Kinija į Žemės orbitą sėkmingai iškėlė pirmąjį pasaulyje 6G palydovą - nepalyginamai didesnis greitis už 5G ir kodėl daliai žmonių tai sukels nerimą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

radioaktyvas 2020-11-11 19:23
Čia problema tame, kad 6G bus mobilus ir greitesnis už 5G. Tuo tarpu 5G nepasiekiamumo zonoje retransliuos 4G. Taigi 5G jau yra pasenęs palyginus su 6G, o tas tinklas transliuos visame pasaulyje ir jis greitesnis už 5G. Taigi nesunku nuspėti, kad galėsime nusipirkti 6g telefa iš kinijos ir už 6g intika susimokėti kortele. Todėl galvoju,kad investuoti į 5g tinklą nėra prasmės, o EU laikas galvoti apie palydovinį interneto retranslevimo tinklą su anžeminėmis antenomis kurios bus tv antenos ir tas tinklas turi apimti platų ruožą bangų depazoną. Tv antenos atitiktų rauterius ir gautų tik nemokamus tv kanalus, o visa kita retranslevimui iš palydovo aplinkiniams gyventojams. Taip pat tai atstotų dab radijas ir 2G mobilų tinklą taigi bangų depazonas labai platus. Googlas jau senai išbandė wifi rauterius kaip retransletorius kas suvartoja nepaprastai mažai energijos ir leidžia palyginus su nemodifikuotu rauteriu perduoti milžiniškus kiekius duomenų. Todėl EU laikas kurti atvira protokola duomenims perduoti, o naudoti retranliuojančiams rauteriams gabenti mini palydovus. Žinant, kad antžeminiai rauteriai tikriausiai bus gyventojų tv-dab radio antenos todėl pačiam palydovui nereikės didelio energijos kiekio ir tikriausiai tam pakaks radžio baterijų kurios panašios naudojamos širdies stimuliatoriams ir pan. Taigi belieka dadrožti 4g, o pinigus grūsti į kosminį ES internetinį tinklą. Nes 5g bus nukankintas 6g tinklo.
elfaso 2020-11-11 22:59
Jau 6G? Laukiam Covid-20...
daynewss 2020-11-12 10:02
Jei tavo nuomone, 5G ir covid-19/vakcinacija-čipavimas sutvarkys avis, t. y. sumažins žmonių populiaciją iki Geitso "rekomenduojamo" milijardo ar pusantro, tai kam tas 6G ir covid-20?
HardAxe 2020-11-12 10:59
Nezinau ka jus rukot, bet 6G bus korinio rysio standartas, planuojama naudojimo data 2030m. Ka padare kinai, tai paeme numatoma naudoti dazniu juosta, pakele i kosmosa palydova su duomenu perdavimu toj juostoj ir tikrina teorine iranga. Duomenu standartas GSM tinkle salyginai atviras. Bent jau telefono-boksto dalis yra standartizuota ir naudojama visu, tiek xiaomi tiek apple.