Kinijos kariuomenė uždraudė „Tesla“ automobilius: susirūpino keliama grėsme

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-03-23 15:53
Vagie kepurė dega!
AAA000 2021-03-23 16:04
puikus Kinijos atsakas. 100% pataike as irgi viena is priezasciu - kodel niekada nesirinkciau teslavezimo - ju firmine "nuomos" politika. na ir maziau svarbi priezastis (tik man) - privacios vartotoju erdves akivaizdus negerbimas. viesi keliai ar viesos erdves yra viena. o kai automobilis ivaziuoja i nuosava sklypa ar garaza - ten jau visai kito teisinio statuso erdve. jei Muskas galvoja, kad technologiskai gali pasisavint sita erdve neatsiklauses vartotoju - tai kinai cia gana aiskiai jam manau parode kur jis turetu tupet su savo "inovacijom" toki reikalavima galima pritaikyt ir rinkos zonai - kaip amerikieciai pradejo taikyt. taip kad cia dar labai svelniai kinieciai zaidzia...
conjurer 2021-03-23 16:21
Manyčiau tapšnokliams tas pats galioja. Taigi jei nešiesi savo išmanųjį į miegamajį, tai kokia problema pasistatyti automobilį lauke?
laurius 2021-03-24 16:32
Gerai pastebėta dėl išmaniojo. Tas pats galioja laptopams su kamerom ir mikrofonais, žaidimų konsolėms, o kur dar visokios alexos, siriai ir pan.
Benediktas 2021-03-24 16:56
Suprantama, kad gali šnipinėti, Kinijos rėžimą suprantu. Na ir dar koks 70% politikos sprendime, kaip atsakymas į Huawei ir t.t. Bet, jei tik karinėse zonose, tai nieko baisaus Teslai dar, galvojau visai uždraudė.
AAA000 2021-03-24 22:08
irgi ziuriu rimtas technologas sulyginai aktyvia vos ne priverstine sistema su pasyvia... ismanu gali sukist deklan, gali isjungt ir nesiotis. ji dar nera problema sukontroliuot. ekstra atveju sudauzai vienu smugiu. o su auto kur ten kruva kameru, tu ten uzsiknisi vien jas surast visas. o ir su teslos politika - atsijungs masina ir nevaziuos ir kukuosi, nes ten "pazeidei" koki nors pirkimo-nuomos punkta... man neproblema tik nepirkt tokio slamsto - kur man neduodamos pilnos valdymo teises. kazkokia suknista pagalbine programa negaus niekada virsenybes. aplamai as esu uz apsimokancius individualiai tipo autopilotus, o ne firminius kazkokius sudus. pagal mane turi but kaip minimum autopilotiniu programu konkurencija. ir kol automobilyje nebus realizuota galimybe instaliuotis minimum kokias 5 autopilotiniu programu versijas - skirtingu gamintoju (ir bent viena free versija) - as net nemanau kad reikia juos iteisint laisvam naudojimui. jei tu ir tokie kaip tu nesuprantat apie savo teises ir pazeidziamas laisves, nesuvokiat kaip jas reiketu saugot ir gint - nu tai cia jusu asmenine problema ar kaip ten sako - skestanciu gelbejimas - paciu skestanciuju problema o tu matyt is tu skestanciuju, kur prisirisa teslos distancinio valdymo akmeni ir soksta paplaukiot kur gilu, nes muskas gi inovatorius - sake galima ir taip plaukt...
conjurer 2021-03-25 12:19
Kartais taip nusikliedi...