10 faktų apie Estiją – štai kas labiausiai garsina šią šalį visame pasaulyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

VardenisPavardenis1 2017-11-12 16:20
Estija Estijoje kanapių turėjimas iki 7,5 gramų asmeniniam naudojimui yra dekriminalizuotas. Platinimas ar didelis kiekis gali užtraukti iki 5 metų laisvės atėmimo bausmę. https://spliffymap.com/lt/straipsniai/i ... ti-kanapes , https://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_in_Estonia ...is tendenciju.
Hmz 2017-11-12 17:09
Čia pamirštas dar vienas Estijos pasiekimas - ši valstybė piarinasi bene geriausiai iš visų. Pamėginkite atsisėdę prisiminti bent vieną negatyvią naujieną iš Estijos - turbūt nepavyks. Suprantamas dalykas, kad Estijoje vis viena esama savo blogybių, bet apie jas mes paprasčiausiai nesužinome. Runkeliams patogu turėti po ranka "idealios valstybės" pavyzdį, ant kurio galima smaukytis ir žliumbti, kaip Lietuvoje viskas blogai, ir žiniaklaida šį poreikį patenkina su kaupu.
lindemann 2017-11-12 23:47
Nieko keisto, estiškas charakteris labiau šiaurietiškas, suomiškas konkrečiau, viską daro apgalvotai, užtikrintai, turi viziją ir žengia jos link, Lietuva yra visiška priešingybė, nes po kiekvienos politikų kadencijos, kiti savaip atitaisinėja pirmųjų padarytas klaidas. Fermerių paranojinio valdymo klaidas kad atitaisyti, gali prireikti ir 2 kadencijų.
Arns 2017-11-13 10:14
Kai estai valdo vieną iš dviejų pagrindinių naujienų tarnybų ir vieną iš trijų didžiausių Lietuvos žiniasklaidos grupių, nenuostabu į kieno dūdą yra pučiama. Arba tiksliau kieno pozityvios žinios populiarinamos čia.