Elonas Muskas paaiškino, kaip veiks „Tesla Cybertruck“ durelės be rankenų: be savo unikalaus dizaino, elektrinis pikapas taip pat ketina pateikti rinkai keletą įdomių funkcijų  ()

Elonas Muskas paaiškino, kaip veiks „Tesla Cybertruck“ durelės be rankenų. Ir tai iš esmės veiks taip, kaip ir tikėtasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po „Cybertruck“ koncepcijos pristatymo 2019 m. lapkričio mėn. Muskas sakė, kad „Tesla“, prieš pradėdama gamybą, planuoja atnaujinti elektrinio pikapo dizainą.

Buvo kelios diskusijos dėl dizaino ir dydžio pakeitimų, tačiau galiausiai Muskas teigė, kad „Tesla“ nusprendė dizainą išlaikyti labai panašų į pradinę koncepciją.

Vienintelis pakeitimas, kurį Muskas patvirtino, yra tai, kad gamybinėje „Cybertruck“ versijoje nebus durų rankenų, kurias turėjo originali koncepcija.

Kai generalinis direktorius patvirtino tą pakeitimą, jis nedetalizavo, kokia sistema pakeis durų rankenas. Dabar Muskas patvirtino, kad „Cybertruck“ supras, kad artėjate prie durelių ir automobilis jums jas atidarys.

Tai ta pati sistema, kurią prieš metus „Tesla“ pirmą kartą pristatė originaliame „Model X“. Automobilis aptinka jūsų automobilio raktą ar telefoną (jei jis buvo nustatytas kaip raktas „Tesla“ programėlėje) ir artėjant prie automobilio durelės atsidaro pačios.

 

„Tesla“ siekia „Cybertruck“ pikapą pradėti gaminti iki metų pabaigos, o Muskas pareiškė, kad automobilių gamintojas pirmiausia bandys pateikti rinkai dvi aukštesnės klasės versijas. Šie du elektriniai pikapai vienu įkrovimu įveiks 480–800 km nuotolį.

Be savo unikalaus dizaino, „Cybertruck“ taip pat ketina pateikti rinkai keletą kitų įdomių funkcijų, įskaitant ištraukiamą saulės baterijų stogą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)

Komentarai ()