Jie yra tarsi „superžmonės“: kodėl kai kurie žmonės turi antgamtiškai stiprų imunitetą COVID-19? Mokslininkai mano atskleidę šią paslaptį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-09-09 14:08
Tuoj tas mokslininkų sukurtas supervirusas netyčia pabėgs iš laboratorijos ir bus jum kaip norėjot, auksinis miljardas, išsaugota ekosistema, nesunaikintos gyvūnų ir augalų rūšys, neprigaminta CO2 (=jokių ledo tirpimų), neišnaudoti resursai, sumažintas badas ir vandens trūkumas, dar kažką praleidau? Nu nes niekaip nesulaukė super mutacijos kuri išžudys daugumą natūraliai tai reik tokius kurti laboratorijose, nes suprato kad natūraliai coronaviruso mirtingumas mažėja su kiekviena mutacija ir su kiekvienu nužudytu, arba persirgusiu.
kestutisz 2021-09-09 15:06
"tyrimas" iš 14 žmonių? čia gal mokyklinė užduotis - apklausti klasiokus? :) Ir kur palyginimas "persirgimas"+skiepas vs "persirgimas"+ "persirgimas"? Be to tai tik dar viena propaganda - skiepykitės bet kuriuo atveju, žinot ką ar ne.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-09-09 20:54
Įdomu kaip su atvirkštiniu variantu, kurio jau pilna planeta: pirma skiepas, paskui virusas. Ar jaučiatės kas superžmogumi?
vanduo4 2021-09-11 12:27
- Nu va prisipažino jog mokslininkai sukuria tuos siaubingus virusus, o ne gamta; - Tas pats ir su "Zika" virusu Pietų Amerikoje. Buvo genetiškai modifikuoti uodai, kad jų patelės negalėtų daugintis ir taip sumažinti uodų populiaciją. - Deja, per keliatą kartų, uodai sugebėjo ištaisyti klaidas ir toliau gyvuoja. Deja evoliucijos pasekoje, jų organizme formuojasi "Zika" virusas (tai genetinė atlieka), kuris patekęs į žmogų (nėščiąsias) paveikia vaisiaus vystymąsi ir vaikas gimsta beveik be smegenį. Tikriausia smegenų trūkumas ir buvo mokslininkų idėja kaip sunaikinti uodus.