Cheopso piramidę iki šiol gaubia paslaptys - tai yra įspūdingas, bet ir labai keistas statinys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2019-04-15 20:07
„Vokiečių ir rusų mokslininkų komandai pavyko išsiaiškini, kad Cheopso piramidė atlieka vieną itin keistą dalyką – savo menėse kaupia elektromagnetinę energiją. Ji susikoncentruoja aukščiau esančiose piramidės menėse, o ilgainiui persikelia į žemiausią jos dalį, kuri yra po žeme“ čia ekstrasesų mūšio metu išsiaiškino? „Be to, Cheopso piramidė yra viename iš Žemės masės centrų“ kur kur čia taip? „Piramidėje buvo naudojamas ir tuo metu itin modernus sprendimas – vadinamoji „ball and socket“ konstrukcija, kuri padeda struktūrai ištverti plėtimąsi nuo karščio ar žemės drebėjimus“ na čia galbūt.. bet įdomu, kur tokį sprendimą ir kaip panaudojo.. nelabai įsivaizduočiau..
AAA000 2019-04-15 22:17
cia visokia fignia rasinejama, kur neaisku ka ten tikrint... bet pvz apie tas "sandariai iki nematomumo" suleistas 20 tonu duris galetu kokiu foto idet. 20 tonu siaip nera dauk kaip akmens plokstei kokiai. ir kiek mates visokiu foto - apdirbimo kokybe ten neblizgejo ar ten sarkofago "apdirbima" as manau ji tiesiog atliejo is kokio polimorfinio betono. skiedini pro duris isinese, ir "apdirbo" kol dar buvo minkstas. polimorfiniu betonu ir nesugebama atkartot tiksliai - nes per daug rusiu yra ir kelios skirtingo lygio chemines reakcijos vienu metu vyksta. o ne kad pats cheminis junginys kazkuo unikalus. cia panasi istorija ir kaip su plieno rusimis - ju milijonai. ir ten tiesiog truksta elementaraus proceso tikslumo atkartojimo. akmens grezimas deimanto dulkemis senovej - bent jau antikos ir romos laikais buvo zinomas - tiesiog neplaciai. yra net rastisku aprasymu like. o tada praktines zinios buvo dideli pinigai. ir monopolinio verslo - amato komercine paslaptis. ir saugojo jas uzdaros bendruomenes.
daynewss 2019-04-16 11:38
O fotkės, kurias matei yra 4500 metų senumo? Nes jei ne, tai per 4500 metų "apdirbimo kokybė" galėjo labai nežymiai pasikeisti ir nuotraukos gali minimaliai neatitikti to, kas buvo tuomet, kai statė piramidę.