Tai pienas žmonėms visgi yra naudingas ar visiškai nereikalingas? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gitana69 2018-11-09 11:48
Pienas yra sukurtas veršiams ir net veršiai (karvės vaikai) pieną geria tik kelis mėnesius ir po to pradeda ėsti žolę. Ir žmogus yra vienintelis visoje žemėje, kuris geria kitiems gyvūnams sukurtą pieną. Ar jūs matėt, sakykim, kad lapė vaikytųsi vilką, kad pažįstų jo pieno. Nors žmogus, laiko save protingiausia būtybe žemėje, mitybos atžvilgiu dauguma gyvūnų yra daug labiau išprusę negu vidutinis vartotojas. Tiesa, būtų dar pusė bėdos, jei žmonės vartotų nepasterizuotą pieną, kaip darė daugelį metų, nes pasterizuotas pienas pakeičia struktūrą ir taip tampa dar labiau nuodingas. Vartodant pieną ir jo produktus organizmas praranda daugiau kalcio negu jo pasisavina. Ir tuojau paaiškinsiu kodėl. Pirmiausia, nors karvės piene yra gausu kalcio, jis yra tokioje formoje, kad žmonių organizmas beveik nesugeba jo pasisavinti. Beje, nors motinos piene yra keturis kartus mažiau kalcio negu karvės, krūtimi maitinami vaikai pasisavina kur kas daugiau kalcio iš motinos pieno negu iš karvės. Beje, amerikiečiai suvartoja daugiau pieno produktų negu visas likęs pasaulis (vidutinis amerikietis suvartoja 272 kg pieno produktų per metus) ir jie kaip tik turi daugiausiai osteoporoze sergančių žmonių. Šalys, kurios vartoja mažiausiai pieno produktų, turi mažiausiai osteoporoze sergančių žmonių.
simuciukas8 2018-11-09 14:42
Gydytoja-homeopate kaip suvirintojas-filosofas , matematikas-astrologas , chirurgas-chiromantas ir t.t...
Hmz 2018-11-09 16:14
Pasiskaičiau aš apie minėtą Aivą Vaivarienę - viskas dar blogiau nei galvojau. "Sertifikuota gydytoja-homeopatė (20 metų patirtis). Kvalifikuota biopunktūrinės diagnostikos specialistė, dirbanti Nakatani (Riodoraku), R.Folio ir Vega testo diagnostinemis metodikomis." "biopunktūrinė diagnostika" - tai kai tave (dažniausiai rankas) liečia davikliais, prijungtais prie aparatėlio su spalvotais LED-ais, o paskui kompe tau parodo neva tavo vidaus organus (realybėje - gatavą .bmp failiuką) ir pasako miglotą diagnozę, kurios esą įprastais metodais nustatyti negalima, nes liga dar neprasidėjusi.
HardAxe 2018-11-09 18:07
tas pienas čia nauja mada, kaip valgyt cukrų - nevalgyt riebalų, paskui buvo gerti vandenį po stiklinę kas pusvalandį plaunant organizmą, nevalgyt mėsos. Valgyt tik mėsą. Valgyt tik paukštieną. Valgyt daugiau žuvies. Nevalgyt augintos žuvies. Nevalgyt žuvies iš baltijos jūros...
kiesza 2018-11-09 23:18
Nei vienas Geras sportininkas bel pieno produktų,mėsos, žuvies, daržovių nieko nepasiekė..
shift 2018-11-09 23:54
Gydytoja-homeopatė - toks terminas savaime yra oksimoronas. Žmonių mulkintoja yra tikslesnis apibūdinimas.
Paramotoras 2018-11-10 21:29
Nu jo. Kieciausias visu argumentas kad niekas kitas negeria pieno. Na sakyk8m ipilam pieno i lekste ir pastatom kieme. Cia jau turim zalciu kurie atsogere uzleidzia vieta katinam. Veliau atpuskuoja eziai. Gal dar kokios peles suri nakcia sukapoja. Dar kiaulem ivefciam i lovi kad geriau augtu ir truputi deserto gautu. Paskui nepamirstam sunekui kiek sliukstelti. Visi laka ir lapes ir kiti.
Talkatif 2018-11-11 00:33
Katės šiaip triedžia nuo pieno. Yra jo netoleruojančių. Baltijos jūra gan užteršta. Su žuvim iš jos nekažinkas. O suvirintoją-filosofą-politiką-darbininką turim labai garsų. Rusai turi terminą „vrač” nuo žodžio „vrat”. Apmaudu, kad išnaikino kaimiško pieno pardavimus. Neva dėl to grėsė mirtina pandemija. Parduotuvinis per daug vandens skonio, nes ir tėra pieno milteliai skiesti vandeniu.
audriusn 2018-11-15 09:26
ne visos, kaip ir ne visi zmones. https://www.youtube.com/watch?v=3EET5ToceiA pabandyk katinam sumaitint kas jiem nepatinka ar ko jie nenori, busi pasiustas i pescia erotine kelione.