Įspūdingi egzoskeletai, sukurti darbui ir žaidimams: suteikiamos galios leidžia pasijusti tikru superherojumi (Video)  ()

Tikriausiai nuo vaikystės atsimenate daugybę superherojų ir kadaise svajojote turėti supergalių. O gal vis dar apie tai tebesvajojate? Pristatome įspūdingiausius egzoskeletus, kurie leidžia pasijusti supergalių turinčiu žmogumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Egzoskeletai yra specialiai sukurti mechaniniai kostiumai, leidžiantys jų dėvėtojams turėti supergalių. Šie egzoskeletai yra specialiai sukurti tam, kad jų dėvėtojai galėtų atlikti užduotis, kurių jie niekada negalėtų atlikti patys.

Šiandien egzoskeletai naudojami ir laisvalaikiui, pavyzdžiui, lenktynėms tarpusavyje, ir darbui, padedant tiekimo grandinės darbuotojams atlikti kasdienes užduotis.

Pavyzdžiui, automobilių gamintojas „Ford“ 15 savo gamyklas visame pasaulyje aprūpino puikiais egzoskeletais, padedančiais sumažinti darbuotojų nuovargį ir sužalojimus. Ką daro šie mechaniniai kostiumai? Jie leidžia lengviau virš galvos iškelti ir išlaikyti iki 7 kg sveriančius objektus.

Tačiau yra ir pramogoms sukurtų egzoskeletų, pavyzdžiui, 4 082 kg sveriantys keturkojai kostiumai, sustiprinantys jų pilotų judesius ir leidžiantys jiems įveikti bet kokį reljefą, kai didžiausias greitis yra 30 km/h. Jie dažniausiai naudojami linksmoms lenktynėms, rengiamoms tik pramogai.

 

Kai kurie egzoskeletai tikrai gali leisti pasijusti supergalių turinčiu herojumi. Patys įspūdingiausi egzoskeletai vaizdo įraše žemiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()