Nedegate meile sportui? Yra dar vienas lengvas būdas deginti kalorijas - nieko nedarydami sudeginate tiek kalorijų, kiek pusvalandį einant pėsčiomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2018-03-16 11:29
Perskaitę šį straipsnį, visi norintys numesti svorio, dabar puls gulėti vonioje, vietoj to, kad sportuotų. Manau, kad šitame sakinyje yra visa esmė: ,,Jiems buvo nurodyta valandą važiuoti dviračiu ir valandą gulėti 40 laipsnių temperatūros vandens pripiltoje vonioje.'' Kiek būtų kalorijų eksperimento dalyviai sudeginę gulėdami vonioje, jei prieš tai nebūtų valandą intensyviai minę dviračio, 3 kart mažiau ? Va ir visas vonios efektyvumas deginant kalorijas. Jau senai yra eksperimentais patvirtinta, kad po bet kokio intensyvaus ir pakankamai ilgo fizinio krūvio, žmogaus medžiagų apykaita suaktyvėja dar parai į priekį, o karštoje vonioje ji tampa dar aktyvesnė (kaip ir dideliame šaltyje, kūnas dedina kalorijas, normaliai kūno temperatūrai palaikyti).
Rukis 2018-03-16 14:15
Kas iš to sporto, jei žmogus tik nori numesti svorio? Sportas yra tik priedas, bet jei ir toliau kebabais ir McDonaldu maitinsiesi, tai gali sportuoti nesportavęs. Mityba yra pirmas ir svarbiausias dalykas kai nori mesi svorį.
Staska 2018-03-16 19:35
Visiskai pritariu, mityba yra ne maziau svarbu, nei sportas.