Tai kas gi yra tose COVID-19 vakcinose? Paviešintos „Pfizer“ ir „Moderna“ vakcinų sudėtys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rimroot 2020-12-23 22:01
Vakcinoje spyglio nėra. Yra mRNR kuri duoda organizmui instrukciją kaip pačiam užsiauginti spyglį. Organizmas pradeda tuos spyglius auginti be pačio viruso ir imuninė sistema pradeda reaguotį į juos ir taip susipažįsta. O kai jau organizmas pasigauna tikrą virusą su tokiais pačiais spygliais, imuninės sistemos reakcija būna greita ir virusas nespėja daugintis kad sukeltų ligą
Staska 2020-12-23 22:41
Nemaciau video, bet pvz. Pfizer mRNR vakcina, rasoma veikia taip:,, buvo pasirinkta formuluotė koduojanti pilną SARS-CoV-2 spyglio baltymą",, mRNR yra patalpinta į mikrometrinius riebalų lašelius, kurie susilieja su žmogaus ląstelės membrana. Naudodamos mRNR užprogramuotą viruso baltymo seką, žmogaus ribosomos susintetina spyglio baltymą, kuris iškyla į žmogaus ląstelių paviršių ir sužadina imuninio atsako formavimąsi. "
mindaugas.vaitiekūnas 2020-12-23 22:55
. Iš ko jis kyla? Nekalbu būtinai apie COVID vakciną, kur ten kai kam pasireiškė bėrimai, padidėjusi temperatūra, silpnumas ar panašiai. Bendrai iš visos skiepų istorijos, kai skiepai buvo sukurti taikant tokią pačią (ar gal net kitą) technologiją. Ar tas šalutinis poveikis ir yra dalis ligos simptomų, su kuriais susidurtum pasigavęs tikrą virusą?
daynewss 2020-12-24 09:27
"„Kaip galime skiepytis, kai nežinome, kas tose vakcinose yra?“, socialiniuose tinkluose baiminasi žmogus, kuris niekada nėra skaitęs jokio maisto produkto etiketės." Tekstas rašytas idioto. Normalus, sveiko proto žmogus visuomet iškels šį klausimą. Esmė yra tame, kad šiais laikais yra svarbus informacijos būvimo ir jos patikimumo klausimas. Juk patys gamintojai sako, kad negalima skiepyti nėščiųjų ir vaikų, nes jie patys neturi informacijos. Kad jos neturi dėl objektyvių priežasčių, tai yra normalu. Bet kadangi patys gamintojai, lobistai ir vadybininkai, tame tarpe Nausėda ir kiti, neturi info, tai ir sako, kad negalima. Tai kuo skiriasi nuo paprasto žmogaus, kuris irgi neturi informacijos ir dėl to sako, kad nesiskiepys, nes neturi pakankamai info? Dar vienas skystoje rašliavoje apverktas aspektas, kad žmonės abejoja vakcinos saugumu. Tai yra visiškai normalu. Imkime, mano manymu, paskutinę modernią vakciną - Bexsero. Ja skiepijama norint apsaugoti nuo meningokoko B. Perskaičius šalutinių poveikių sąrašą ilgai galvojau ar skiepyti vaikus. Dar nebuvo nemokamų. Na, ryžausi ir kol kas nieko. Bet klinikiniai tyrimai su Bexcero aprašyti (bent jau reakcija į sukelėją) eksperimento dalyviams po 10 metų. Ką tai reiškia? Kad eksperimento dalyviai buvo tiriami ir daug metų po vakcinacijos. Tai reiškia, kad yra surinkta daug duomenų, jie yra apdoroti ir pateikti paprastiems žmonėms suprantama kalba. O dėl ilgalaikio poveikio nėra info. Pažiūrėkite kolegos nuoroda į lrytas.lt interviu su medike nuo ~6:25. Kur yra klausiama apie ilgalaikį poveikį. Atsakymas paprastas - nėra duomenų. Nėra duomenų nereiškia, kad nėra šalutinių poveikių. Tai reiškia, kad "mes nežinome". Trečias punktas, kuris mano manymu labiausiai verčia žmones abejoti yra gobšumas, pelno siekimas bet kokia kaina ir nežiūrint kitų žmonių intereso bei sveikatos. Turbūt neatsiras nei vieno žmogaus šiame pasaulyje, kuris nebūtų girdėjęs (tebūnie tik girdėjęs), kaip didžiosios kompanijos ir korporacijos slepia informaciją, apeina įstatymus, bei stumia jiems reikalingus neatsižvelgiant į mano jau aprašytus dalykus. Visi tą žino. Pradedant naftos kompanijomis (pvz., bešvinio benzino gamyba), chemijos pramonės (tas pats švino oksidas), cigarečių pramonės (reklamos apie tai, kad rūkymas yra gerai nėščiosioms ir astmininkams), "maisto" pramonės, GMO ir t.t. Lygiai tokios pačios yra farmacijos korporacijos.
empti 2020-12-24 10:55
įdomiau ne vakcinos sudėtis, bet tiksli RNR seka, kuri įdėta į tą vakciną. Ar tikrai tik vieną-du baltymus koduojanti seka ten įsodinta? ar nėra daugiau kažkokių neaiškių sekų (balatymus koduojančių ar turinčių kitą, reguliacinę paskirtį)
Staska 2020-12-24 12:53
Šiaip, jei kas dar nematėt yra labai geras video kaip virusas užkrečia ir veikia žmogaus latelėse molekuliniu lygiu (labai gera animacija padaryta) - Secret Universe: The Hidden Life of the Cell. Filmas 2012 metų, bet turbūt geriausia dokumentika, kokią teko matyti šia tema, ypač aktualia šiandien.
Staska 2020-12-24 13:22
,, įdomiau ne vakcinos sudėtis, bet tiksli RNR seka, kuri įdėta į tą vakciną. Ar tikrai tik vieną-du baltymus koduojanti seka ten įsodinta? ar nėra daugiau kažkokių neaiškių sekų (balatymus koduojančių ar turinčių kitą, reguliacinę paskirtį) " Belieka tik tikėti vakcinų ir jas kontroliuojančių institucijų oficialiai teikiama informacija. Lygiai taip pat galima kelti klausimą, ar vaistuose nuo kosulio, arba dešroje, tikrai nėra kokių mRNR, kokius nors baltymus koduojančių ? Netikint, kas rašoma produkto etiketėje, oficialiame infomaciniame lapelyje, galima netikėti niekuo. Tokiu atveju reiktų nustot pirkti visus žmogaus pagamintus vaistus, maisto produktus ir gėrimus, arba pasitikėti ir tikėtis, kad produktuose nėra medžiagų galinčių pakenkti žmogaus organizmui.
lape 2020-12-24 13:37
Tai, kaip ten su tuo RNA kodo licencijavimu, ar kas žino? Čia kažką apie tai rašo, bet nesu stiprus anglų kalboje : Kitas klausimas - teiginys, kad vakcinos RNR nepaveiks ląstelės DNR - tai tik ant garbės žodžio laikosi. O jeigu skiepijamas pacientas serga kokių retrovirusu?
vytautas50 2020-12-24 14:50
Staska 2020-12-24 18:07
,, Kitas klausimas - teiginys, kad vakcinos RNR nepaveiks ląstelės DNR - tai tik ant garbės žodžio laikosi. O jeigu skiepijamas pacientas serga kokių retrovirusu? " I si klausima ir keleta kitu DUK yra atsakyta cia: https://www.gavi.org/vaccineswork/will- ... ter-my-dna ir cia https://www.google.com/amp/s/healthblog ... cide%3famp Be to neatsimenu, ar tecnologijos rase, bet buvo straipsnis, kad procentas, ar keli zmogaus genomo yra virusines kilmes. Kad virusas pakeis jusu DNR yra n kartu didesnis (tai vyko ir vyksta nuolat, bet labai letai), nei, kad mRNR vakcina (hipotetine galimybe). Taip, kad viruso Vvisais atzvilgiais vertetu bijoti zymiai labiau, nei vakcinos.
Niemand 2020-12-24 18:20
Dešroje, jei ji iš mėsos, mRNR garantuotai yra
Niemand 2020-12-24 18:30
mRNR iš principo negali pakeisti DNR, blogiausia, kas gali atsitikti teoriškai - netiesioginė neteisinga genu aktyvacija su tam tikra vėžio tikimybe, bet tada ir pats covid tą patį darytu. Retrovirusams mRNR iki lemputės, jie savo ūkį su savom mRNR turi.
azaur 2020-12-25 01:15
Aš išvis neskaitau jokių straipsnių apie korona vapsce neįdomu , ir suprantu kodėl esu toks ramus dėl to viruso, nes kaip sakant psichologija irgi suveikia, patikrinkite save ar pradėja sirguliuoti nepagalvojat kad jums jau korona virusas ??
punktyras 2020-12-25 08:22