Šis keistas šiaudelis gali išgydyti vieną labai dažną ir labai erzinančią problemą  ()

Daug kas turi savų patarimų ir triukų. Nekvėpuok, išgerk vandens, suvalgyk duonos, atlik keletą fizinių pratimų - kartais niekas nepadeda. Bet gal padės šis šiaudelis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - „HiccAway“ ir jis žada išspręsti erzinančią žagsulio problemą. Žagsėjimas - tai nevalingi diafragmos susitraukimai. Įprastai jis praeina savaime, bet kartais gali tęstis ir kelias valandas. Sutelktinio finansavimo platformoje „Kickstarter“ pristatytas daiktas, kaip teigia jo kūrėjai, pasižymi labai aukštus efektyvumu.

Tiesa, jokių tyrimų nebuvo. 249 savanoriai išbandė „HiccAway“ ir 90 % jų teigė, kad keistas šiaudelis veikia geriau nei kiti žagsulio gydymo būdai. Įsiklausykite - tai nereiškia, kad „HiccAway“ pasižymi 90 % efektyvumu. Tai reiškia, kad šis šiaudelis greičiausiai veikia geriau nei nekvėpavimas ar citrinos čiulpimas.

 

Kaip „HiccAway“ veikia? Na, tai - šiaudelis su slėginiu vožtuvu. Jis lieka uždarytas tol, kol slėgis šiaudelio viduje pakankamai nenukrenta. Kitaip tariant, reikia stipriai traukti orą, kol šiaudeliu ima plūsti vanduo.

Taip apkraunama diafragma, kuri tuomet turėtų atsipalaiduoti. Jei viskas veiks, kaip žada „HiccAway“ kūrėjai, vos po poros siurbtelėjimų žagsėjimas turėtų nutilti.

„HiccAway“ galima pritaikyti ir vaikams, ir suaugusiesiems. Jis neturi šalutinio poveikio, juo naudotis labai paprasta. Blogiausia, kas gali nutikti, žmogus žagsės toliau ir bus labai nusivylęs.

„HiccAway“ buvo sukurtas neurologo, kurio pacientai dažnai skundėsi dėl nuolatinio žagsėjimo. Tiesa, kol kas „HiccAway“ pirkėjų atsiliepimai yra labai įvairūs - nemažai jų teigia, kad šiaudelis nepadeda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()