Lietuvoje to dar nebuvo: pirmą kartą vyks kosmoso technologijų hakatonas ActInSpace - nugalėtojų jau laukia neįtikėtinas nulinės gravitacijos skrydis Airbus A310 ir kiti įspūdingi prizai (Video)  ()

Pirmą kartą Lietuvoje vyks kosmoso technologijų hakatonas ActInSpace. Tai tarptautinis inovacijų konkursas, skatinantis ieškoti naujų verslo galimybių arba kurti kosmoso įkvėptus startuolius, dirbant su Airbus, Europos kosmoso agentūros (ESA), Prancūzijos kosmoso agentūros (CNES) ir kitų partnerių technologijomis, palydoviniais duomenimis ir patentais. Hakatono dalyvių laukia daugybė įdomių iššūkių ir fantastiškų prizų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ActInSpace® – tai tarptautinis inovacijų konkursas-hakatonas, skatinantis ieškoti naujų verslo galimybių arba kurti kosmoso įkvėptus startuolius, dirbant su CNES, ESA, Airbus, SES ir kitų partnerių technologijomis, palydoviniais duomenimis ir patentais.

Konkurso dalyviai dirbs 24 val. hakatono principu, spręsdami partnerių iššūkius ir siekdami per ribotą laiką idėjas paversti konkurencingomis verslo koncepcijomis.

Komanda, nugalėjusi Lietuvos konkurse, laimės bilietą į tarptautinį finalą Tulūzoje (Prancūzijoje) ir pretenduos į šaunius prizus. Pagrindinis prizas – tai neįtikėtinas nulinės gravitacijos skrydis Airbus A310.

Svarbu: Priimami dalyviai nuo 18 metų. Komandoje gali būti nuo 2 iki 5 narių. Dalyvius be komandos kviečiame registruotis iki lapkričio 5 d. ir susipažinti warm-up call lapkričio 6 d. Dalyvius su komandomis kviečiame registruotis iki lapkričio 11 d.

 

Bendra informacija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()