Kiek kainuoja gyventi naujausiame Dubajaus rajone, į kurį gali patekti tik patys turtingiausi ir kuo šis rajonas toks ypatingas? Ten gyvenančios lietuvės atsiliepimai (Video)  ()

Besilankydama Dubajuje, LRT Plius laidos „Mokslo sriuba“ komanda sutiko čia jau kurį laiką gyvenimą kuriančius lietuvius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-04-04 Kiek kainuoja gyventi naujausiame Dubajaus rajone, į kurį gali patekti tik patys turtingiausi ir kuo šis rajonas toks ypatingas? Ten gyvenančios lietuvės atsiliepimai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laidos komanda į Dubajų vyko filmuoti reportažo apie baigiamą statyti itin modernų, aplinkosaugos ir tvarumo idėjų įkvėptą rajoną „The Sustainable City“.

„Ketinome pakalbinti šio rajono gyventojus, o kai sužinojome, kad čia gyvena lietuvė, kreipėmės pirmiausia į ją. Ir nors Milda Lietuvoje negyvena jau ilgai, buvo labai smagu matyti, kad likimas jai klostosi sėkmingai, o ji pati yra laiminga svečioje šalyje. Turėjome progą apie mus nustebinusį gyvenamųjų kvartalą išgirsti iš pirmų lūpų ir dar – lietuviškai“ – pasakojo „Mokslo sriubos“ reportažą Dubajuje filmavęs Lukas Keraitis.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslo sriuba
Mokslo sriuba
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()