Vyrai vis dažniau nešioja sugedusius rankinius laikrodžius - ekspertai turi labai paprastą paaiškinimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ab aeterno 2018-08-07 23:58
Jėzau, žmogus niekaip negali įsikirsti į galvą, kad mechaninis laikrodis ne smartwatch'as yra vienas iš nedaugelio vyriškų aksesuarų, kuris naudojamas šiais laikais ne tik išskirtinai laiką parodyti, bet ir kaip stiliaus detalė. Tu čia gali pilstyti iš tuščio į kiaurą teigdamas koks yra superinis tavo smartwatch'as ir kaip tu šauniai braukai per jį per pristatymą nu ir valio. Kiekvienam savo. Bet taip trumparegiškai svaigti, kad viskas, pabaiga jiems jau rytoj, nes "visi" atsisako jų, o dar geriau, vaikai nesupranta... Vaikai išvis nieko neperka, žaidžia su žaisliukais, tarp kitko. O kai užaugs gal vaikščios be nieko, gal su smartwatch'u, bet jeigu turės klasę, galbūt įsigys ir ką nors gražaus. Nes Bondas, kad ir kiek metų praėjo, neišeina iš mados, taip ir su laikrodžiais. Visa tai apibrėžia vienas žodis, kuris tau akivaizdžiai nesuvokiamas - klasika. Išvis, nesuprantu tokių žmonių, kurie neturėdami jokio suvokimo (o taip teigiu iš tavo juokingų pareiškimų, kurie kyla tik iš tavo aplinkos) drabstosi išvadomis, kad viskas, chana, čia po poros metų nebeliks nieko... Kam darytis gėdą, jeigu nežinai - pasigooglink, padaryk tyrimą prieš nusišnekant, eilinis Duningo-Kriugerio efekto egzempliorius. Va prašom, pasiskaityk, ar ten irgi nevykėliai rašo ir nesupranta, kad vaikai po 10 metų nesupras kas yra tikras laikrodis ) https://www.theverge.com/circuitbreaker ... e-constant Ir dar, laikrodis, vien dėl savo sudėtingo mechanizmo ir veikimo principo visada kels žavesį, gal ne tau, bet pakankamai daliai žmonių, kad jie dar ilgai neišnyks.
audriusn 2018-08-08 00:10
Tas Martenero gerai atrodo, toks labai Breguet'ish. "These three watches are all mechanical and have leather bands, but each will serve totally different functions to different people, or could even be owned by the same person. " - teisingi zodziai, "kolekcija" is keliu gudralaikrodziu atrodytu juokingai. Prie situ triju dar puikiai deretu Grand Seiko spring drive, Jeager le Coultre Reverso duo, Zenith Defy zero G, PP nautilus, VC oveseas chronograph, Seiko 5, PP grand complications, ir daug kitu
kestutisz 2018-08-08 00:30
Tiesiog atvažiuoja grupė tiesiai į vinil'o fabriką ir įgroja be jokios skaitmenos, gal dar kiekvieną blyną atskirai :))
apvalus 2018-08-08 01:14
naudojima. Geras pavyzdys yra automobiliai su VDV. Dar ~10 metu ir jie taps mazuma keliuose, o po kokiu 15 metu liks tik muziejuose ir pas entuziastus. Lygiai taip pat, veikimo mechanizmas labai sudetingas, ideta BE GALO daug metu darbo i ju projektavima, gamyba. Labai daug kas kaifuoja klausydamas ismetimo garso, riaumojimo, kaifuoja krapstydamiesi savaitgaliais prie varikliu juos tobulindami ir t.t. Bet tai nekeicia fakto, kad musu vaikai ir anukai tokiais nebevazines.
Pjovėjas 2018-08-08 08:41
Man irgi kažkada seniai, dar pradinėse klasėse, tėvas padovanojo laikrodį. Prastas buvo, nes tarybinių laikų ir vaikui pirktas, tai paprastesnis. Tai jau nebeturiu, bet nuo to laiko irgi įpratau nešioti laikrodį ant rankos ir net iki šiol laiką tik jame žiūriu, one mobiliam. Man tai naudingas ir patogus daiktas, o jei tuo pačiu dar yra ir aksesuaras, taigi tuo tik geriau Tai kas aš toks?
sub 2018-08-08 11:12
Neteigiai, bet tau tai padeda sudaryti nuomonę apie kitą žmogų, ar netiesa. O man pagal žmogaus darbus, benravimą ir elgesį padeda susidaryti nuomonę apie tam tirką žmogų, tikrai ne pagal daiktus.
ab aeterno 2018-08-08 11:32
Taip, nesakei tiksliai būtent - rytoj, bet jeigu jau nepavyksta suprasti akivaizdžių hiperbolių, tai diskusija labai liūdna darosi. Jei tiksliau, kalbėjai apie 'jūsų vaikus', kurių atsiradimas yra ganėtinai neapibrėžtas kaip laiko dimensija ir faktiškai jie gali atsirasti, kad ir... - rytoj. Kas dėl argumentų, tau gali atrodyti jie kokie tik nori, bet pas mane jie yra, priešingai nei pas tamsta, kuris svaidosi - aš žinau, mano aplinkoj nėra, etc. Tas užsiciklinimas tavo, ties išskirtinai laiko rodymu, jau juokingai atrodo, kad visais būdais ignoruoji kas jau anksčiau pasakyta ir tam pačiam straipsnyje parašyta, kad rankinio laikrodžio pagrindinė funkcija - rodyti laiką, yra pasislinkusi, ir tai yra tokia pat stiliaus detalė/aksesuaras, nei kad tik sužinoti laiką. Dar būtų galima pridėti, kad priešingai nei moterys, vyrai turi tik kelis aksesuarus, iš kurių ir yra laikrodis. O stiliaus atžvilgiu, taip, turėsime ir tuos ir tuos, kurie rinksis smartwatch'ą ir ant rankos be juodo keturkampio nesimatys nieko 70% laiko, o kiti rinksis rankomis surinktą, per korpusą matomą judantį mechanizmą, kuris patrauks dėmesį ir po 20 metų, priešingai nei po 2 metų pasenęs smartwatch'as. Labai įdomus laiko periodas, kam taip išsiplėsti, reikėjo imti laiko tarpą 2-3 metai iki smartwatch'o... ) https://en.wikipedia.org/wiki/Watch
audriusn 2018-08-08 11:48
zvelk toliau savo kaimo, nemazeja populiarumas.
sub 2018-08-08 12:55
Kas juokingiausia, kad ant tų pačių išmaniūjų laikrodžių užsideda klasikinio laikrodžio skiną, ir vėlgi žiūri į tas pačias rodykles. Ne visi, bet dalis išmaniūjų laikrodžių nešiotojų tai tikrai. Dar reikėtų atidžiai padiskutuoti kas kokį išmanūjį laikrodį naudoja, nes krauti kas antrą dieną irgi neracionalu, kai yra tokių pasirinkimų kaip Pebble ir pan.
apvalus 2018-08-08 14:08
Koks skirtumas, po kiek laiko tas daiktas pasens?.. As visiskai suprantu, kam tie sudetingi mechanizmai klasikiniame laikrodyje buvo reikalingi 20 metu atgal - buvo neimanoma kitaip uztikrinti tikslumo. O dabar?.. Ne kas kita, kaip zaisliukas. Tiek pat tuscia, kiek arbata su aukso dulkemis. Kas liecia smartwatch'us, jie nebutinai turi buti keturkampi. Visu antra, baterijoms tobulejant, ismanus laikrodis gales rodyti laika pastoviai.
AAA000 2018-08-09 02:00
nelabai supratau klausimo. tipo uzsinorejai tapt mano zmona? ir kaip tai susije su laikrodziu nesiojimu???