Protestai prieš sanitarinius pasus: esame ant revoliucijos slenksčio, ar viskas ir baigsis keliais garsesniais epizodais?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-08-13 19:01
Kaip visada esmė detalėse - "judėjimo teisė — būtų apribojama dėl medicininių priežasčių" - visai ne dėl to (sergantys ir taip jau pusantrų metų visur sodinami izoliacijoje be teismo), o dėl kažkokios tikimybės, kad ta "medicininė priežastis" gali imti ir nutikti.
iPienius 2021-08-13 21:13
seniai cia viskas ne del medicininiu priezasciu daroma, o del politiniu
daynewss 2021-08-13 21:59
Suskirstė masonus-antivakserius į 4 kategirijas. Šaunuoliai. Tik įdomu, kiek procentaliai pasiskirstę? O dabar pabandykime išskaidyti čipuotus. 1 grupė, tai tokie, kurie "pasitiki mokslu". Čia tokios, kurioms mokslininkai 20 amžiaus viduryje teigė, jog nėščiosioms rūkyti sveika. Čia tie, kuriems mokslininkai išaiškino, jog benzinas su švinu niekuo nesusijęs su ligomis. Čia visi tie, kurie tikėjo mokslininkais, kai jie rimtu veidu ir kupiūromis baltų švarkų kišenėse aiškino, jog angliavandeniai yra gerai, o riebalai užkemša kraujgysles. 2 grupė yra tie, kurie buvo priversti. Iš esmės juos išgąsdino. Baimė - puikus variklis. Baimė, kad prieš skrydį sptiks "mirtiną" virusą. Baimė, kad išmes iš darbo. Baimė, kad bendradarbiai/klasiokai/grupiokai šaipysis. Baimė, kad negalėsi nusipirkti maisto sau ir vaikams. Baimė, kad liksi atstumtasis ir raupsuotasis. Jei žmogų stipriai paspausti, jis arba bėgs/sustings, arba kovos. Kaip ir bet kuris gyvas padaras. Vilkai kanda, avys bėga, ožkos sustingsta.
Benediktas 2021-08-13 22:10
O ar nebaisu vartoti vaistus, jei baisu vartoti vakciną?
AAA000 2021-08-13 23:39
o tu kuriai grupei priklausai? Lietuvoje ozys subliove ir ozkuciai pritare - kad cia rusu agentai puola organizuotai. prancuzijoje panasu irgi. tu kartais ne is sitos grupes? ji siaip diziausia - nes daugumoje siuo metu ----- tikrieji priesai yra ne antivakseriai. ir ne tos grupes. priesas is esmes tera vienintelis - uzkrato platintojai. ATRASTI ir IRODYTI. prieinamo gydymo principe nera. vakcinacija tik prevencine priemone - cheminis karantinas - prasirgimo palengvinimas. vaikytis kazkokius menamus ir isivaizduojamus priesus yra KVAILA. o skirt tam visuomenes lesas - cia is esmes jau vagyste ir nusikaltimas pries visuomene.
VirtualGadget 2021-08-13 23:40
Aš nesuprantu. Už skiepus pasisakantys sakosi yra protingesni turi diplomus, o argumentai visi kaip iš užstrigusios plokštelės. Maždaug dezinformacija prieš skiepus yra geresnė nei informacija už skiepus. Tai pasitelkit daugiau fantazijos daugiau jumoro, o ne kaip senos davatkos grasina velniais. Va sako, kad skiepai neištirti, gali ten ragai ar uodega gali išdygti, gal ten kokie čipai 5g signalui gaudyti ir iš to kažkas bando pralobti iš kažkieno pašalpos ar minimumo. Gerai sakykim, kad šitą informaciją gavom dabar aptarkim kitą pusę. Jeigu nesiskiepiji. Taigi jei nesiskiepiji nieko kaip ir neprarandi, bet tai yra tik miglos pūtimas. Jeigu susirgsi virusas sakė turi kažkokius tai nagus tai kas galėtų paneigti, kad jeigu nesiskiepysi gali ir ragai išdygti ir kanopos. Kas geriau vyriausybei(direžažmogiams), ar kad skiepytusi, ar kad nesiskiepytų? Aš manau , kad prievartą tam ir padarė, kad sukelti priešpriešą ir kad kuo daugiau nsiskiepytų. Dabar kodėl vyriausybei gali būti naudingiau, kad kuo daugiau nesiskiepytų. Taigi viskas akivaizdu. Nesiskiepiji tai bus didesnė tikimybė numirti. Numirsit tai kam atiteks pinigai. Jūs pamąstykit, nebūkit avys
AAA000 2021-08-13 23:50
nea. vyriausybei geriau kai durni isgyvena. suprask, kad kiekvienas isgelbetas daunas paprastai palikuoniu turi 10 kartu daugiau uz nedaunus. ir daunus lengva eksplotuot ir visaip durnint cia ideali situacija bet kokiai vyriausybei. ir jie visada uz tai kovos iki galo - jei ju nepazabos visuomene. taip kad suskiepyt BUTENT antivakserius cia is esmes bet kokios vyriausybes svarbiausias tiikslas o visuomenei naudingiau, jei tokie kaip antivakseriai ismirtu su savo mokslo ir pazangos ignoravimais. likusiems pakiltu tada geroves lygis. pagal naturalios atrankos principus. demokratija sukuria butent tokias salygas ypac sita durna priespriesa (kai reikia priverstinai rinktis). o ne kokie nors rusu agentai pakrumese...
menten 2021-08-14 00:10
klysta (lyg alternatyvūs metodai niekada neklystų, kaip tik priešingai jie klysta dar dažniau, tai rinktis antimokslinius metodus apeliuojant į tikslumą - racionalu?!). Aš renkuosi mokslą, nes logika, analize, sisteminimu pagrįsti sprendimai man priimtinesni nei gaunami alternatyviais būdais. Kai tik (jei) atsiras kita sistema, tikslesnė už mokslą, iškart pasirinksiu ją. P.S. kuo tai skiriasi nuo seniaau naudotų (o gal ir tebenaudojamų) kad ir pvz bažnyčios argumentų prieš evoliucijos teoriją? Juk čia tik teorija, mokslas visko nežino, mokslas klysta (priešingai nei Biblija!). Taip buvo sakoma gali ir dabar kažkas sako.
Evil Goku 2021-08-14 00:13
Vakcinos yra blogai, nes kažkas kažkada sakė, kad benzinas su švinu nesukelia ligų. Ploju atsistojęs. Auksinė logika, viska darai atvirkščiai, ką mokslininkai ir daktarai sako, ar turi feisbuke kokį mediumą, kuris apšviečia?
menten 2021-08-14 00:16
Būtent tą ir norėjau pasakyti, bet tau pavyko daug trumpiau
AAA000 2021-08-14 00:41
tavo poziuris neblogas - tik su logika tau prastai. tas matosi is tavo manipuliaciju su procentais. mokslas supaprastintai tera taisykliu rinkinys. jei pradedama malt suda del sudo - ir atitinka taisykles - formaliai tai irgi mokslas ir sita riba labai miglota... pas prancuzus bent jau pavadinima parinko geriau - "sanitarine knygele" visa kita is esmes nukopijavo konservai 1 prie 1. net ir ivedinejimo datas... patys pridejo tik debilines "pagerinto" taikymo metodikas. ir atkreipk demesi - viskas ne tiesiogiai is konservu sunkiasi - o per satelita - "laisves" partija - kuria panasu aukos paskui jokio mokslo cia aplamai nebelike... kuriamas kazkoks biurokratinis irankis visuomenes eksplotacijai. as manau visi supranta - kad pandemija kitoj kadencijos dar nebus pasibaigusi. apie potencialius vaistus - nulis info kolkas
zaliaakis 2021-08-14 10:51
Tai yra valdžios nekompetencija. Vaistas eksperimentinis. Ji bandyti ant savęs galima tik savo noru ir be prievartos. Jei jis padeda, tai tik privalumas paskiepytam. Jis nesusirgs... Jei nepadeda, tai jis nieko nesiskiria nuo neskiepyto... Tai kam išskirti grupes ? Būna daug skiepų nuo skirtingų ligų. Kodėl jų neišskiria. Jei norima apsiginti nuo ligos plitimo. Yra tik vienas būdas. Galimybių daugiau turi turėti tik tie kas turi tai ligai imunitetą. Be išlygų iš kur tai gavo. Tada plitimas sumažės. O dabar tik politika, kuri prie gero nepriveda...
VirtualGadget 2021-08-14 11:14
Kvailiai yra konkurencija vyriausybei. Aplinkybės pačios diktuoja veiksmus. Jeigu nenaikinsi konkurentų tai išdrėbs patį kaip musę iš barščių Jeigu sakysi nesiskiepyti tai visi būtinai puls skiepytis. O Vyriausybei tikrai to nereikia Kam naikinti protingus jeigu protaujantis į seimą ir taip neina. Kam reikia puikiausiai gali valdyti kvailius ir nebūdami seime. Va jeigu protingi eitų į seimą tada jau būtų protinga juos naikinti. Įstatymus ir tvarką tai kvailiai gi nustatinėja. Kartais jiems pakišama kokia protinga idėja. Bet čia kaip tam posakį "Duok durniui šautuvą tai į vamzdį pridirbs". Daugybė žmonių skiepijasi nuo encefalito, nuo stabligės ir nuo kitų ligų. Bet juos vadina antivakseriais. Ir kam tokių etikečių klijavimas yra naudingas ? Aišku, kad taip siekiama iššaukti nepasitenkinimą ir kad kuo daugiau nesiskiepytų. Protingi žmonės irgi ne robotai yra emocionalūs tai kai juos tyčia pravardžiuoja jie pradeda piktintis ir taip juos driežažmogiai apgauna. Protingi žmonės nesiskiepija, o buki reptiloidai užima vyriausybę ir planuoja kaip dar daugiau konkurentų išnaikinti. Taip kad jeigu skiepysis visi tai driežažmogiai pralaimės. Todėl jei nesikiepiji tai dalyvauji vyriausybių planuose žmonių naikinimui Jie tyčia daro prievartą, kad kuo daugiau nesiskiepytų, kad kuo daugiau netektų darbų ir eitų paskui protestuoti užsikrėsti ir būtų didesnė tikimybė jiems numirti
conjurer 2021-08-14 11:22
TomasBalčiūnas 2021-08-14 19:40
Man tai natūraliai kyla atmetimo reakcija žiūrint į tuos, masiškai pridygusius "edukuotus ir vakcinuotus", kurie eilę metų platindami kitas ligas nenutuokė, jog būtent dėl jų kaltės kažkas galėjo nukentėti. Kad ir kokie cringe, bei su neaiškia fauna tie mūsų pastarieji protestai, bet tam tikra prasme aš juos palaikau, nes jeigu tiems "edukuotiems" atrofams ir toliau bus leista klestėti, tai greitai ir turėdami eilinę slogą, be galimybių paso negalėsim iš namų išeiti. Ir ne, čia jau ginčas ne dėl to ar skiepas geras/blogas, o dėl to, kad tie neadekvatai nebejausdami ribų, dėl "bendro gėrio" nuėjo į visišką radikalizmą, tuo pačiu sudarydami terpę plisti ir kitiems radikaliems judėjimams. Kartais tikrai nesuprantu, ar valdantieji tikrai tokie kvaili ar su intencija tą daro.
Pumper 2021-08-14 20:58
Kaip tai neišskiria? Yra gi vakcinavimo knygutės, bet "apsiginti" nereikia nuo tų plitimo, nes dėl pakankamo vakcinavimo jos ir neplinta, ar tau tokie paprasti dalykai per sunkiai smegeninėj apdorojami?
lape 2021-08-14 22:53
Yra keli dalykai dėl to galimybės paso - dabar kalbama tik apie Covid-19, bet kas sutrukdys po metų kitų įtraukti daugiau ligų? Visokios tuberkuliozės, hepatitai? Neturėsi kokio skiepo - išmes iš darbo, neleis i maximą ar dar kur. O skiepai tai kainuos, neilgai čia "nemokamai" skiepys. - pagal faktą mRNR paskiepyti tampa genetiškai modifikuoti, nereikia sakyti ,kad čia trumpam, čia ne tas - čia turime tai, kad genetiškai modifikuoti žmonės gauną pranašumą prieš nemodifikuotus - daugumos fantastinių filmu idėjos. Įdomu galimybių paso istatyme tai irašys ar ne? - dar aš ir persirgau, ir pasiskiepijau, tai turėčiau eiti kur noriu ir ne man reiktu rūpintis kažkokiais prisijungimais ir kodais.
TomasBalčiūnas 2021-08-14 23:01
Koks tau tas pakankamas vakcinavimas nuo tarkim to pačio gripo? Kasmet padengiamumas iki 50% su labai panašiu vakcinų efektyvumu (40-50%). Bent kelios mokyklos Lietuvoje uždaromos kasmet. Žinai, kodėl bendrai su gripu situacija geresnė? Todėl, kad natūraliai, per daug metų taip susidėstė, jog skiepijasi pažeidžiamiausios grupės, ko pasekoje jokios trydos apie visuotines vakcinacijas nėra. Tai gal pradėkim nuo to, o po to savo smegenų turinį demonstruokim.
Pumper 2021-08-15 10:24
A, tu dar vienas iš tų genijų, kurie sako, kad corona tai tik peršalimas.
vanduo4 2021-08-15 14:38
jeigu visgi kadanors paaiškėtų jog ši pandemija buvo tik priemonė visus paskiepyti genetiniais vaistais siekiant kažkokių tai populiacijos kontrolės tikslų, tai dar nerodo idiotų protingumo. Tai tiesiog sutapimas.