Mokslininkai mano išsiaiškinę, kodėl majai apleido įspūdingą Tikalio miestą – net ir labai pažangi civilizacija neįvertino, kad gali taip nutikti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

procc 2020-07-04 08:16
Klaidas išsitaisykit...
NekenciuReklamos 2020-07-04 12:22
juokinga, kai didi tauta pati save sunaikina, vien tik del pagrazinimu. Egiptieciai, o ypatingai Japonijos aukstuomene, yra irgi klasikiniai pavyzdziai, tinkantys Green Peace muziejuje, su uzrasu "Beauty is a killer". P.S. Jeigu kas nesuprantat apie ka as cia, tai pvz. samuraju zmonos ir jie patys dazydavosi veida baltais dazais (tu laiku grozio etalonas) kuriuose budavo svino junginiu priemaisu, kurie zinoma pakliudavo y organizma ir sukeldavo sunkias neurologines degenracines ligas, apsigimimus ir bendra aukstuomenes DNR pool degeneracija, kas vede link vis labiau protiskai ir fiziskai atsilikusiu palikuoniu gimimo. Pas egiptiecius ir pan.
Giedriax 2020-07-05 02:04
Dėl to manau, pagrindinė šio miesto sunykimo priežastis buvo išorės ar vidaus priešai. Karalių pastatai nedega be priežasties. Matyt buvo kokie nors karai, perversmas ar dar kažkas, po ko miestas taip ir neatsikūrė. Kažkokie nuodingų medžiagų turintys dažai ar mikrobai šuliniuose neskamba įtikinamai, tai geriausiu atveju antrinė priežastis dėl ko miestas negalėjo suklestėti iš naujo.