Išbandytas 1000 metų senumo receptas - gali būti efektyvus ten, kur šiuolaikiniai antibiotikai jau yra bejėgiai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NekenciuReklamos 2020-08-03 14:56
nu tai blin, dare tyrima, bet neistyre ar susidare nauju junginiu sumaisius yvairius komponentus?????
AAA000 2020-08-03 20:25
as manau ne naujas junginys cia svarbu, o poveikio mechanizma istirt. tiesiog poveikis greiciausiai kaskadinis. kol nera kazkurio vieno etapo, kitas etapas negali pilnavertiskai suveikt. tu sabloniskai ziuri - nes manai kad kazkoks "unikalus" junginys. o jo galbut tiesiog nera. ir net nera ko ieskot. yra tik atskiru poveikiu visuma. pvz kaip betone. suvibravimas isvis ne chemines prigimties. o pakietina gal net apie 2 kartus betona. arba skaldos pridejimas- frakciju suderinimas. cia gali but analogiskai. poveikis gal net ne cheminis, o koks nors fizines lasteliu lygio veiklos isdava. ir ta poveiki galima isgaut nebutinai viena chemine medziaga. va sita medicinine informacija prarandama - nes cia praktiniu bandymu rezultatas. dabartiniu poziuriu seniau gi visi tik nuodijosi ivairiomis dozemis ir tiek o kad komponentai ne visi nuodingi - praziurejo galim paspeliot - gal ten vynas su tulzim suardo fiziskai tas bakteriju pleveles. ar pleveliu susidarymo-atsikurimo aplinka apsunkina. ir dar sakykim dviem budais. o tada cesnakas su svogunais kaip antibiotikas chemiskai pribaigia atskiras bakterijas. atskirai nei vieni, nei kiti - nefunkcionalus. va ta kryptim fantazuok
NekenciuReklamos 2020-08-03 23:49
tai as ka ir noriu parasyt, padarai nauja misiny, atlieki ekspertize ar yra nauju junginiu pakankamai dideliais kiekiais, kad galetu veikti bakteriju kulturas, ir tada vertini ar tai yra kaskadinis poveikis (taip kaip tu rasai) ar tai yra nezinomas nauju junginiu poveikis. Sita visa tyrima tiesiog skaldai y 2 mazesnes tyrimu grupes ir taip toliau, iki tol kol atrandi veikiancias medziagas/junginius arba ju kaskadiny poveiky. Gal pvz, uztenka uzpilti vyno ant zaizdos, tada po 1val uzmesti tulzies gabala, o dar 1val uzdedi cesnaku su svogunais. O gal reikia kad tulzies enzimai reaguotu su cesnaku ir svogunu, pazeistu/suvirskintu ju lasteliu sieneles, "paleisdami" visa "gery" (eteriniai aliejai ir t.t.) o alkoholis veiktu kaip konservavimo priemone ir antiseptikas. Stai, kodel reikia issiaiskinti ar atsirado nauju medziagu/junginiu. Nes kitu atveju gausis laaaaaabai ilgas tyrimas
AAA000 2020-08-04 08:54
sitas tepalas tiktu beretems kuriuos vis rusai "puola ir puola" ar visokems vegetarams nuo mesofobijos gydyt ar visokiems vatnykams, kur prie ruso "viskas buvo geriau". jei tada nuo goblinu padejo, padetu ir dabar aktualumas tikrai nesumenko.
VirtualGadget 2020-08-04 12:23
Žaizdoje yra ne viena rūšis bakterijų. Skirtingos bakterijos gali skirtingai reaguoti į skirtingas medžiagas. Taigi yra tokių vaistų ar tepalų kurie gali naikinti vieną rūšį bakterijų ,bet yra bejėgiai kitų bakterijų atžvilgiu. Kada daromas vaistas iš skirtingų medžiagų tai ir gaunamas mišinys ar nuodų eliksyras kuris naikina visas. Jeigu vieną kažkurį komponentą išimam ta dalis bakterijų kuri atspari kitoms medžiagoms puikiausiai tarpsta ir plečiasi. O jos sąskaita gali gyvuoti ir kitos. Tai turbūt tokia čia ir paslaptis.
NekenciuReklamos 2020-08-04 18:05
kaip suprantu, tyrejai koncentravosi y antibiotikams atsparias bakterijas, kaip kad auksinis stalifokokas, kuris is tikro yra didziule beda, nes zaizdos velniskai sunkiai gydomos arba isvis negydomos.
AAA000 2020-08-04 18:34
nemanau, kad taip supaprastintai veikia. net ir skirtingos baterijos panasus organizmai. tiesiog kai kurios rusys turi daugiau gynimosi mechanizmu. o kitos uzsilenkia greiciau. su atspariom bakterijom ten klausimas labiau suvestas i : "kiek skirtingu budu ir stategiuju jos naudoja". nebutinai individualiai atskira bakterija. net ir kaip bakteriju kolonija. kad "padeda" kitoms rusims isitvirtint - tiketina prielaida - bet neypac. bakterijos greiciau konkuruoja, jei nusitaike i ta pati resursa. o ne bendradarbiauja. nors jei dalis masiskai mirsta - atsilaisvina arealas atsparesnems bet jei nuodas veikia pries atspariausias - manau kitu rusiu jau seniai nebelike.