Kaip su aspirino tablete atgaivinti nusėdusį akumuliatorių ar pamerkti gėles: 11 mažai kam žinomų aspirino panaudojimo būdų  (5)

Mes linkę manyti, kad aspirinas – vaistas, skirtas skausmui mažinti, bet ar žinojote, kad jį galima panaudoti kur kas plačiau? Pateikiame Jums dar 11 stebuklingų aspirino vartojimo būdų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išsikrovė automobilio akumuliatorius? Galite jį užvesti, išmesdami dvi aspirino tabletes į automobilo akumuliatorių. Acetilsalicilo rūgštis sumaišoma su sieros rūgštimi akumuliatoriuje leis Jums judėti toliau.

2. Prieš merkdami gėles į vandenį, sumaišykite jį su aspirinu. Tai padės Jūsų gėlėms išsilaikyti ilgiau.

3. Norite atsikratyti spuogų? Sumaišykite dvi apsirino tabletes su citrinos sultimis, gautą masę tepkite ant spuoguotos zonos. Prieš nuplaudami palaikykite keletą minučių.

4. Jei Jūsų vonia ištepta muilo putomis ir vandens dėmėmis, suberkite penkias aspirino piliules į buteliuką su purškikliu ir leiskite ištirpti. Purškite tirpalą ant vonios, palaikykite 30 minučių, tada nuvalykite sausu skudurėliu.

5. Negalite atsikratyti erzinančių pleiskanų? Sumaišykite dvi piliules aspirino su savo šampūnu nuo pleiskanų ir reguliariai jį naudokite, kol pleiskanos išnyks.

6. Aspirinas padeda pašalinti ir prakaito dėmes. Ištirpinkite jį šiltame vandenyje ir užpilkite gautą masę ant nudažytų drabužių vietų. Palaikykite 30 minučių, tada plaukite savo drabužius kaip įprasta.

7. Norite nuraminti uodų sugeltą odą? Ištirpinkite keletą aspirino tablečių vandenyje ir ištrinkite mišinį į paveiktas zonas.

8. Nuo chloro pažaliavo Jūsų šviesūs plaukai? Aštuonios aspirino tabletės gali viską ištaisyti! Ištirpinkite jas šiltame vandenyje, įmasažuokite plaukus, palaikykite 15 minučių prieš nuplaudami. Vuolia! Žalia dingo!

9. Išvalykite poras ir pašalinkite negyvas odos ląsteles naudodami naminę aspirino kaukę. Sumaišykite aspiriną su šiltu vandeniu ir užtepkite mišinį ant veido. Prieš nuplaudami šiek tiek palaikykite.

10. Vargstate dėl šiurkščių pėdų? Jaučiate diskomfortą draskydami patalynę ir plėšydami kojinaites? Nuo šiol galite apie tai pamiršti. Sumalkite piliulę aspirino ir sumaišykite ją su šaukštu citrinos sulčių. Gautą pasta tepkite ant probleminių vietų ir apvyniokite jas plastikine plėvele. Šiek tiek palaikykite prieš nuplaunant. Galiausiai negyvas ląsteles nušveiskite šepetėliu.

11. 1 šaukštas medaus, 3 valgomieji šaukštai jogurto ir 7 susmulkintos aspirino tabletės – idealios veido kaukės receptas! Šią masę ant veido palaikius 15 minučių rezultatas Jus nustebins: veido oda taps kur kas lygesnė ir šviesesnė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(13)
(17)
(-4)

Komentarai (5)