Mokslininkai įsitikinę - atsisakius alkoholio, neabejotinai pajusite pokyčius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2020-08-26 10:19
Esu keletą kartų negėręs po 3-5 mėnesius visiškai, net gurkšnio alaus ar vyno. Du pastebėjimai: pagerėja miego kokybė ir tampi mažiau irzlus. Abu šie dalykai yra, mano manymu, susiję su abstinencija, nes kaip bebūtų alkoholis yra narkotikas. Organizmo, smegenų tame tarpe, išsivalymas įvyksta per porą savaičių. bent jau man. Tai jei gurkšnojama savaitgaliais, tuomet ir yra organizme įtampa, nes smegenys nori pakaifuoti. Tartum kažkoks mažas trolis tūno viduje, toks nepasteboimas, bet jis yra. Dėl svorio sumažėjimo, tai žinau tokių atvejų, bet tik kai vyro svoris >110, o moterų >80. Tada nukrenta koks kilas kitas, bet jei kūno sudėjimas normalus, tai jokie kilogramai netirpsta.
HardAxe 2020-08-26 13:59
Įdomu krenta dėl paties alkoholio ar dėl socialinių įpročių? (mažiau vakarėlių, mažiau užkandžių prie alaus ir t.t.)
Ar_as? 2020-08-26 14:30
Aš visada, kai svarstyklėse pamatau perliptą 70 kg ribą, nustoju vartoti alų 1-3 mėnesiam. 2-3 kilogramai nukrenta be jokių papildomų priemonių. Kas įdomu, net ir nevartojant ilgesnį laiką nekrenta daugiau kaip 3 kg. Visą tą laiką neatsisakau alkoholio apskritai: konjako, kalvadoso, romo ar viskio (bet jie vartojami mažais kiekiais, sąlyginai rečiau nei alus - reikalauja nusiteikimo, laiko, nuotaikos, o ne "ko čia atsigerti... o, yra alaus!"). Manau didelę įtaką turi ne tik alkofolis, bet ir jo rūšis, taip pat įpročiai "užkandai": prie alaus tradiciškai valgomi kaloringi užkandžiai, panašiai ir su vynu, tuo tarpu su stipriaisiais (nekalbankt apie lakimą "stopkėmis" su lašiniais) valgoma nieko, arba labai mažai, delikačiai.
Arunas1948 2020-08-26 14:44
Alkocholis nuima nuovargi, sportininkams pataria karta metuose nusilakti iki smigimo kad atsipalaiduotu visas organizmas, saikingai viskas gerai, beda kad saika uzmirstam, kita vertus mano gimines vyrai gere visa gyvenima ir mire virs 90 m.
extrimiras 2020-08-27 01:45
Delfio straipsnis.... Del svorio tikrai ne alkoholije esme. Bodybuilderiai negeria tam kad priaugtu svorio, nes alkoholis ir kava varo skyscius is organizmo. Greiciausiai cia kaip rase HardAxe svoris nukrenta nes tu maziau uzkandziu vartoji, kai negeri- uzsiemi kazkokia veikla, o ne sedi prie teliko Del miego tikrai nesigincysiu gali but Del odos? Cia tas pats kas pasakyt, kad jeigu vasara neuzkursi saslikines, tai tu sumazinsi globalini CO2 ir prisidesi prie planetos gelbejimo Kas liecia kepenis, tai alkoholis yra tik kruopelyte dykumoje, palyginus su tuo kiek ir kokio sudo jos apdirba is siuolaikinio valgio, uzkandziu ir gerimu, kiek mes visko gaunam i krauja kas mums kenkia ir labai stipriai. Vezio rizika? Nuo saikingo alkoholio vertojimo? Keista. Musu lasteles mutuoja del GMO, konservantu, dazikliu ir viso kito nenaturalaus maisto. P.S. as nesneku apie alkoholikus. As sneku tik apie normalius galvojancius zmones