visgi, tam yra tinkamų produktų.

Katė su pavadėliu tikrai nėra dažnas reginys, tačiau gyvūną galima pripratinti. Šis yra kokybiškas, pagamintas iš nailono ir tvirtai laikosi - katė tikrai iš jo neišsiners. Šis pavadėlis kainuoja vos daugiau nei 3 eurus.

Žaislas su plunksnomis

Paskatinti katę šiek tiek pajudėti galima ir namie. Tai - labai sveika ir pagerins gyvūno nuotaiką. Galima pasikliauti įvairiais aplinkoje randamais daiktais, arba nupirkti štai tokį žaislą.

Tai - klasikinis žaislas su virvele ir plunksnuotu kamuoliuku. Tačiau jis pagamintas itin kokybiškai. Jis turi tvirtą, teleskopinę polikarbonato rankeną su paminkštinimu. Žaislas yra nusegamas, todėl vėliau galėsite išbandyti kitą. Šis žaislas kainuoja €6,40.

Ryklio formos namelis

Visgi, po visų kelionių, nuotykių ir žaidimų katė tikrai norės gerai pamiegoti. Dažnai sunku katę išmokyti miegoti tam skirtoje vietoje, tačiau tai padaryti bus lengviau, jei ši vieta trauks dėmesį ir bus patogi. Tai - ryklio formos namelis su minkštu gultu.

Jame gali miegoti ir nedideli šunys, ir katės. Gultas gali būti skalbiamas skalbyklėje, o pats namelis - suspaudžiamas, kad neužimtų daug vietos. Katės mėgsta įsitaisyti mažose erdvėse, todėl tikėtina, kad jūsų gyvūnas namelį susiras pats. Ryklio formos namelis kainuoja kiek mažiau nei 13 eurų.

Kinų rinkoje šunims skirtų produktų yra žymiai daugiau - todėl ir jiems skirtas rinkinys buvo gausesnis. Visgi, akivaizdu, kad kinai gyvūnus myli ir juos lepina, todėl paieškojus jų parduotuvėse tikrai galima rasti labai įdomių daiktų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai ()