Išskirtinis ir itin retas pasiūlymas iš Lenkijos sandėlio: puikios kainos mikroskopas - gali būti ir žaislas, ir labai naudingas įrankis tyrinėti mikroskopinį pasaulį, atlikti mokslinį tyrimą ar įgyvendinti elektronikos projektą („Andonstar AD206“ skaitmeninis mikroskopas, iš Lenkijos, Video)  (2)

Este be galo smalsus, norite ištyrinėti mikroskopinį pasaulį bei mėgstate patys tvarkyti elektroniką, laikrodžius, papuošalus ir t.t? Tada šis mikroskopas yra skirtas būtent Jums.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Andonstar AD206“ skaitmeninis mikroskopas:

  • Aliexpress76,42 €;
    • 43 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 3,73 € į Lietuvą pristatys per 5-20 d.

Iškart norime pažymėti, kad tokie įrenginiai Lenkijos sandėlyje būna labai retai. Įprastai juos tenka pirkti iš Kinijos, tad dabar čia turime išskirtinai gerą pasiūlymą.

Tuo pačiu pasiūloje kol kas galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos arba juodos. Abiem atvejais mikroskopų parametrai yra tokie patys, kaip ir pakuotės turinys.

„Andonstar AD206“ skaitmeninis mikroskopas yra labai gerai vertinamas pirkėjų bei apžvalgininkų. Ir čia turime puikių savybių bei kainos atstovą. 

„Andonstar AD206“ yra ganėtinai kompaktiškų išmatavimų, su pritvirtinamu 7 colių įstrižainės LCD ekranu ir pilnu jo valdymu su įrengtais mygtukais.

 

Tuo pačiu ekraną galima pakreipti norima kryptimi. Keisti aukštį ir tuo pačiu fokusavimą: nuo 2 iki 17 cm.

Šis skaitmeninis mikroskopas vaizdą gali padidinti net 200 kartų, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai daug.

2MP objektyvas taip pat yra apsaugotas nuo UV spindulių bei dulkių.

Plius, dar papildomai ant bazės turime įrengtus du atskirus LED prožektorius, kas leis maksimaliai paryškinti norimas stebėti vietas.

Įdomu ir tai, kad be valdymo su ant ekranu esančiais mygtukais, čia dar turime ir nuotolinį valdymo pultelį. Jis taip pat suteikia labai daug papildomų funkcijų.

Tad „Andonstar AD206“ mikroskopas gali vaizdą papildomai apdoroti (apversti, paryškinti ir t.t.), tuo pačiu galima jį nufilmuoti.

Palaikomos tokios raiškos: FHD 1920x1080; 1080P 1440x1080; 720P 1280x720. Visais atvejais 30 kadrų per sekundę.

Bei nufotografuoti - 4032x3024 (12M).

„Andonstar AD206“ skaitmeninis mikroskopas palaiko ir atminties kortelę - iki 32GB, tad visus užfiksuotus vaizdus galima įrašyti tiesiai į kortelę.

Belieka tik išsipakuoti „Andonstar AD206“ mikroskopą, per keletą minučių jį surinkti, prijungti prie maitinimo šaltinio ir jau galima darbuotis bei susipažinti su mikroskopinio pasaulio įdomybėmis.

 

Norite sužinoti, kaip iš arti atrodo degtuko galvutė? O popieriaus lapas? Kokias spalvas galima išvysti ant drugelio sparno? O gal studijuojate biomedicinos, biologijos mokslus ir norite atlikti mokslinį tyrimą? Toks skaitmeninis mikroskopas Jums labai pagelbės. Ir visus užfiksuotus duomenis galėsite pademonstruoti savo kolegoms.

Tokie skaitmeniniai mikroskopai dažnai naudojami ir elektronikos mėgėjų projektuose. Plika akimi įžiūrėti kai kuriuos komponentus yra labai sunku, todėl toks mikroskopas tikrai praverčia. Patyrinėjus mikroschemą nesunku surasti, kuris komponentas perdegė ar atsipalaidavo.

„Andonstar AD206“ skaitmeninis mikroskopas pravers tiek mėgėjams, tiek ir profesionaliai elektroniką, laikrodžius, papuošalus ir kitus preciziško tikslumo reikalaujančius įrenginius tvarkantiems žmonėms.

Kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

 

„Andonstar AD206“ skaitmeninio mikroskopo pristatomasis vaizdo įrašas.

„Andonstar AD206“ apžvalga anglų kalba:

„Andonstar AD206“ apžvalga rusų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (2)