Arnoldas Švarcenegeris siunčia žinutę dvejojantiems dėl COVID vakcinos: „Eik su manimi, jei nori gyventi“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2021-08-13 15:24
Aj čia man reikia klausyt to seno kirmino Fauci kai pats pradžioje sakė kad kaukės nepadeda, Veryga tą patį pakartojo. Kaip kad komentuoja Švarcas : visą gyvenimą studijavę mokslą, virusus ! Kad tas glušėkas Fauci pats nežino padeda kaukės ar ne.
sub 2021-08-13 16:40
Nzn ką tu skaitei, bet nebuvo niekur parašyta, kad Arnoldas būtų studijavęs mokslą; virusus!? Virusų iš vis niekas nestudijuoja, juos tyrinėja, jei tamsta nežinojot.
vazzy 2021-08-13 16:56
nemaitink trolio, gi pats matai, kad jis neskiria kaukes nuo viruso. o on topic, Arnodas yra real hero.
Bruonius 2021-08-13 22:33
O kodėl trolis? Man jis labiau panašu į žmogų nepasiduodantį masinei psichozei.
AAA000 2021-08-14 00:57
arnoldukas yra aukstos kvalifikacijos specas ant visokiu papildu, metabolizmo, steroidu ir stimuliatoriu skiepu tikrai nebijo cia labai gimininga sfera antivakserologijai.
Bruonius 2021-08-14 07:45
As laukiu kada "mokslas" tokiems kaip tamsta palieps koja nusipjaut apsaugai nuo sekančios super atmainos. Isivaizduoju krūvą pašaipių šypsenėlių ir žodį antinupjautkojininkai.
Bruonius 2021-08-14 20:35
https://m.delfi.lt/mokslas/mokslas/arti ... d=87948629 Žodį išmatos labai greit pakeitė į žarnyno mikroflorą. Tik neatsilikit nuo "mokslo" gerbiamieji, daug siurprizų dar laukia.
Bruonius 2021-08-14 20:45
Real Hero? Jo tėvas buvo nacis, po WWII tapo policininku, gimė ir augo jis Grace (Austrijoje). Paskui išvyko į US. Pasigilinkite jo realia biografija, o ne viršeline ir pamatysite, kad ten yra labai daug tamsių dėmių. Arnis dirba už globalistus ir jis ten kur yra tik todėl, kad jam leido. Neidealizuokite ir nedarykite iš jo stabo, jis tikrai nelinki žmonėms gero. Kai buvau paauglys aš taipogi buvau paveiktas Hollywoodo produkcijos ir idealizavau šiuos aktorius, maniau, kad jie tokie raumeningi, nes sąžiningai sportuoja ir tinkamai maitinasi, kol mano iliuzijų pasaulio nesugriovė žinia, kad tokiu būti be farmakologinių preaparatų neįmanoma. Čia kaip su Kalėdu Seneliu, kuo anksčiau prabusite tuo mažiau iliuzijų turėsite dėl tikro mus supančio pasaulio.
AAA000 2021-08-14 23:09
taigi yra pilna "nekvailiu" - kur nusipjauna pimpalo gala. kazkur apie puse milijardo tai tikrai bet vistiek palikuonyse atauga ir atauga... cia rimtas ir nenuneigiamas mokslinis irodymas tokiems kaip tu, kad dievas sukure zmogu, o ne atsitiktine evoliucija --------- jei ka - mokslas niekam nieko neliepa. liepia konservatoriai...panasu taviskiai... -------- zarnyno mikroflora nera ismatos. bet ismatose jos buna kazkiek. nu tikrai konservu ir panasiu fanas...
Bruonius 2021-08-15 08:11
Mokslas niekam nieko neliepia, bet jų atstovų (taip konservatorių) esame jau praktiškai verčiami dalyvauti neaiškios kilmės eksperimente. Tiek mūsų puspročių, tiek daugelio "Hero" Arnio agituojamos vakcinos vis dar nėra patvirtintos FDA, kas reiškia jog jokia tai vakcina. Leistis į save kažkokį eksperimentinį skystį nuo "pandemijos" kurios mirštamumas vos keli procento nuošimčiai bei jokių garantijų dėl susidarydiančio imuniteto ar tolimesnio platinimo. O kaip tai ilgainiui atsilieps sveikatai? Nežinau gerbiamieji. Pas didžiąją daugumą tikrai žarnyno mikroflora vietoje smegenų. Beje vienam paskutinių interviu "Hero" Arnis tiesiai šviesiai pasakė: screw you freedom, kai Tokio Mąsto "pandemija" už lango. Tikrai gaila. Vaikystės dievukai byra į šukes.
- 2021-08-15 09:18
Dabar modifikuota antraštė. Buvo kietesnė: "Mokslininkai atrado jaunystės eliksyrą: į smegenis transplantavę išmatas netikėtai prailgino pelių gyvenimą". Geriau jokio mokslo populiarinimo, nei toks - nu tikrai šūdagalvis rašė.
Benediktas 2021-08-15 19:07
Jei ne mokslas, tai net nerašytum dabar kompu, nes nebūtų tokio daikto. O gal išvis gyvųjų nei tavęs, nei manęs nubūtų.
AAA000 2021-08-15 22:46
matai - antivakseris yra diagnoze. pozymiai pvz kad ir toks: - isikabint i kazkoki "nepajudinama" stulpa. tavo argumentas - pvz "nepatvirtinta FDA" ir yra toks stulpas. prie kurio tu prisirisai. bet tu ignoruoji mokslini fakta - kad FDA nera stulpas. tai tik tiesiog saugumo organizacija. didele ir biurokratine. ir jos taisykliu sistema grandiozine ir letos reakcijos. jie tiesiog nespeja su situacija. ir situacija tokia - kad tas stulpas jau isplautas is pamatu ir plaukia coronos problemos juroje. tavo stulpo as neneigiu - bet kas is to, kad nepatvirtino FDA? epidemija vyksta. jei nera gydymo, as ne pries ir dalini sauguma - jei jis veikia. man tinka ir dalinis patvirtinimas. del FDA - as manau jie darys pokycius savo patvirtinimo tvarkose. arba bus uzdaryti - kaip neveiksni organizacija. ametikieciai skaiciuot islaikymo kainas moka neblogai. auksiniu saukstu kariuomenei nuo rusu gresmes pakrumeje nepirkineja...
Bruonius 2021-08-16 08:50
Coronos problemos jūra realiai egzistuoja tik tokiem individam kaip tamsta. Virusas ant tiek baisus ir mirtingas, kad reikia atlikti testą norint sužinoti ar sergi, o gal jau ir persirgai. Kai smegeninėj išmatos joks skiepas nepadės. Pliusas, kad pagal paskutinius "mokslininkų" atradimus ilgai gyvensi, nors ir tuo abejoju, nes tokio tipo žmonėms dažniausia tereikia duoti laiko ir jie patys susinaikina.
sub 2021-08-16 10:30
Idealizuoti aktorių? Geriausių atveju galiu tik žiūrėti jų vaidybą ir vertinti, kiap gerai atliko savo vaidmenį. Vienintelis aktorius kurių bent kažkiek idealizuoju - tai Keanu Reeves.
kestutisz 2021-08-16 11:53
Dėl atmainos tai ne. Bet va jei mąstyti plačiau - tai nuostabi ekologiška idėja, Greta didžiuotųsi jei pati tokią sugalvotų. Pažiūrėk realiai kiek žmogui mažiau bereikia (reikia tai aišku ne mažiau, bet deja pasinaudoti šansų mažai) pramogų, paslaugų, kelionių etc kai jis patenka į vežimėlį...
Hmz 2021-08-16 12:54
Ne tik nesusigaudai moksle, bet dar ir chamiškai meluoji. https://www.fda.gov/consumers/consumer- ... ccines-fda
raptor 2021-08-16 14:29
"The U.S. Food and Drug Administration has authorized three COVID-19 vaccines for emergency use" https://www.fda.gov/vaccines-blood-biol ... -explained "Under an EUA, FDA may allow the use of unapproved medical products, or unapproved uses of approved medical products in an emergency to diagnose, treat, or prevent serious or life-threatening diseases or conditions when certain statutory criteria have been met, including that there are no adequate, approved, and available alternatives."
- 2021-08-16 14:44
O tu pabandyk paskaityti ir suprasti, ką aš rašiau. Dar kartą.
Bruonius 2021-08-16 19:11
Žmogau, pats paskaityk savo nuorodą. Jei prastai supranti užsienio kalbą paprašyk, kad kas padėtų.