Muskas pasišaipė iš nemirtingumo siekiančio Bezoso - turtingiausi pasaulio vyrai nesutaria?  (11)

Jeffas Bezosas, kurio turtai vertinami daugiau nei 200 milijardų dolerių, atrodo, siekia nemirtingumo - investavo į senėjimą išgydyti ketinančią kompaniją. Elonas Muskas, kurio turtai vertinami beveik 200 milijardais dolerių, mano, kad tai - juokinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazon“ vadovas Jeffas Bezosas investavo į startuolį „Altos Lab“, kuris stengsis išgydyti senėjimą. Turtingiausias pasaulio žmogus yra tik vienas iš investuotojų. Tiesą sakant, atrodo, kad paslaptingoji kompanija „Altos Lab“ turės tiek pinigų, kad joje greitai dirbs visi geriausi pasaulio mokslininkai bent kiek susiję su senėjimo tyrimais. „Altos Lab“ tikisi išgydyti ląstelių senėjimą, bet pasiekimų šioje srityje kol kas nėra.

„Jei tai nesuveiks, jis paduos mirtį į teismą!“ - taip žinią apie Bezoso investicijas pakomentavo „Tesla“ ir „SpaceX“ vadovas Elonas Muskas. Iš tikrųjų, iš nemirtingumo siekiančių milijardierių šaipomasi visuose socialiniuose tinkluose. Turtų į mirtį nenusineši, tai, atrodo, turtingieji nusprendė nemirti. Bet bent jau kol kas laikas išlieka vieninteliu dalyku, kurio nenusipirksi.

Tai nėra pirmas kartas, kai Muskas šaiposi iš Bezoso. Komentuodamas naujienas, kad Vokietija investuoja į vandenilio gamybą Muskas sakė „Nėra pinigų, kurie pakeistų fiziką. Ką Jeffrey Besosas nuolat demonstruoja“. Aišku, Bezoso vardas buvo iškraipytas tyčia.

Tai kodėl Muskas juokiasi iš Bezoso? Na, ieškokite kosmoso.

 

„SpaceX“ laimėjo kelis NASA kontraktus žmonių gabenimui į Mėnulį. Bezosas dėl to nebuvo patenkintas - juk jo „Blue Origin“ irgi demonstruoja pasiekimus. Bezosas jau buvo kosmose, Muskas - ne, tai kuris labiau tiki savo technologijomis? Nors, aišku, neįmanoma paneigti, kad „SpaceX“ yra toliau pažengusi ir labiau išvystyta kompanija.

„Blue Origin“ netrukus padavė NASA į teismą (dabar aišku, kodėl Bezosas į teismą paduotų mirtį?), o Muskas teigė, kad dabar Bezoso darbas ir tėra teisminiu keliu kenkti „SpaceX“. Muskui nepatinka tai, kad dėl teismų sugrįžimas į Mėnulį įvyks gerokai vėliau nei galėtų. Taigi, Bezosas tapo nuolatiniu Musko juokelių taikiniu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(40)
(5)
(35)

Komentarai (11)