Kodėl dar neaišku, kiek žmonių reikia paskiepyti nuo Covid-19, siekiant įgyti visuotinį imunitetą? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Misteris 2021-01-13 17:51
Man nepatinka ,kai įtikėję į skiepus VAKSERIAI darosi panašūs į PLOKŠČIAŽEMININKUS. Būtų dar nieko,jeigu jie nesistengtų primesti savo nuomonę kitiems ir nesiektų įstatymo tvarka priversti skiepytis visus.
menten 2021-01-13 17:58
1. Apie prievartą ir įstatymus čia niekas nekalba. 2. Taip kalba žmogus, kuris "atrado", kad Žemė tuščiavidurė. O gal plokščia ir tuščiavidurė. Ką, Adolfai Nojau?
Misteris 2021-01-13 18:56
Jei dar nekalba apie skiepų PRIVALOMUMĄ,tai dar kalbės.Leninas juk irgi pradžioje tik kalbėjo,vėliau rašė ir po to tik įvykdė kruviną revoliuciją,apie kurią sveikas protas negalėjo pagalvoti.
Evil Goku 2021-01-13 19:16
Visiems vitaminams irgi nėra atlikti klinikiniai tyrimai. Tai negalima teigti, kad vitaminai nekenkia vaisingumui... Šiaip, 100proc žmonių kurie vartoja vitaminą C, numiršta.
kestutisz 2021-01-13 19:28
Tai, ar pimieji neleidžia skiepytis kitiems? Ar antrieji neleidžia apskristi Žemės, kad jau tokios nuoskaudos. Gyvena jie savo burbuluose, kažko ten pašalinio įtikinti nepuola, kryžiaus žygių lyg ir nedaro - nesprogdina gamyklų, tik sau sėkmingai trolina :) O atvirkščiai net labai - iš karto sukyla noras jiem kažką įrodyti (nes anie "įrodinėja" neteisingai) - va, įrodykit ir man kad spagečių monstras netikras :popcorn :) O jei prie temos - tai čia per giliai. Jokia valdžia iki tyrimų nedaeis, pagal tai kaip visi iki šiol elgėsi ("reikia kaŠkA darIti", nesvarbu kokį idiotizmą, bet veiklos tai reikia) tai tiesiog pažiūrės į bendrą statistiką - jei krenta, vadinas jau "geriau" - nuo skiepų ar šiaip persirgo (išmirė visi pagrindiniai kandidatai) - dzin.
HardAxe 2021-01-15 10:54
Norvegijoj 23 žmonės galimai mirė nuo vakcinos sukelto šalutinio poveikio. Jei kas mokat norvegiškai ar žinot daugiau gal galit pakomentuoti kuo baigėsi tyrimas? https://legemiddelverket.no/nyheter/mel ... anuar-2021
menten 2021-01-15 11:29
https://www.bloomberg.com/news/articles ... ts-over-80 Yra ir angliškai. Visi mirę >80-90 metų, sunkiai sirgę. Kol kas tikslios mirties priežastys nenustatytos (bent čia nerašo). “For those who have a very short remaining life span anyway, the benefit of the vaccine may be marginal or irrelevant.” Iš šito sakinio galima suprasti, kad jei žmogus serga vėžiu (kaip pavyzdys) ir tikėtina gyvenimo trukmė savaitė-mėnesis, vakcina neduos jokio teigiamo efekto. Beje, kinų ekspertai reikalauja stabdyti vakcinaciją.
HardAxe 2021-01-15 12:17
ok, tai problema nutiko 23 is 33,000 didelėj rizikos grupėj. 0.07%, mirtingumas toj grupėj nuo covid`o tragiškas. Vis dar skiepysiuos Jei mirsiu bent jau mirties priežastis bus kita ir šeima gaus draudimą Su plokščiažemininkais tai viskas ok, tegu sau gyvena. Bet antivakseriai didina riziką sveikata besirūpinantiem žmonėm, vakcinos neapsaugo 100%.
kestutisz 2021-01-15 12:26
Tai apie žalą galėsim kada ten kalbėti, kokiais 2023'ais kai jau bus pilna atliekamų vakcinų? Dabar jiem ačiū pasakyt reikia, norintiem skiepytis eilė greičiau ateis :))
Hmz 2021-01-15 14:00
: "Duomenų apie Gardasil 9 poveikį žmonių vaisingumui nėra. Tyrimai su gyvūnais kenksmingo toksinio poveikio vaisingumui neparodė (žr. 5.3 skyrių)." Tas pat rašoma ir Covid vakcinos informacijoje.
HardAxe 2021-01-15 16:32
o štai ir paskata skiepytis: https://www.delfi.lt/verslas/bloomberg/ ... d=86243361
AAA000 2021-01-16 22:39
jei bus galimybe rinktis is keliu vakcinu, as ne pries ir pries prievartini skiepijima, jei mirtingumas virsytu 0,65% cia yra riba, kai verta mastyt ir apie prievartini skiepijima. dabar kazkur apie 2-3% mirtingumas - o cia deja jau yra problema visuomeninio lygio. tu esi butent sitos problemos ignoruotojas. sakai ploksciazemininkai - tai va tu sitos problemos "ploksciazemininkas"... nu kiti gal nemoka isaiskint - as pabandysiu buhalteriskai paaiskint - del ko tave cia priminusavo nes musu pasauline medicina labai sudino lygio - niekaip nesugeba istempt pragyvenimo ribu techniskai (valdyt realiai procesa). sitos vakcinos siektiek auksciau uz "pazangiausios" medicinos galimybes isgydyt virusine pandemija. jos stabilizuos situacija iki patines bukles - kai gyvenimo trukmes pusiausvyra vel nusistoves (tada visi medaliu prisikabines uz realiai nieko nenuveikima ). dabar del pandemijos pragyvenimo trukme laikinai smunka. jei statistinis mirtingumas sumazes - pvz irodys, kad realiai pasyviu bent du trecdaliai yra (nes testavimas irgi labai sudino lygio kolkas ) - tada vakcinu priverstinumas jau irgi taps svarstytinu klausimu. pasikeis tiesiog situacija prievartinio skiepijimo nenaudai. dabar priverstinumas siokiam tokiam prioritete. tau tiesiog reiketu palaukt - galbut tavo nuomone dar taps daugumos sansu yra siaip kazkiek, kol neprasirgo aktyviai(patvirtintai) mazdaug 2,6 milijardai. bet va pvz gripo vakcinos pagal mane yra nesamone, nes ant protingumo ribos balansuoja... ju efektyvumas zemiau net uz visuotini medicinos lygi... jos turi but tik savanoriskos. su covid kolkas nelabai aiski situacija - per mazai dar duomenu. sitam momente as pasisakyciau uz priverstini vakcinavima nuo covid. ta nuomone issakyta straipsnyje - ji tik nuomone. bet ji netiesiogine - i ka tu apeliuoji. bet ji vistiek svari nuomone. ten nuomone i vakcinacija aplamai kaip i metodika. ir spragu as ten nelabai matau. bet statistiskai tai tu aiskiai neteisinga pozicija uzsiimei - panasu bijai skiepu, ar kazko as pritarciau, kur ten menten gana miglotai pasisake - jei bus objektyviu duomenu - pozicija tiesiog pasikeis del vakcinacijos butinybes. o dabar tai vienintelis logiskas variantas kolkas. reikia kazkaip susikiepyt visuomene. ir prioritete net priverstinis. cia ne del to profesoriaus. cia del paciu epidemijos pirminiu duomenu tas butina padaryt.