Prancūzai kuria kompiuterinį žaidimą, kuriame sutiksite Didįjį kunigaikštį Gediminą ir baltų dievus  ()

Tiems, kurie mėgsta strateginius stalo žaidimus, o tuo pačiu ir Lietuvos istoriją – geros naujienos, nes „Mythic Games“ neseniai paskelbė, kad šių metų rudenį pasirodys prancūzų kurto „Time of Legends: Joan of Arc“ žaidimo papildymas, kuriame susirungs kryžiuočiai ir lietuviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis žaidimo papildymas leis žaidėjui nusikelti į Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikus ir užimti svarbiausių to meto lyderių vaidmenis. Tarp jų bus ir Kryžiuočių ordino vadas Ultrichas von Jungingenas bei Didysis Lietuvos kunigaikštis Gediminas.

Žaidimo svetainėje taip pat rašoma, kad kartu su šiuo papildymu bus itin praplėstos „Joan of Arc“ žaidimo galimybės, kadangi bendras figūrėlių skaičius bus didesnis nei 1100 – bus pristatomi ne tik kryžiuočių ordino kariai, bet ir Rusijos, Lenkijos ir Lietuvos pajėgos. Kitaip sakant, bus galima pasinerti į karą tarp Lenkijos, Lietuvos ir Kryžiuočių ordino bei sudalyvauti didžiausiuose to meto mūšiuose.

Tačiau ties istorija viskas nesibaigia – žaidime pasirodys ir baltų dievybės bei kitos mitinės būtybės.

Svetainėje rašoma, kad tarp žaidimo figūrėlių bus galima rasti ir gamtos valdytoją Perkūną jojantį ant Pegaso, o taip pat karo ir likimo deivę Laimą. Žaidime bus galima susigrumti ir su įvairiais mitiniais priešais, pavyzdžiui, gaisrą sukeliančiu Aitvaru arba šventu pagonišku medžiu, kuris gins šventas vietas nuo įsibrovėlių.

Žaidime žaidėjai patys galės kurti ir savo armijų sudėtį, nes be jau egzistuojančių pajėgų bus ir neutralūs vienetai, kuriuos bus galima priskirti pasirinktai armijai. Žaidimo svetainėje rašoma, kad kiekvienas žaidėjas galės sukurti tokias pajėgas, kurios atitiks jų žaidimo stilių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(47)
(5)
(42)

Komentarai ()