Liūdnos prognozės Lietuvai: pagal JT ataskaitą – Lietuva yra sparčiausiai nykstanti valstybė pasaulyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arunas1948 2019-06-27 17:36
mano buves darbininkas buvo neissilavines, prie ruso karves sere pas mane kiemo tvarkytoju tiktai sugebejo, visi jo keturi vaikai emigravo i Airija dabar ir ji pati su zmona issiveze. Grizes pasakojo su zmona uzdirba 4 tukstancius euru, butas 900 euru, automobilio neturi nes nesugeba teisiu gauti, gyresi kad gyventi gera, kazkiokioj imoneje plauna technika po darbu.
MITEJUS 2019-06-27 22:01
ka konkreciai tau placiau papasakot? kad nama nusipirkau kad gera darba turiu. kad jei viskas ok versla savo pradesiu greitu laiku. kad kai pasensiu ir i pensija iseisiu gausiu dvigubai daugiau nei mano tevai kartu sudejus? kai savo vaikui geresne ateiti duosiu. kad nereiks na ura jam i kita sali islekt bo nuo atliginimo iki atliginimo gyvent ir skaiciuot centukus visai nefaina. as ne pries lietuva bet toks gyvenimas koki turejau ir koki dabar turiu tai kaip diena ir naktis.
HardAxe 2019-06-28 10:44
papasakok savo apytikslę profesiją ir, kad užsienyje gyveni normaliomis sąlygomis - savo/nuomuojame būste su šeima ar su kambariokais, gali išeiti į barą penktadieniais ar taupai, kad leidi sau išvažiuoti paatostogauti ir kiek valandų per savaitę padirbi. Ir ar visa tai buvo įmanoma Lietuvoje?
Arunas1948 2019-06-28 12:26
Ko vaziuoti i uzsieni, mano sunus i rankas gauna 1700 euru, nauja masina be apribojimu, zinoma kasdien vazineja i darba is Marijampoles nes ten turi nama ant mariu kranto, specialybe gamybos automotizavimas.