Situacija, kada psichopatai gali būti naudingi aplinkiniams – mokslininkai atliko šiurpų eksperimentą ir surado paskirtį psichopatams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-11-03 00:57
ką daryti su tais moralizuotojais, kurie patys nepriima sprendimo, bet ir tau neleidžia to padaryti? Gal moralizuotoją sunaikinti taip pat? O kaip tada atrodysi visuomenės akyse? Nepriimdamas sprendimo pakenksi sau ir pačiam moralizuotojui, bet visuomenės ir jo akyse išliksi švarus. Ką daryti?
bahuriux 2017-11-03 14:48
Sąlygoje nėra parašyta, kad palikdamas gyvą sužeistajį rizikuoji pražudyti visus. Sąlygoje parašyta. kad sužeistasis paklius į nelaisvę ir galimai bus kankinamas, ar net nužudomas. Todėl palikdamas sužeistajį aš nesusitepu sąžinės, o eilinis karys kažkokios vertingos informacijos ir neturės, kuri padėtu sučiupti visus. Jei vadas psichopatas bus sužeistas ir paklius į nelaisvę, tada jis informacijos turės daugiau ir lengviau ją perduos gelbėdamas savo subinę, nes juk jis nejaučia jokios empatijos ir dėl kitų nebus linkęs aukotis. Todėl jį pribaigti reikia būtinai. Betkokiu atveju tokie testai parodo asmenybės tipą. Beto nesu dar mats psichopato kuris vadovaujasi protu, o ne jausmais.