Sunku tuo patikėti: mokslininkai paskaičiavo kiek per sekundę mūsų kūnai pagamina naujų ląstelių - neprilygstamas tempas ir labai išsiskirianti ląstelių grupė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2021-02-16 18:40
neblogas pazintinis buhalterinio "mokslo" straipsnis. na - kaip jo nereiketu daryt... va nuo tokiu dalyku reikia suvokt kas yra zmogus. kaip gyvybes rusis - tai tiesiog lasteliu megakolonija. niekuo is esmes neispudinga nuo kitu gyvybes rusiu. cia pirminis gyvybes lygis. savaimine gyvybe. su savais veiklos desniais. ir zmones issiskirai is kitu gyvybes rusiu - kad sita niekuo neispudinga lasteliu megakolonija issiugde specifinius atminties ir sprendimu priemimo organus iki tokio lygmens - leidziancius save suvokt ir savo veikla. va tik sitoje vietoje mes lyderiai kaip gyvybes rusis. bet ta lyderyste labai silpna net ir "pazangiausia pasauline" intelektine veikla nesugeba perprast net pirminio lygmens normaliai... as jau nekalbu apie jo valdyma... is esmes zmones kaip buvo savaimines lasteliu megakolonijos - taip ir liko... nu paskaiciavo lasteliu procentelius - pagal kieki ir svori... ir kazkokiai lempinei amziaus grupei (kai imt reikia visa perioda nuo gimimo iki mirties) - kas sita paskaiciavima aplamai padare beprasmiskais duomenimis... kas pasikeite? kur praktinis panaudojimas?
vanduo4 2021-02-17 08:10
Manyčiau straipsnio esmė ne kokie ląstelių skaičiai, bet kad tos ląstelės keičiasi intensyviai. Bet jeigu jos keičiasi - kodėl jos esnsta?