Elonas Muskas pasisakymu nustebino visus: „yra reali tikimybė, kad Cybertruck susimaus, bet man tai nerūpi“ - kas čia įvyko?  (3)

Elonas Muskas garsėja tuo, kad yra labai aktyvus socialiniame tinkle „Twitter“, kai reikia reklamuoti kompanijų, su kuriomis jis susijęs, produktus, įskaitant „Tesla“. Jis nepraleidžia progos savo sekėjams pasakoti apie tai, kaip „Tesla“ bando įkasti savo konkurentams, todėl kiek stebina jo viešas prisipažinimas, jog yra galimybė, kad „Cybertruck“ gali būti šnipštas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirma, tam tikras kontekstas. „TheTruthAboutCars“ iškėlė galimybę, kad „Cybertruck“ gali būti pirmoji „Tesla“ transporto priemonė, patirsianti fiasko. Tiksliau tariant, straipsnio autorius Timas Healey prognozavo, kad „Tesla“ pikapas nebus gerai parduodamas, todėl EV gamintojas netrukus po „Cybertruck“ paleidimo imsis dirbti prie įprastesnio elektrinio pikapo.

Žinoma, visi turi teisę išreikšti nuomonę. „Tesla Owners Online“ sureagavo į tokią nuomonę ir pavadino ją „tikrai klaidinga“. Dabar spėkite, kas sureagavo į šį atsakymą? Teisingai, Elonas Muskas. Ir jis tai padarė ne tam, kad sukritikuotų straipsnio autorių.

Kiek stebina tai, kad „Tesla“ generalinis direktorius pripažino, kad „Cybertruck“ gali ir netapti komercine sėkme. Tačiau jis neatrodė dėl to per daug susirūpinęs.

„Yra reali tikimybė, kad „Cybertruck“ susimaus, nes jis nepanašus į nieką kitą. Bet man tai nerūpi. Aš taip myliu jį, net jei kiti to nedaro. Kiti pikapai atrodo kaip to paties dalyko kopijos, tačiau „Cybertruck“ atrodo taip, lyg jį būtų gaminę ateiviai iš ateities“.

 

Nesvarbu, ar jums patinka „Cybertruck“, ar ne, išlieka faktas, kad „Tesla“ turi daugiau nei 1 000 000 išankstinių užsakymų. Žinoma, ne visi iš jų bus tikrai įforminti dokumentuose, kai elektrinis pikapas bus pradėtas gaminti iki šių metų pabaigos Teksaso gamykloje. Vis dėlto, net jeigu tai padarys tik 10 proc., tai vis tiek reikštų daugiau nei 100 000 „Cybertruck“ pikapų kelyje. O kaip bus iš tikrųjų – pamatysime galbūt jau visai greitai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(6)
(37)

Komentarai (3)