Elono Musko kosminis laivas gali būti labiau moralinė katastrofa, nei svarus kosmoso tyrimų žingsnis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2019-10-07 15:15
Kai remontuosi savo namą, žiūrėk kad meistrai būtų be ilgametės patirties, žalutėliai....
Arunas1948 2019-10-07 17:06
Muskas taip ir daro iskart mokosi remontuoti nama ir mokosi is klaidu, kadangi nera konkurentu jis gali leisti sau tokia prabanga.
AAA000 2019-10-07 18:26
prie ko cia Muskas sukcius - jei savo veiksmais isgauna realu ir konkretu rezultata. jo raketos jau paskrenda, ir paskrenda daznu atveju neblogiau nei brangesni buve analogai ar konkurentai. plius jis orientuojasi i ju masine gamyba. o ne vienkartines valdiskas misijas. kas liecia nezinomus mikrobus ir zmoniu apsauga - tai cia isvis vienas kitam priestaraujantys dalykai. gyvybine erdve yra ribota, ir cia konkurencija del jos yra naturalus dalykas. o kad bus auku - vistiek ir as, ir Muskas, ir visi kur skaito ar neskaito sita tema - kazkada uzsilenksit. tai kur cia problema - kad keli savanoriai uzsilenks siektiek kitaip, nei "tradiciskai" kur cia kazkokia amorale ar dar ten kazkokie pezaliniai rauduliai? medalius juk gales gaut. na ir Musko automobiliai irgi pavaziuoja. visai neblogai pavaziuoja. tik cia rezultatas siektiek prastesnis. sakyciau kinieciu variantai geresni kainoje bet Teslos turi labai progresyvius autopilotus - ko siam momentui neturi jokie konkurentai. bent viena technologija tikrai pazangi. vienu zodziu atsikniskit nuo Musko ir eikit pirma savo moralines pareigos atlikt. pvz kokiem vargsam akbaram Afrika-Azijoje pimpalu giluminiu budu buciuot - jei jum cia moralinis neadekvatumas kazkoks Musko veikloje vaidenasi pliusiuka uzmesiu, jei irodymus pateiksit
SaMaras 2019-10-07 20:37
Vat apie ką kalba ir eina.. visi užsiciklinę ant senų technologijų kaip geriausio sprendimo.. ateis statybų Muskas ir atspausdins namą su printeriu, bus geresnis, dizainą rinksies iš daugiau galimybių, nebus kur suchaltūrintas, ir dar gal net pigesnis... ir tada visi statybininkai susiims už galvos, kad kaip mes čia betoną liejam ir plytas dėliojam o čia koks nieko neišmanantis lenda į jų daržą.. (svajoju, bet kas galėtų paneigt kad taip nebus)
lape 2019-10-07 21:04
Gal aš kur pramiegojau, ir nepastebėjau, beje ir , kad Spacex butu iškėlusi nors vieną žmogų į kosmosą. Todėl, dar kartą pasitikrinau visus prieinamus šaltinius - na neturi Muskas ne vieno pilotuojamo laivo.
AAA000 2019-10-07 22:43
"namo spausdinimas printeriu" - cia zodziu zaismas labiau, o ne technologija technologija visada buna konkreti. apima konkretu dalyka. pvz liejimas betonu. net ten kur atseit "spausdina betonini nama" - is tikto tera tas pats liejimas betonu - tik dozuotas. ir kokybe sudina - nes prarandamos vientisinio liejinio savybes. arba kur suvirino tilta - tera tik metalo liejimas valdomu virinimu. praranda liejimo formoje greiti. kazka tenka aukot... jei rezultatas sudinesnis - tai kaip tau gali isplist? kad naujove - taip. bet jei ji prastesne - neisplis masiskai niekaip. fanatam tas nesvarbu - jie vadovaujasi savo fantazijom kazkokiom... pasaulio varomoji jega yra profesionalus praktikai, o ne fanatai. cia daugumos noru desnis deja neveikia ir kai politikai bando pataikaut daugumai - gaunasi kad sugriauna valstybe is vidaus, ar koki kara sukelia, ar visus padaro ubagais... Muskas tiesiog nepakliuna po tiesioginiu visuomenes spaudimu, nes resursa sukaupe pats. o prasvaistys ar padarys kazka veikiancio - pamatysim deja net ir kaupeju siaip pilna... o vat teisingai padaranciu - va cia trukumas...
S.J 2019-11-18 00:07
Asmeniškai aš nelaikau Musko sukčium