Paskelbė duomenis, kada po paskiepijimo pradeda veikti „Pfizer“ vakcina ir kokie jos galimi šalutiniai efektai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-12-10 16:09
cia tai sutinku - cia butent pagaliau nors sioks toks progresas - kazka pabande naujai bet cia mazas zingsnis - tikrai ne suolis. vakcinavimo principas labai senas. cia manau galima palygint su antibiotikais. tiesiog isrado atskira grupe.
Manobataibuvo2 2020-12-10 16:17
visiškai sutinku...
Manobataibuvo2 2020-12-10 16:28
Vaikų skiepyti negalima (tikriausiai negrįžtami reiškiniai pernelyg pavojingi) Nėsčiųjų skiepyti negalima (tikriausiai tas pats) Planuojančių nėštumą irgi skiepyti negalima (ko gero irgi dėl to paties) Tai kokios ten komplikacijos gali būti? Visas šitas išimtis jungia labai aiškus kriterijus - reprodukcinis. Vaikai ir jaunimas dar bus reikalingi (nes kas gi gamins naujus vaikus), o vyresni kaip ir geriau išnyktų, nes juos sunkiau bus perauklėti NWO tvarkai, nes jie matę normalaus gyvenimo gali imti priešintis. O va vaikai kaip pasipriešins? Praplaus mokyklose smegenis savo genderinėmis/komumistinėmis/leftistinėmis idėjomis ir naujas puikus šaunios ateities vergas iškeptas. O tėvų jau nėra, nes užsilenkę nuo baisios "pandemijos". O valstybė tokia gera, va, užaugino, pasirūpino...
Misteris 2020-12-10 16:42
Skiepijimo eiliškumas :Seimas,Prezidentūra,Vyriausybė optum su visais šeimos nariais,kurie gyvena jų šeimų ūkiuose. O mes juos stebėsime nuotoliniu būdu iki Trijų Karalių. Tada jie priims antrą skiepą.
Finalfour 2020-12-10 16:49
Įdomu, ar neina sukurt vakcinos nuo tokių kaip Manobataibuvo2, nes technologijos.lt tokie troliai pastaruoju metu daugintis pradėjo...Eik tu į plokščiažemių forumą, pasikurk naują temą šalia kokios nors "usa nebuvo menulyje" ar "tikroji tiesa apie 911" ir ten diskutuok.....
Manobataibuvo2 2020-12-10 17:17
Jau seniai yra. Dar 2014 metais Pentagonui Geitso chebra pristatė medikamentinį metodą, kaip blokuoti atitinkamas smegenų sritis. Didelė tikimybė, kad kad vienas iš dabartinės vakcinos komponentų ir bus tam skirtas. Kitaip sakant, su švirkštu galima kontroliuoti žmogaus mąatymą. Be abejo, yra ir kitų būdų. Ir matosi, kad jie buvo panaudoti, nes tokie Finalfour jau seniai užblokuoti ir naujos informacijos nepriima. O ir senos apdorojimas tiriausiai ypatingai skausmingas. O daugintis mes nepradėjom, tiesiog savisaugos instinktas įsijungė. Gaila kad ne visiems. Beje, kur man eiti ir ką veikti tai ne tau spręsti, bet dėkui už pastangas.
conjurer 2020-12-10 17:24
Jo, dažniausiai metilo alkoholis sutrikdo matymą. Bet tai jau seniau žinom nei 2014.
Manobataibuvo2 2020-12-10 17:25
Jei seniai žinai, tai ko nesiimi priemonių?
Finalfour 2020-12-10 17:35
Kaip taisykle, tikejimas samosklo teorijomis ir ivairiais briedais tiesiogiai koreliuoja su zmogaus intelektu, kuo maziau ziniu, tuo lengviau savo ziniu spragas uzpildyti dalykais, kurie suprantami tam ribotam intelektui. Taip ir gimsta visos samokslo teorijos. Minusu kiekis prie tamstos nicko rodo, kad zmones dar atsirenka, kas yra kas. Ups, tuoj pareis argumentas, kad dauguma jau nuzombinti, tik tu vienas tam imuniteta turi
kukulis4 2020-12-10 17:49
Bet gerai, man tai kartais net patinka su durniais pasikapot. Labai geras budas pasidaryt pertraukele bedirbant. Ateini, paskaitai kokia nesamone, biski patriggerini, ir ziurek po pusvalandzio vel pritriesta. Ir vel skaitai, dziaugiesi.
conjurer 2020-12-10 17:57
Jei nepastebėjai, tai kartais įmetu video, ar paveiksliuką į forumą. Tai būtų sudėtinga, jei būčiau aklas. DUH...
AAA000 2020-12-10 20:00
o su kuo siulai diskutuot? cia ne tas atvejis, kad tokio tipo diskusija butu galima. as tau pvz duosiu: pvz ganosi psiaudosapiensiniu bezdzioniu banda savanoje (tipo dabartine zmonija. sumazintu masteliu 1:1000). nu sakykim 8 milijonu vienetu banda. ir uzpuole sita banda isbadejusiu ir isprotejusiu nuo pasiutliges ziurkiu gauja. kiekis - 80 milijardu vienetu. ir kurios dauginasi, is vienos gali atsirast dar 10000 per 14 paru, jei yra sapiensines mesytes. taip sakant covid ziurkiu pandemija . ziurkes del to, kad isivaizduotum masteli padidintai - del situacijos aiskumo. ir dabar tokia situacija: - sapiensu banda labai didele. o ziurkes puola is pakrascio ir grauzia sapiensus. krastinius. sugrauzia viena ir pasidaugina 10000. jei tik apgrtauzia - pasidaugina 1000. individualiai sapiensas stipresnis uz viena ziurke. ir uz 10 ziurkiu ir net uz 100 ziurkiu. bet kai susoksta 1000 ziurkiu, "tipini" sapiensa sugrauzia. ir pandemijos situacija tokia: krastinius grauzia negyvai, o vidury bandos tu ziurkiu nei mate nei girdejo ir netiki kad isvis egzistuoja problema, nes jie kazkada jaunystej viena ziurke susuparde negyvai. ir nebijo jos (analogija i persalima). o kiti net susparde 100 ziurkiu (analogija i gripa). ir dabat, kaip atrodo tavo siulymas viesai diskusijai. tu siulai susest prie stalo - pasimt alaus ir aptart kokio lygio cia problema - ta ziurkiu pandemija. o i faktus, kad sapiensus grauzia ir ziurkes dauginasi tu net nereguoji nors procesas VYKSTA DABAR ir tu siulai paieskot oponentu, kurie nu ten galbut sportininkai ir 2000 tukstancius ziurkiu nukauna, daryt ten kazkokias treniruotes ziurkiu ir sapiensu - kad issiaiskint kur ta riba, galbut ji virs 1000 ziurkiu 1 sapiensui - kaip teige svedai (analogija i ju bandos imuniteta) kai atejo nuodytojai - ir pasiule tas ziurkes elementariai isnuodyt (vakcinos kurejai) kad apsinuodys kazkiek sapiensu, as nematau cia didelio blogio. tai bus atvejai - kai kokiu niors rekomendaciju nepaisys ir pan... pvz nesteriliai ten susileis ar gryba papjaus - vietoj imuniteto susiformavimo... pvz gers ir baliavos ir sals vaidins idiotus, apsirgs komplikuotai net ir nuo vakcinos ir numirs. man tokiu nei kiek negaila jei bus masinis sapiensu isnuodijimas - kaip tu bandai teigt - nu tai nuvarysim ir isdauzysim tuos nuodu pardavejus (ir kartu visus, kuirie prisidejo prie platinimio ). kokios problemos? va tada ir padiskutuosim nes jau bus dvi diskusiju puses - nukenteje ir zalos padarytojai. dabar tu teigi, kad zala nuo vacinu jau yra, ar bus globali - nors kur ji?
Manobataibuvo2 2020-12-10 20:02
Nu jo , tik paveiksliukus ir matai ... daugiau nieko nereikia... Ką gi, puiku. Kiekvienam savo...
Manobataibuvo2 2020-12-10 20:10
Anksčiau man net patikdavo tavo "pasikapojimus" su kitais paskaitinėti. Tik ta pati diskusijos forma, kuri pradžioje juokino, dabar jau kažkokia keista pradeda atrodyti: kažkodėl tu nuolat žmones lygini su babuinais ar kitomis žmogbezdžionėmis. Toks vaizdas, kad tu jautiesi kitoks, negu ta "pseudosapiensinių bezdžionių banda". Iš kur toks keistas požiūris? Gal galėtum pakonkretint?
AAA000 2020-12-10 20:30
o kuo konkreciasi jis keistas? as nesijauciu kitoks. as butent taip ir jauciuosi - kaip bezdzione tarp bezdzioniu. tik ta isreiskiu tiesiogiai. o tu bandai pagrazint. kad mes elgiames kaip bezdziones - bet kazkodel tampam nebezdziones cia tavo elgesys yra keistas. tu iskreipineji realybe - kai viskas yra taip nesudetinga, kad aprasoma bezdzioniu tipiniu elgesiu. kad ten viena ar kita bezdzione elgiasi kaip nebezdzione - bandos elgesio nekeicia... nes pas mus gi demokratija - bandos valdymas valdo ir itikint elgtis logiskiau - rinktis kitokias elgesio kryptis - elementariai neina. ka tu siulai - as tik pavaizdavau kad tai tipiska bezdzioniska reakcija i situacija. logikos ten nerasta. tipiniai instinktai. tiesiog pvz buvo supaprastintas as irgi nezinau geriausiu sprendimu. bet bezdzioniski sprendimai man tikrai nepatinka. o va panuodyt vakcinomis - cia jau nebezdzioniskas sprendimas. cia technologinis budas. greitas. del efektyvumo neaisku. bet tas mazai svarbu. passpartint procesa cia gal net svarbiau. jei tau baisios vakcinos - vadinas tu esi zemiau tos technologijos. tu ju bijai. va ta demonstruot ir yra bezdioniska, iprastas bezdzionisku instinktu demonstravimas as juos irgi turiu (net ir naudoju kai man naudinga ). tiesiog geriau atpazistu ir moku nusakyt asmeniskai mane sita pandemija labai linksmina.
conjurer 2020-12-10 20:41
Ei prašyčiau cituoti tvarkingai. Tu savo frazę priskyrei man. Bent nešveplai rašai, tai per daug neįsižeidžiau. Bet kalbant į temą, kai vakcinos bus prieinamos globaliai, nematau problemos kad kas nesiskiepins. Bent bus pasirinkimas, tie kas didžiausios rizikos grupėse bus saugesnis, nuo antivakserių, ir antigeitsininkų. O kas nenorės, jų reikalas. Tik nereikia čia aiškinti, kad seniams, kurie vartoja ir taip kilogramus medikamentų per metus, bus problemų nuo vakcinos po 50 metų.
azaur 2020-12-11 02:06
Žinot aš kaip ir neutralus šioje situacijoje, net nežinau ar tas korona yra, kontaktavau su ligoniu, savo noru, nes buvo ten bedeliu, galvoju užsikrėsiu pazesiu kas per virusas bet man visiškai nieko, čia tas atvejis tipo kai sergi korona bet nėra simptomų?? Labai apsurdiskai skamba, nes gripo simptomus visada jusdavau, yra ar nėra tos koronas man kažkaip visiškai dzin, svarbu kad perdaug nesuvarzytu žmogus laisvės, beto jei skiepysiuos tai paskutinis, jūs pulkit kaip maitvanagiai prie tu skiepų, nes neva numirsit.
Kirtiklis 2020-12-11 08:01
Ne, nėra. Čia driežažmogiai nusprendė taip su žmonėmis kovoti. Ir alergijos nėra pvz Šienligės - pats pratestavau - nuejau i žydinčių javų lauką (sukelia jie) ir nieko. Dar visus žydinčius augalus apuosčiau - vėl nieko. Reiškia tokio dalyko nėra!! Atsibuskit! Farmacija tik blefuoja kad vaistus pirktumet! Pagauni kampą kaip stipriai nusišneki? Jei tau nėra tai nereiškia kad ir kitiems nebus.
Manobataibuvo2 2020-12-11 09:17
Nieks nesiginčija, kad nėra. Aišku, kad yra. Kalba eina apie tai, kad pavojus ne toks kaip piešia, smarkiai sutirštintas ir to pasekoje įvestos neadekvačios priemonės. Nuo tų priemonių jau miršta daugiau žmonių, nei nuo pačios koronos. Kur dar sugriautos ekonomikos, finansiškai sužlugdytos įmonės ir žmonės. Varoma baimės propaganda, įvedami įvairūs ribojimai. Kas tai jei ne siekis papildomos kontrolės apribojus laisves? Dar prieš metus papasakotų kas nors, kad reiks vaikščioti su antsnukiais, be jų neįeisi į parduotuvę ar įstaigą, gal net į darbą. Negalėsi nuvažiuoti kur nori ir kada nori, bus komendanto valandos, tai būtum pats pasijuokęs iš tokio ir lygiai taip pat išvadinęs plokščiažemininku folijagalviu. Bet šiandien jau išsijuosęs gini šias įvestas priemones ir tau jau nauja normalybė čia. Kas toliau? Gal po pusmečio jau bus normalu, kad pro duris praeisi tik su skiepų pasu (ar čipu, ar QR kodu, ar dar kokiu šūdu) ir socialinio reitingo sistema kaip Kinijoje bus irgi norma? Dabar juokiesi, o paskui sakysi, kad čia viskas ok taip turi būti, nes kažkokie viršuje taip nusprendė, kad mums taip bus geriau? Nėra pojūčio, kad kažkas labai guriai ir po truputį prisukinėja varžtus?
kukulis4 2020-12-11 09:29
Nu zinok skaitant tavo nesamones, galvoju, gal visai nieko butu socialiai pareitinguot.