Keista ir liūdna istorija - kaip tanko vagies siautėjimas baigėsi tik panaudojus ginklą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2021-05-17 21:28
Turbūt jie dar mažai žmonių nušovė t. y. tų kurie be ginklų.. Bet ne tuos, kurie potencialiai su ginklais pavojingi ir pirmi paleidžia šūvius. Ir niekam neįdomu, ir niekas nesirūpina ginklų įstatymu..
HardAxe 2021-05-17 23:05
įdomu kodėl pagailėjo duminės granatos ar dujų balionėlio, jeigu jau atsidaro liukas? Ar amerikiečiai policininkai tokius dalykus vežiojasi bagažinėj, o nešiojasi tik mirtinus ginklus?
who 2021-05-18 07:29
Amerikoje įsigaliojus praktika, kad nevykdant nurodymų, gali būti panaudotas ginklas. Policija, išteisinama, kitu atveju jie taptų smarkiai apriboti teismų praktikos. Pagrindinė to priežastis, kad kiekvienas gali švaistytis ginklais, o policijos kursai trumpesni nei europoje ir orientuoti į pareigūnų sąvigyną. Tai nėra iš piršto laužta baimė, ne retai pareigūnai būna apšaudomi pirmi, žūsta ar sužeidžiami pareigūnai. Ginklai ne retai kariniai, stambaus kalibro. Vėliau ekstremaliose situacijose pradeda veikti savigynos faktoriai iki tokio absurdo, kai benamis nepaklusęs sustoti sušaudomas 5 pareigūnų. Vis tik manau, kad jie atsžvelgia į tai ir bando pasitemti iki europiečių lygio, nors dalis amerikiečių pritaria tokiam teisingumui. Dar įdomu, kaip jie gaudant auto bėglius dažnai taranuoja juos ir nustumia nuo kelio, kai pas mus dažniau bandoma sugadinti padangas.