Tai neįtikėtinas žvilgsnis į daugiau nei 100 metų senumo katastrofą ir vienintelis likęs vaizdo įrašas apie Titaniką prieš paskutinę jo kelionę (Video)  ()

„Titaniko“ nuskendimas žiniasklaidoje aprašomas dešimtmečius, nes tai tikriausiai liūdniausia jūrų katastrofa istorijoje. Galbūt stebina tai, kiek mažai originalių vaizdų, užfiksuotų laivo išvykimo metu, turime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesą sakant, yra tik vienas tikrų „Titaniko“ kelionės dienos filmuotų kadrų rinkinys, taip pat filmuota medžiaga apie laivą, plaukusį ieškoti žuvusiųjų. Vaizdo įrašas įkeltas į „YouTube“, kad visi galėtų pamatyti istorinius momentus.

Filmuotą medžiagą turi „British Pathé“, 20-ojo amžiaus kino teatrų prodiuseris. Kino juostoje, apimančioje kelias „Titaniko“ scenas prieš ir po jo nuskendimo, dokumentuojama išgyvenusiųjų ir žuvusiųjų paieška. Pirmuosiuose kadruose matomas „Titanikas“, kai jis palieka Belfastą ir išplaukia į Sautamptoną, pakeliui susidurdamas su ledkalniu. Kai kurie „Titaniko“ įgulos nariai ir išgyvenusieji paaiškino, kaip jie išgelbėjo kitus.

Tai neįtikėtinas žvilgsnis į daugiau nei 100 metų senumo katastrofą ir vienintelis likęs vaizdo įrašas apie Titaniką prieš paskutinę jo kelionę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: