Pamatykite kvapą gniaužiantį Gineso rekordą: traukinukas „groja“ muzikos kūrinius su daugiau kaip 2800 stiklinių ir rezultatas - fantastiškas (Video)  ()

Šis neįtikėtinas projektas pelnė Gineso rekordą už ilgiausią melodiją, kurią grojo traukinio modeliukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir visame pasaulyje, Hamburgo „Miniatur Wunderland“ muziejus buvo uždarytas Vokietijos koronaviruso karantino metu; tačiau tai nereiškia, kad tai buvo neproduktyvus laikotarpis.

Kai tapo aišku, kad muziejus bus uždarytas, įkūrėjas ir traukinių entuziastas Frederikas Braunas su komanda nusprendė sukurti muzikinį projektą, kuris galiausiai pelnys Gineso rekordą už ilgiausią melodiją, kurią grojo traukinuko modelis.

Traukinukas važiuoja palei jų įrengtą trasą, ir „groja“ su 2840 vandens pripildytų stiklinių. Galutinis rezultatas yra fantastiškas: vaizdo įraše girdimo tokios klasikinės melodijos kaip, Johanno Strausso „Radetzky March“ ir Ludwigo van Beethoveno „Für Elise“.

 

Braunas paaiškino, kad tai nebuvo lengvas žygdarbis, nes beveik 2840 stiklinių užpildymas iki reikiamo lygio reiškė, kad jie turėjo būti labai atsargūs su laiku. Pradėjus garuoti vandeniui, jų „instrumentas“ išsiderins. „Šis pasaulio rekordas yra megarekordas. Greitu metu jis nebus pagerintas, aš tuo įsitikinęs", - sakė Braunas.

 

Nurodoma, kad jie naudojo Wolfgango Amadeuso Mozarto, Giuseppe Verdi, Ludwigo van Beethoveno, Johanno Strauso, Pyotro Illycho Čaikovskio, Johanno Sebastiano Bacho, Antonio Vivaldi, Johanneso Brahmso, Georgeso Bizeto ir daugelio kitų melodijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()