Rastas raktas į nemirtingumą? Skamba beprotiškai, bet paslaptingoji megastruktūra „Dysono sfera“ galėtų sugrąžinti žmones iš numirusių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2021-04-15 18:45
Man patinka vis pasiklausyti kokių motyvacinių kalbų. Na ne tokių kaip Alex Monaco, kažko kiek profesionalesnio Tai visos tos žinutės, kurias bandoma perteikti per tokias kalbas, man labai panašios į tuos religinius žodžius. Na pvz. kaip čia rašė immortallt: "neteisk kito, nes pats būsi teisiamas". Tai motyvacinėse kalbose yra akcentuojami panašūs dalykai, t.y. kad "energiją" reikia nukreipti į pozityvumą, o ne negatyvumą. Nes kai tu pradedi ten kažkuo piktintis, ieškoti tų "demonų" kituose žmonėse, tu tuo pačiu užterši savo sąmonę visais tai neigiamais dalykais. Ir labai akcentuojamas tikėjimas savimi - na panašiai kaip religijoje tikėjimas dievu. Tai aš susidaręs esu tokią nuomonę, kad Jėzus buvo tas "pirmykštis motyvatorius" https://www.youtube.com/watch?v=04psVgKcqdw
mindaugas.vaitiekūnas 2021-04-15 18:51
, aš net tingiu čia su tavim toliau diskutuot Aš ten kėliau klausimus vedamas smalsumo, kad galbūt yra taip ar anaip, o tu man aiškini, kad aš čia prastūminėju kažkokią tiesą Eik iš naujo pasiskaityk jei nesuvirškinai iš vieno karto Dėl tos DNR, tai ten neužbaigiau minties, kuri buvo tame video epizode. Ten buvo keliamas klausimas, kad gal būt visata yra sukurta taip, kad gyvybė bando užsimegsti visur kur tik įmanoma jai užsimegsti. Ir labai įvairiais mąsteliais. Iš senų laikų pamenu, kad buvo sakoma, kad gyvybė galėtų egzistuoti ir berods silicio pagrindu, tik būtų labai lėta. Pažiūrėk tą through the wormhole s03 e03 - ten dar ne tokių mokslininkų pafilosofavimų pamatysi. Nesakau, kad jie teisūs, tik sakau, kad žmonės kelia tokius klausimus!
AAA000 2021-04-15 18:58
jei tu nesupranti ka ten prastumineji - tai cia tavo asmenine problema ka cia dar diskutuot? smalsumu nesiteisink.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-04-15 19:13
pradedu galvot, kad esi moteris
conjurer 2021-04-16 14:23
Na ir jei aš turėčiau gerą poziciją toje sistemoje, aš ją girčiau, nes ji labai pelninga savininkams, sistema yra debiliška tiems, kas ja naudojasi, ir labai pelninga tiems, kas ją valdo. O kalbant apie vakciną, amerikonai turi ilgą istoriją, kaip savo dalyvavimą pakeičia pinigais, ir po to prisiima visus nuopelnus.
AAA000 2021-04-17 08:22
seniau as irgi taip galvojau, kaip tu - kad geriausias rezultatas - kai dauguma gali pasinaudot. o visi kiti pakentes tipo su apribojimais. dabar as manau, kad dar geresnis rezultatas - isgaunamu rezultatu ivairove. kai gali is daugiau rinktis. dauguma nera svarbi. svarbu tik proporcija - kad dauguma gautu savo dali. o ne parazituotu VISU saskaita. amerikieciai butent cia pazangiausi pasauly jie propaguoja ivairove. tiesiog nedraudzia jos. nesikisimo politika - jei nera butino rerikalo. o uzglaistymas pinigais - cia puikus ir labai teisingas poziuris. pinigai sukurti kaip neutralus dalykas. tarpine mainu priemone. o pas mus pvz vyrauja poziuris kad per pinigus reikia daryt aktyvia kontrole ir baudimo sistemas organizuot. tokia politika priveda, kad visos galimybes atimamos is individualaus. o visas teises susigrobia tik tokios grupes, kaip "dauguma". cia jau apsunkinimas aplamai bet kokios veiklos. pvz jei tau reikia sukaupt namui - tu negali net kaupt. o va bankam privilegijos kaupimo ir priejimas prie dideliu piniginiu lesu. ir gaunasi pazangos perteklinis apribojimas/apmokestinimas. amerikoje sita problema sprendzia privatus investuotojai. o pas mus tokios galimynes net nera. turi susimoket uz tai kad kazka stambaus nori daryt. suvarzyta teises jau pacioje uzuomazgoje. nes reikia visokius daugumos reikalavimus atitikt ir kitoks sudas... tu ne naujove kuri, bet itikineji kazka ir uzsiimineji kazkokia buhalterija. nes nei pats negali kaupt, nei gali pasiskolint su didele rizika... cia butent sistemos konservatizmas, nelankstumas... turi atsitikt vos ne karas ar pandemija - kad kazkas novatorisko kelia prasiskintu. kaip ir tos mRNR technologijos... pvz konservatnykams ir uz juos balsavusiems turi but priverstinai TIK astrazeneca - nes jie to nusipelne. turi susimoket uz savo poziuri. sistemiskai. nes jei jie dauguma - cia del ju stengiasi. o visi kiti turi turet galimybe rinktis. va ir viskas ko cia nesuprast? dabar uz konservatnyku klaidas visi moka... o jie dar privilegija SAU turi pasilike rinktis is daugiau. skirstyt... amerikoje tokiu valdymo klaidu nedaro... o tu sakai kad sudina ju sistema ten kitokiu metodu dauguma renka. vienijimo metodas. kad pasiulo naudingiausius variantus - jie ir vykdomi.. o pas mus virsenybes metodas. vykdomas tas, kad tinka daugumai. arba tinka valdziai. pvz lovio ekonomija... Lietuvoje metodika tokia - jei daugiausiai sutaupoma atkatams - sitas dalykas bus diegiamas prioritetu NR1 buhalterizmo krastine forma...
conjurer 2021-04-17 16:36
Čia esmė ne kas didesnę įvairovę pateiks, bet kas turės finansų gyvenimui po gydymo. JAV pvz įvairovė vaistų yra, bet dažnai gydytojai išrašo brangesnę alternatyvą, nes jiems nuo to gauna procentą (piramidinis ar kartelinis, marketingas, kad ir kaip jis ten vadinas). Be to dažnai branginami seni vaistai, kas tikrai neina į jų R&D. Nematau kad pateiktum argumentų kodėl toks stilius geriau. Korupcija visur egzistuoja. JAV buvo tiek korumpuota pernai metais, kad siūlė pirkti vaistą kuris visiškai ne į temą, vien dėl to kad medicinos sektorius būtų pelningesnis.