Naujas veidas po ilgai trukusių kančių ir didžiulio pavojaus gyvybei - įveikti įgimtą defektą buvo sunku (Video)  ()

Ši moteris ilgus metus gyveno ir bandė susitaikyti su itin sunkia ir pavojinga liga, dėl kurios jos gyvybei grėsė mirtinas pavojus. Jennifer Hiles kentė dėl venų malformacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai įgimta kraujagyslių architektūros klaida, pasižyminti nekontroliuojamu pirminiu kraujagyslių išvešėjimu.

Baisiausia tai, kad moters gyvybei grėsmė mirtinas pavojus, todėl buvo būtina kuo greičiau atlikti operaciją. Tai liga, kurią galima kontroliuoti, ar koreguoti, ir priklausomai nuo jos apimčių, pagerinti gyvenimo kokybę ir estetinį vaizdą. Deja, Jennifer ši liga pasireiškė pačiu aršiausiu pavidalu. Moteris džiaugiasi, kad operacija pavyko ir ji vėl gali džiaugtis laimingu jaunos moters gyvenimu. Kaip sako pati Jennifer, šiandien ji džiaugiasi „nauju veidu“.

Liga – pavojinga gyvybei

Jauna moteris galėjo susirgti dar baisesne liga. Tai – hemoragija. Anot medikų, tai kraujo išsiliejimas dėl kraujagyslės sienos trūkio ar padidėjusio laidumo. Kapiliarinį kraujavimą gali sukelti kraujo sąstovis kapiliaruose arba nedidelės pažaidos.

Tai – daugelio klinikinių sutrikimų pasekmė. Jei greitai prarandamas didelis kraujo kiekis, atsiranda hemoraginis (hipovoleminis) šokas. Hemoragijų klinikinė eiga taip pat priklauso nuo kraujavimo vietos: kraujavimas dėl nedidelės minkštų audinių traumos nėra pavojingas, bet tokio paties intensyvumo kraujavimas, trūkus smegenų arteriolei, gali baigtis ligonio mirtimi dėl komplikacijų.

Jennifer Hiles istorija ir operacija video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()