Mirusi mergina karste pradėjo judinti pirštus, tačiau medikai tik patvirtino, kad ji jau yra mirusi (N18 Video)  ()

Socialiniuose tinkluose ėmė plisti šiurpą keliantis vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip atvirame karste gulinti mirusi mergina pajudina pirštą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunkiai protu suvokiama akimirka tapo paskutiniu vilties žiburiu, dėl kurio šeima atsisakė patikėti, kad jų dukra yra mirusi. Nepaisant to, 24 valandos prieš laidotuves, medikai merginai vis tiek konstatavo mirtį.

Keistas vaizdo įrašas internete atsidūrė vakar ir susilaukė milžiniško internautų susidomėjimo. Tiesa, nėra žinoma, kada šis klipas buvo įamžintas iš tiesų.

Originalų įrašą patalpino JAV gyvenantis pilietis, tačiau vaizdai byloja apie Pietinę arba Centrinę Ameriką (girdima portugalų kalba, todėl greičiausiai tai - Brazilija). Karste gulinti mergina – Isis Mendez, tačiau jos gimtasis miestas ar amžius nėra žinomas.

Daug klausimų sukėlęs vaizdo įrašas privertė prabilti specialistus.

Anot jų, tokie „traukuliai“ mirusiems žmonėms pasireiškia labai retais atvejais, tačiau tai nėra jokia anomalija. Šį keistą judesį lemia nevalingas raumenų susitraukimas, sukeliamas cheminių reakcijų, vykstančių įrančiame kūne. Matyti, kad prieš pajudant pirštui žmonės glosto velionės plaštakas, tačiau sunku pasakyti, ar tai susiję.

Piršto judesį vaizdo įraše galite pamatyti nuo 2 minutės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(6)
(20)
(-14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: