„Xiaomi“ gamina dantų šepetėlius? Taip, bet tikrai ne bet kokius (Video)  ()

Kaip jau ne kartą sakėme, „Xiaomi“ ruošiasi pagerinti viską. Ši bendrovė gamina išmaniuosius telefonus, laikrodžius, veiksmo kameras, garso įrangą, tačiau nemažą dalį savo dėmesio skiria ir namų apyvokos daiktams ir higienos prekėms. Kuo gi ypatingas „Xiaomi“ dantų šepetėlis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektrinis dantų šepetėlis yra efektyvesnis, jį rekomenduoja dauguma dantistų. Visgi, ne visi elektriniai dantų šepetėliai yra lygūs. Patys pigiausi dažnai nėra labai kokybiški, turi itin silpnas, neilgaamžes baterijas, greitai sulūžta. Tuo tarpu „Xiaomi“ pasirūpino, kad jūsų dantų šepetėlis turėtų visas technologijas, reikalingas nepriekaištingai burnos higienai palaikyti.

Visų pirma, pats šepetėlis yra tankesnis ir vibruoja itin aukštu dažniu. Jis juda daugiau nei 37 tūkstančius kartų per minutę, todėl dantys yra valomi itin efektyviai. Dantų šepetėlį taip pat galite kruopščiai išplauti, nes visas įrenginys yra atsparus vandeniui (IPX7 reitingas). Galiausiai, kai ateis laikas jį pakeisti, galėsite nusipirkti porą šepetėlio galvučių iš Gearbest.com

„Xiaomi SOOCAS X3“ turi visą eilę įdomių funkcijų, kuriomis kiti panašūs įrenginiai nepasižymi. Šis šepetėlis dantis valo keturiais režimais – galėsite pasirinkti tą, kuris jums atrodys tinkamiausias. Visas funkcijas galite kontroliuoti specialia programėle – šis dantų šepetėlis „Bluetooth“ ryšiu bendrauja su išmaniuoju telefonu. Ten sulauksite informacijos apie tai, kada reikia valytis dantis, gausite patarimų apie burnos higieną ir kitos naudingos informacijos.

Galiausiai, šis dantų šepetėlis lengvai ras vietos jūsų vonios kambaryje, nes įkroviklis yra labai mažas. Įkrauti „Xiaomi SOOCAS X3“ šepetėlį labai lengva – tereikia jį įstatyti į įkroviklį ir per naktį belaidžiu būdu jo baterija bus pakrauta. Tiesa, kadangi šis šepetėlis turi net 1000mAh talpos ličio jonų bateriją, ją įkrauti pakaks maždaug kartą per mėnesį.

„Xiaomi“ džiaugiasi ir paties prietaiso kokybe. Jis visas nudailintas, kad atrodytų gerai ir būtų malonus laikyti. Šiuo metu vykstančios akcijos metu „Xiaomi SOOCAS X3“ kainuoja vos daugiau nei 36 eurus. Patariame tuo pačiu įsigyti ir porą papildomų galvučių.

„Xiaomi SOOCAS X3“  šepetėlio video apžvalga

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(10)
(6)

Komentarai ()