Tūkstančių moterų tyrimas rodo geresnio moters orgazmo technikas  (3)

Paprašydama tūkstančių moterų apibūdinti, kas didina jų malonumą sekso metu, mokslininkų komanda tikisi sukurti malonumo žodyną, kurį kiti galėtų atpažinti ir pritaikyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Indianos universiteto daktarė Devon Hensel vadovavo bandomiesiems anglakalbių moterų tyrimams visame pasaulyje, prašydama jų apibūdinti dalykus, kurie joms suteikė daugiau malonumo sekso metu.

Nustačiusi keletą būdų, dažniausiai naudojamų padidinti seksualinį malonumą skverbiantis į makštį, Hensel suteikė jiems pavadinimus – meškeriojimas (angling), sūpavimas (rocking), sekluma (shallowing), poravimas (pairing).

Daktarė atliko 90 klausimų apklausą, kurioje dalyvavo daugiau nei 3000 amerikiečių moterų nuo 18 iki 93 metų, kurioje buvo klausiama ar jos išbandė ir mėgavosi kiekvienu iš jų.

Dalyvės atsakė į keletą atvirų klausimų, tokių kaip: „Kokį padarėte atradimą, kuris iš tikrųjų padarė makšties įsiskverbimą jums malonesnį?“ Apytiksliai 1 000 moterų pogrupis dalyvavo tolesniuose video interviu, kad išplėstų savo atsakymus.

Meškeriojimas

Populiariausia technika, kurią nustatė Hensel apklausa yra meškeriojimas. 87,5 proc. tyrimo dalyvių teigė patyrusios didesnį malonumą įsiskverbimo metu „meškeriodamos“, kuris apima dubens/klubų sukimą, pakėlimą ar nuleidimą įsiskverbimo metu, kad prisitaikytų, kur makštyje trinasi žaislas ar penis.

Konkrečiau kalbant, 84% moterų pranešė, kad aukštai (arba aukštyn) linkstantys klubai padidino malonumą, o 68% teigė, kad žemyn nukreiptas klubas padidino malonumą.

Kampai sekso metu yra labai svarbu, todėl misionieriaus pozoje (ir daugybėje kitų padėčių) rekomenduojama pakišti pagalvę partneriui už nugaros, kuri padeda pakreipti dubenį į viršų. Taip pat, išbandyti įvairias pozicijas, kad sužinotumėte, kurios iš jų leidžia jūsų peniui pataikyti į partnerės makštį tinkamu kampu.

Sūpavimas

Maždaug trys ketvirtadaliai moterų teigė, kad įsiskverbimą padarė malonesnį, „sūpuojant“ penio ar sekso žaislo pagrindą, todėl įsiskverbimo metu jis nuolat trinasi į jų klitorį, likdamas makštyje, o ne stumiant į vidų ir iš jos.

 

Pagrindinė poza, leidžianti organiškai siūbuoti, yra lotosas, kur jūsų partneris apgaubia jus kojomis.

Sekluma

84 procentai moterų dažniau patiria orgazmą arba padidina savo malonumą „sekluma“, kuri apibrėžiama kaip prisilietimas prie makšties labai negiliai piršto, sekso žaisliukio, penio galiuku, liežuviu ar lūpomis.

Sekluma liežuviu ar lūpomis buvo maloniausia – 70 proc. visų moterų. 67 proc. moterų teigė, kad malonumas padidėjo dėl penio galiuko, 60 proc. piršto galiuko ir 38 proc. sekso žaisliuko.

Poravimas

70 procentų moterų teigė, kad malonumas padidėjo, kai jos arba jų partneris įsiskverbia į makštį ir tuo pačiu stimuliuoja klitorį pirštais ar sekso žaisliuku. Pastebėtas reikšmingas malonumo skirtumas, kai moters klitoris stimuliuojamas savo (31 proc.) ar partnerio (43 proc.) pirštais. Tai rodo, kad gali būti naudinga užimti tokiomis pozomis kaip misionierius, „Spread Eagle“ ir „Launchpad“, kur skverbdamiesi galite rankiniu būdu stimuliuoti savo partnerės klitorį.

 

Tyrimas išplečia tai, ką moterys sako vyrams nuo pat sekso aušros: 1) raskite tinkamus kampus 2) nesusikoncentruokite vien į stūmimą 3) nesikoncentruokite tik į gylį ir 4 ) Sekso metu neignoruokite klitorio.

Tai yra tik populiariausi metodai, kuriuos Hensel ir jo kolegos nurodo vadinamoje OMGYES malonumo ataskaitoje.

Šis tyrimas yra paskelbtas „PLOS One“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(10)
(70)

Komentarai (3)