Krikščionių grupelė mano aptikusi Nojaus arkos liekanas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jordanbn2 2020-07-27 15:35
Dievas gi teisingas moralus. Negalejo taip sukurt zmoniu ir tipo jus darykit ka norit, Išsizudykit nors. Kaip savo protingam kuriniui norejo gero. Stengesi visaip padet. Aišku mate kad ten daug neteisingu zmoniu ir gal but pasiule kai kurias bausmes per grieztas. Taciau skatino kad zmones gyventu teisingai ir kad vieni kitu per daug nezudytu. Dave ten istatymus. Kur nurodyta nedaryti blogu dalyku. Ir kazkiek priziurejo bent pradzioj, kad butu laikomasi tu istatymu. Tai ir angelus siunte ir pats vis kartais bendravo su tais zmonem
vytautas50 2020-07-27 15:49
jordanbn2 2020-07-27 15:56
Kataklizmu neišvengsi visu. O pirmi zmones buvo pakankamai tobuli, nesirgo ir ilgai gyveno. Ir rojus buvo pakankamai saugi vieta. Tik va tos genetines mutacijos, dar kraujomaiša su vietiniais. Tai gi ne visada viskas pavyksta. Ideja buvo gera, o Gavosi kaip gavosi.
NekenciuReklamos 2020-07-27 17:41
Kataklizmu nesutabdysi - kai tuo tarpu ju isvengti galima 10000% Pvz, siais laikais, cunamio perspejimo sistemos, jos jau isgelbejo simtus tukstanciu gyvybiu. Dievas toks tupas, kad bekurdamas, nesugebejo zmogui integruoti net paprasciausiu jutikliu leidzianciu isvengti pvz. plesrunu gyvunu, uzkreciamu ligu, beprotisko salcio ar karscio, zemes drebejimu, potvyniu/cunamiu? Kam kurti taip Dievo mylima Adoma ir Ieva, ir tuo tarpu sukurti tokia aplinka, kurioje paprasciau yra is kart nusizudyt nei vargti akmens amziaus salygom?...Zinoma, jeigu klausysi Dievo tai viskas bus OK Pirmi zmones buvo pakankamai tobuli, nesirgo ir ilgai gyveno? - kokie tiesioginiai irodymai? Rojus - ? Kas cia per vieta? Cia ideali vieta 1nam zmogui/butybei ar 7.5x10(9) zmogui/butybei? Zmonija eina y prieki vien del to, kad musu netenkina dabartines salygos. Zmonija su dabartinemis vertybemis hipotetinam Rojuje niekada neisgyventu. Zmogui nebeuztenka pasikrusti ir gerai paesti, taip kaip tai buvo Adomo ir Ievos atveju Rojuje
jordanbn2 2020-07-27 17:48
Nu tai sakykim valdai ten kokiu laukiniu tauta, ir jie vienas is kito vagia ir zudo vienas kita. Tai kaip jiem uzdraus zudyt? Duodi istatyma kuriame parasyta nezudyk. Ir us zudyma pagrasini mirtimi. Tai dabar va isdirbtos psichologines priemones, kurios veikdamos kartu su atitinkamomis teisinemis priemonemis efektyviai mazina nusikaltimu kieki. Na laukiniams tai nelabai tiko
vytautas50 2020-07-27 18:52
jordanbn2 2020-07-27 20:29
Tai jis nemito. Tiesiog galvojo kad zmones taikiai gyvens ir ten technologijas vystys. O jie (zmones) pradejo zudyt viens kita
jordanbn2 2020-07-27 20:38
Be to cia gal ne apie ta dieva kalbi. Nes su dievais tai visi nori kad ju dievas butu galingesnis, ir vis priskiria kuo toliau tuo daugiau galiu. Ten tas kur kure zeme ir zvaigzdes, ir gyvunus, nu gal dar koki laukini zmogu netycia, tai cia ne prie ko. Va kur Adoma sukure tai sitas nu tiesiog pagamino zmogu, gerai pagamino, ir viskas. Paskui jau stebejo kas bus. Na gal dar kokiu gyvuliu, ten, augalu prigamino. O ten kaip kalbi kad su jutikliais ir negebanty zudyti, tai tokio niekas ir nenorejo kurti, nes tai butu biorobotas su ribotais gebejimais. Na zmogus turetu but kurybingas, ir pats sugebet susitvarkyt su savo emocinem problemom. Toks planas ir buvo
vytautas50 2020-07-27 21:01
jordanbn2 2020-07-27 21:21
Man atrodo daugiau panasus Dievo poziuris i zmones kaip i suaugusius vaikus.nedraude daryt ka jie nori, bet ir nenorejo kad susinaikintu. Na pradeti is naujo tur but butu sudetinga, atimtu daug laiko ir nezinai ar geresni rezultata pavyks isgaut. Ir suzinot gali tik po keliu kartu gimimo, kas uzimtu daug laiko. Tai kadangi toks zmogus jau buvo, Tai tiesiog na vis kartais patardavo jiems kaip geriau butu elgtis, kokiu istatymu laikytis. o siaip zmones gyveno sau kaip norejo. Jis i zmones gi neziuri kaip i gamini. Protingas vis del to tvarinys. Ir gaila ir tu zmoniu ir savo ideto darbo. Be to idomu kas bus toliau. Buna gi kai sukonstruoji koki daikta pats savo rankom Ir paskui gaila ji išmest, nes pats ji gaminai. O cia nu dar labiau gaila, nes ne daiktas visdelto. mastantis zmogus.
vytautas50 2020-07-27 21:37
jordanbn2 2020-07-27 21:46
Grynai teoriškai taip. Bet dar yra emocijos. Mes zmones irgi savo vaikams norim ir laisves bet ir su patarimais lendam. Nu kad jie maziau klaidu darytu, kad jiems dar geriau butu.
jordanbn2 2020-07-27 22:00
Atkreipkim demesi kad dievas kuo toliau tuo galingesnis tampa. Bet galingeja jisai tik zmoniu kalbose ir aprasymuose. O realybeje tai jo bendravimas, darbai ir apsireiškimai iš esmės nesikeicia visa laikotarpį. Pradzioj jo galinguma matom pasaulio sutverime. O po to jis paprastai bendrauja pasitelkdamas kazkokias gana pazangias technologijas. Taciau jo veikimas gana zmogiškas. Ir jis kai dovanoja ten savo tautai kazkokias zemes, tai jis tiesiog padeda jas uzkariauti. Arba ant sodomos ir gomoros ten meteorita kazkoki numeta. Aisku galejo jis ten ir daugiau galios demonstruot. Bet nu ar nepastebite kad jo stebuklai tokie technologiski. PVZ. nepavercia jis kazkokiu zmoniu staiga kiaulemis uz bausme. O nukreipia i juos meteorita. kas pasinaudojus technologijomis visiskai realu. Ir dar toks pastebejimas kad dabar kai turim technologijas angelus vaizduojam su sparnais, o kai zmones apie skraidancius aparatus turejo nieko nezinoti, ir skraidymo be sparnu neisivaizdavo. Tuo metu jie dievą ir angelus vaizduodavo skraidancius su kazkokiomis skraidymo masinomis, su varikliais, su vaziuokle.
jordanbn2 2020-07-27 22:09
Galima technologiskai paaiskinti net sielos buvima. Jeigu turim technologija kuria nukopijuojam zmogaus asmenybe ir irasom i serveri. Tai galime ta asmenybe irasyti i kita kuna, ka kartais ir stebime. Arba sakykim asmenybe gyvena serveryje, ir nukopijuojame kita asmenybe, Ir tas asmenybes serveryje sujungiame. Gauname viena asmenybe su dvieju zmonių gyvenimu prisiminimais ir patirtimi.
shift 2020-07-28 00:55
Visi, kurie bent kiek kritiškai masto, turėtų pažiūrėti šį video, kuriame iš esmės pateikiama alternatyvi geologinė planetos istorija ir galimo Nojaus tvano geologinis pagrindimas. Jei tai kas rodoma video yra tiesa, o panašu, kad mokslas pamažu ima tai pripažinti, tai gali kaip reikiant sukrėsti sekuliarųjį mokslą ir visą dabar galiojantį geologinį datavimą.
punktyras 2020-07-28 07:41
Visi, kas bent kiek kritiškai mĄsto, jau po pirmųjų poros minučių supranta, iš kurios konkrečiai vietos visas šis pasakojimas ištrauktas.
shift 2020-07-28 10:42
Tu tiek įtikėjęs tradicinėmis mokslizmo dogmomis, kad net ignoruoji alternatyvas. Kai neturi profesionalių kontraargumentų, belieka kabinėtis prie šaltinių. Netgi ignoruojant tai, kad šiuolaikinė geologų bendruomenė jauū skyla į dvi sotvyklas dėl Nojaus tvano. Kadaise mokslizmo fanatikai Galilėjų sudeginti norėjo, dėl "akivaizdžių" erezijų. O tai įrodo, kad sekuliarioji visuomenė neretai būna dar tamsesnė ir ignoratyvi už religingąją. Su tokiais diskutuoti neįmanoma, nes remiasi tik savo vadovėlinėm dogmom.
NekenciuReklamos 2020-07-28 14:29
o dabar eik paziurek kada prasidejo ir baigesi CRETACEOUS periodas, ir kada buvo uzfikstuoti pirmieji zmones sugebantys vartoti bent minimalia leksika ir rasyba/daile, kurie butu galeje perduoti (kad ir is lupu y lupas) galimus kataklizminius yvykius. P>S> TAVO INFO ir TAI KA TEIGI SAVO POSTe VISISKAI NESUSIJE ir KLAIDINGA!
Klaxon 2020-07-28 20:38
Nu naxer... Jūs gal prisistatykite prieš komentarą. Vardo nereikia, profesiją, ar užsiėmimą paminėkit. Ypač jordan
jordanbn2 2020-07-28 22:17
Tai Biblija perskaityk, tik atidziai. Ir pabandyk racionaliai apmastyt kas ir kodel kada ivyko Jeigu butų taip, kaip kai kas isivaizduoja, kad tiesiog atsisedo koks rasytojas ir sukure dievo stebuklus, tai tie stebuklai ir butu panasus i stebuklus. Pvz kam ispeti saviškius kad bėgtu iš sodomod ir gomoros miestu, jei gali dieviška galia juos apsaugot. Ten viska nusluoja sprogimas, o jie dulkes nusipurto ir visiem pasakoja koks dievas šlovingas. Na ir daug ten tokiu. Kai isigilini, na ten faktiškai ivyke ivykiai aprasomi. Na gal ir Yra kazkiek lyrikos, ar ten vertimo klaidų. Bet ne tiek ir daug.