12 maisto produktų, kurie nėra vegetariški, nors juose mėsos ir nerasite: kiek jūsų draugų vegetarų tai valgo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nosis 2017-07-10 09:37
Prastas straipsnis. Visu pirma vegetarai nevalgo ne tik mesos, bet ir zuvies ar juru gyviu produktu. Trumpiau tariant - nevalgo nieko ka reikia uzmusti, kas turi tevus, kas kraujuoja ir panasiai. Del to kai kurias straipsnio dalis reikia koreguoti. Jogurte gali pasitaikyti zelatino, bet tik shudiname. Naturaliame jogurte, kuri galima pasigaminti namu salygomis jokiu zelatinu nerasite. Del kitu isvardintu produktu - reik skaityt kas ant pakuotes parasyta. Tokia sudetis nebutinai yra taisykle visame kame.
kukulis4 2017-07-10 21:35
Kad jau visiskai tiksliai, tai vegetarai dazniausiai atsisako pacios mesos ir jos produktu/subproduktu, taciau ne visi vegetarai vengia gyvulines kilmes produktu, kurie isgaunami nezudant gyvulio, kaip tarkim pienas ir jo gaminiai, kiausiniai, etc... Galbut cia noreta pasakyti apie veganus, taciau velgi, veganui pats tradicinis jogurtas ar suris jau yra tabu, jau nekalbant apie atskiras sudedamasias dalis...
UTF16 2017-07-10 23:14
Kokie dar kiaulienos taukai duonoje? Kokie dar žuvų klijai aluje? Kam rūpi kažkokios tortiljos? Straipsnis akivaizdžiai iš kažkur verstas – kas tinka amerikiečiams, nebūtinai tinka lietuviams. Yra veganiškų alternatyvų, būna prekybcentriuose. Nesu matęs tik grūdėtos varškės.
Hencia 2017-07-12 08:21
https://lt.wikipedia.org/wiki/Vegetarizmas