Warrenas Buffettas: „aš sveikinu Kiniją su tuo, ką jie daro, bet nemanau, jog tai reikėtų daryti ir JAV. Elektromobiliai ir taip yra Amerikos ateitis“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2019-03-10 23:56
- Kinijos žmonės nėra tokie turtingi, kad galėtų savarankiškai vystyti šią pramonę, o JAV viskas ateis su laiku ir valstybės kišimasis tik būtų nereikalingos išlaidos. - Žodžiu, JAV rinką elektromobiliai pasieks tokiu tempu, kokiu reikalaus rinka, o va Kinijoje, reikia skubėti, nes tarša jau pasiekė kritinį lygį, o Kinijos priklausomybė nuo inportuojamos naftos yra milžiniška.
stdio 2019-03-11 08:23
Kažkoks iškreiptas suvokimas apie Kiniją, keli faktai: - Po Musko patentų atidarymo Kinijoje atsirado 500 startupų kuriančių elektromobilius - Iš jų apie 1proc. jau stojasi ant gamybos linijos - Kinija jau nėra necivilizuota ir vargšų šalis. Vidutinis kino atlyginimas per metus 12 000 USD. Vadinasi ten daug protingų ir gerai apmokamų darbuotojų. Priminkit koks Lietuvio vidutinis? Apibendrinant - jie savo pramonę remia labai stipriai, o JAV nereikia remti? Esu tikras, kad netrukus suprasime, kad vakarų šalys kaip nebegamina telefonų taip ir auto pramonės nebeliks.
mobilunkas 2019-03-11 13:04
besivystanciom salim labiau reikia elektriniu motociklu nei automobiliu. beto motociklas ir pigiau ir akumuliatoriaus tokio didelio nereikia, ir is to pat kiekio licio iseis pavezt 10 kart daugiau zmoniu. I motocikla juk nesumontuosi tiek ismetamas dujas valanciu sistemu kiek galima sudet i automobili. siais laikais automobilis gi tersia nykstamai mazai jei palyginsi jo tersima su benzinine zoliapjove ar benzopjuklu, kur niekas niekada katalizatoriu nesudes