NASA vadovas tiki, kad nežemiška gyvybė egzistuoja ir tai net ne pati įdomiausia dalis - sureagavo į ką tik Pentagono paviešintą NSO ataskaitą  ()

Naujas NASA vadovas Billas Nelsonas naujame interviu atskleidė, kad tiki, jog kažkur visatoje yra daugiau gyvybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš tikrųjų, šis pareiškimas didelės nuostabos nekelia. Visata yra tokia milžiniška, kad manyti, jog Žemė yra vienintelė gyvenama planeta, būtų labai egocentriška. Nelsonas mano, kad, nors NASA dar neužmezgė ryšio su jokiomis protingomis gyvybės formomis iš kitų planetų, jos tikrai egzistuoja. Bet tai nebuvo įdomiausia jo pareiškimo dalis.

Billas Nelsonas interviu CNN televizijai minėjo, kad NASA neturi duomenų, kad ateiviai yra susiję su išgarsėjusiais NSO atvejais. Neseniai išslaptinti duomenys rodo, kad JAV kariai, ypač Laivynas, ne kartą pastebėjo keistus objektus, kurie juda nepaisydami įprastų fizikos normų. Nelsonas negali patvirtinti, kad tai - ateivių zondai ar kosminiai laivai. Tačiau to jis negali ir paneigti.

Dar daugiau - Nelsonas mano, kad mažai tikėtina, jog tie NSO yra kitų valstybių dronai. NASA vadovas pabrėžia, kad JAV Karinio jūrų laivyno karių matyti objektai gerokai peržengė žinomas kitų šalių technologines galimybes. NASA vadovas nemano, kad tai - kitų valstybių žmonių darbas. Nors jis ir tiesiogiai ir nesakė, kad tai gali būti ateivių mašinos, potekstė buvo pakankamai aiški.

 

Pentagono ataskaitos apie tuos NSO visada baigiasi taip pat - jie nežino, ką matė. NASA irgi neturi paaiškinimų. Bent 140 visiškai nepaaiškinamų NSO atvejų, o NASA vadovas nemano, kad tai - kitų valstybių orlaiviai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(5)
(23)

Komentarai ()