Koronavirusas išplito ne Kinijos gyvūnų turguje? Aiškėja naujų detalių ir štai ką apie Uhano virusologijos laboratoriją sako JAV mokslininkai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Klaxon 2020-06-03 18:53
Jeigu jau iš 15min imate straipsnius, tai jau visai jums riesta... Jei rimtai, tai straipsnyje nurodyti faktai kertasi su realybe: lapkričio viduryje virusas jau buvo Prancūzijoje (galiu pateikti rentgeno nuotrauką), viruso perdavėjas yra skujuotis (DNR tyrimai tai patvirtina), o skujuočių žvynai yra kontrabandinė prekė. Prisipažinimas Kinijoje gresia kalėjimu. Ir šiaip ar 15min, ar pusantros valandos, tai ne mokslo ir ne technologijų leidiniai, kad teršti šio leidinio ''eterį''.
Evil Goku 2020-06-03 22:49
Beveik nėra abejonių, kad koronavirusas gyvūnų turguje. O kur pirmą kart jis "peršoko" iš gyvūnų į žmones visai kitas klausimas.
AAA000 2020-06-04 02:11
be mechanizmo aprasymo su patvirtinimais - kaip tai ivyko - cia yra paistalai, propaganda arba religinis tikejimas "spaudos patikimumu" ar kitas meslas... bet tikrai ne faktas.
eXpo 2020-06-04 09:48
To Klaxon , o tai imanoma nustatyt kad plauciu uzdegimas butent nuo coronos pagal rentgeno nuotrauka?
menten 2020-06-04 10:51
Tai aišku, kad neįmanoma. Neverta gaišti laiko demaskuojant kiekvieną "feisbukinių" sąmokslo teorijų melą - čia kova su vėjo malūnais... Toje mažoje pastraipoje ir be rentgeno yra pakankamai nesąmonių, dėl ko net neverta kreipti dėmesio į tokias "teorijas".
AJ 2020-06-06 15:20
Skaiciau sita straipnsi ir labai daug propogandiniu triuku aptikau. Dabar Kinija neigia, kad pas jus koronovirusas atsirado, bando prikisti, kad jis atsirado JAV Niujorke arba Italijoje. Cia viskas del to, jei Kinija pripazins, tai tures moketi reperesijas visam pasauliui. Kai daug Kinija meluoja, tai poto labai sunku atskirti tiesa nuo melo. Jie netgi sakys, kad Honkongas nori prisijungti prie Kinijos. Nors istikro patyliukais iveda elitine kariuomene - apsirengusiais policininkais. Jie ten saukia kinietisku akcentu, o ne Honkongo akcentu... Lietuvoje bijo tokiu zaliu zmogiuku, tad cia rimta diversija vyksta. Ar prasides saltas karas ar neprasides, tai cia jau Kinijos reikalas, jos ekspansija ir prives prie saltojo karo...
Dario 2020-06-06 20:59
Nepamirškit kad kinijoj komunizmas, parodykit man nors vieną komunistinę šalį per paskutinius 100 metų kuria galima tiketi ką jie sako. Gerbkit save biski. Ten negalima garsiai nieko blogo sakyti kas pakenkia valdžios įvaizdžiui, įsivaizduokit kas tam mokslininkui nutiktų jei jis pasakytų ką galvoja... Jei manim netikit tai patys padarykit tyrimą, raskit google kokį nors interviu kur kinietis viešai blogai sneketu apie kinija, nerasit, nebent tai būtų koks emigrantas gyvenantis usa, Australijoje ar Vokietijoj, bet tik ne namie.
Arunas1948 2020-06-06 21:12
Niekaip nesuprantu kaip tas netikes Kinijos komunizmas baigia supirkti puse pasaulio o demokratija baigia prasiskolinti, ypatigai Amerika.
Evil Goku 2020-06-06 22:25
Išnaudodama savo gyventojus, vokdama intelektine nuosavybe, kopijuodama, apgaudinėdama, papirkinėdama, sukčiaudama.