Kodėl žmonės nesiskiepija? Tyrimas parodė 11 svarbiausių priežasčių: pirmoji siejama su valdžia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bruonius 2021-09-24 11:59
Turbūt todėl, kad naudojasi savo galva. Žydam, kuriem antro pasaulinio karo metu užteko proto nepasitikėti valdžia, pavyko susilaukti palikuonių. Panašiai bus ir dabar.
VirtualGadget 2021-09-24 15:44
Va galvoju. Jeigu bobutė būtų su kiaušiniais, ar galėtų ji ateityje tapti omletų kelpėja ? Ar vis tik tai jau būtų ne bobutė, o diedukas ? Kam reikia prognozuoti tai apie ką neturi žalio supratimo ir rėkti, kad dangus griūva. Yra tokių kas prognozuoja, kad klimatas šyla ir viską apsems, tai apie kokius tu čia žydus kalbi ir apie kokį vaisingumą. Reikia pradėti kalbėti apie laivo statybą. Apie tai kaip būtų galima išsigelbėti, o Bronius čia apie visokius niekus paisto. Koks gi skirtumas ar tu būsi vaisingas ar nevaisingas jeigu būsi žuvų maistas ? Negi manai, kad joms bus skirtumas ? Gali būti tik viena priežastis dėl ko žmonės nesiskiepija. Tai yra informacijos trūkumas. Vieni žmonės nesupranta , kiti neranda, treti abejoja. Ir nėra kam tos informacijos pateikti ir paaiškinti. Internete platinti, kopijuoti ir dalintis kokybiška informacija yra draudžiama be autoriaus sutikimo.
Bruonius 2021-09-24 16:28
Matau su teksto suvokimu turite problemų. Nieko, būna ir blogiau. Norėjau pasakyti, kad Žydai klausantys tuometinės valdžios antrojo pasaulinio karo metu atsidūrė peleninėje, o neklausę valdžios dėjo į kojas ir to pasekoje turėjo galimybę ramiai susilaukti palikuonių. O kad jau taip rūpi vaisingumas, siūlau susirasti patikimą ginekologą ir paklausinėti gal ką įdomaus ir netipiško mato suvakcinuotų jaunų moterų reprodukcijos organuose. Tą reikia atlikti patiems, nes jei aš pasakysiu, būsiu išvadintas negražiais žodžiais.
vytautas50 2021-09-24 16:34
VirtualGadget 2021-09-24 17:08
Kuomet kalbame apie valdžias tai gal būtų galima įvardinti konkrečiau. Tuometiniais laikais tikiu žydai gyveno ir JAV . Ar ir ten kažkurie jų pateko į peleninę? Dėl skiepų vienoda pozicija yra visame pasaulyje. Ar tai būtų JAV ar Kinija ar Rusoja , ar Afrika ar Afganistanas. Kokia dabar yra ta vism pasauliui diktuojanti valdžia ? Ir kodėl jeigu yra siekis išnaikinti žmoniją pasaulio valstybės daro karantinus. Kur to logika ? Taigi išplistų virusas išmarintų žmones ir taškas. Ko ta nematoma visam pasauliui vadovaujanti valdžia turi bijoti ?
Stebėtojas 2021-09-24 17:27
Atsakymų jau daug yra pateikta, nereikia būti stručiu, įkišusiu galvą į smėlį, o reikia domėtis. Visų pirma tuo, kaip veikia imuninė sistema, ir kaip veikia skiepai, o ne VBS šaltiniais remtis. Pagal juos mes jau turėtume būti raguoti ir kanopuoti.
vytautas50 2021-09-24 17:34
Benediktas 2021-09-24 18:01
Žmonės renkasi tikėti kuo nori. Vieni žmonės renkasi tikėti bet kuo, tik ne oficialiais šaltiniais, nes prisiskaitę propogandinių sąmokslo straipsnelių. Nes galvoja, kad dėl visko, kas neigiama jų gyvenime valdžia kalta. O kai ieškai, kas kitas kaltas, visada randi, belieka tik nekeisti savo nuomonės ir aršiai ją ginti. Plius mėgsta ginčytis ir jaustis įskaudinti. Ir kaip antivakseris, tai kairiųjų pažiūrų dažniausiai. Atnivakseris dažniausiai pasakys, kad su Rusija ir Baltarusija negalima pyktis ir Putinas mldc Čia Lietuvos realijos.
VirtualGadget 2021-09-24 18:35
Šios svetainės forume yra nuoroda į statistikas https://osp.stat.gov.lt/praejusios-paro ... statistika Skiepai tikėtina padeda. Nėra nei vieno valdininko mirusio nuo koronės. Matyt Belzebubas juos globoja Kad dar daugiau nesąmonių pridarytų ir pragare ugnį dar labiau pakurstytų Jeigu pasigilinti į daugelio naudojamų medžiagų poveikius žmogaus organizmui tai panašių visokių sąmokslo teroijų būtų galima prikurti tiek, kad ir viso gyvenimo neužteks joms iššifruoti. Dabar kažkoks veikėjas pareiškė, kad skiepo mikro dalelės patenka į dauginimosi organus. Jeigu išgersit pieno, išgersit alkoholio suvalgysit morką ar grybą mikro medžiagos patenka į dauginimosi organus. Tai kas galėtų paneigti, kad tai kažkaip nepavieks ateityje gimstatumo ? Ir paskui pasipila sąmokslo teorijų perliukai. LRT kartą klausiausi apie plastiko patekimą į organizmą. Nebepamenu per kokį ten laiką, bet maždaug į žmogaus organizmą patenka plastiko tiek kad išeitų banko kortelė. Klausimas dabar kur pas kiekvieną yra tos platiko atsargos ar ta banko kortelė
vytautas50 2021-09-24 18:46
conjurer 2021-09-24 18:49
Na kodėl, pvz JAV antivakserių ir antimaskerių judėjimas paplitęs tarp dešiniųjų. Bolsanaro irgi dešinysis.
VirtualGadget 2021-09-24 20:02
Pagal viruso sklidimo ir plitimo tempą tai mažai tikėtina, kad liko kažkas su juo nesusidūręs. Neskiepyti žmonės susidūrė su tokiais pat simptomais kaip ir skiepyti. Skirtumas tik tas, kad vieni oficialiai, o kiti neoficialiai. Skiepas mano supratimu yra ne kas kita kaip viruso replika(atvaizdas, kopija) truputį ten pakeistas truputį nukarpytas ir nukenksmintas. Šiuo metu sunku suprasti kas lemia susirgimų skaičiaus augimą. Ar tai yra pagrinde besimptomiai ir propganda kelia nepagrįstą paniką ir isteriją. Ar tai yra kažkas rimto ir reiktų svarstyti ką su tuo daryti.
Galonas 2021-09-24 20:54
Kai neieškai tai ir nerandi, buvo jau ne vienas strapsnis apie skiepų vs koronos šalutinius poveikius, bet koks nykstamai mažas šalutinis skiepo efektas buvo x10 kartų didesnis sergančiųjų grupėje atsižvelgiant į amžiaus grupes. Ne, skiepų tyrimai nevyksta įprastai 15 metų, jie įprastai vyksta keletą metų ir labai retais atvejais užtrunka ilgiau nei 10 ir tik dėl to, kad prie to dirbo maža laboratorija. mRNA vakcinos buvo testuojamos jau dešimtmečius, testuojant vakcinas nuo koronos dar niekada nebuvo skirta tiek pinigų ir resursų, didžiuliai kiekiai savanorių, tik visiem 3 etapam praėjus leista vakcinuoti ir tyrimai toliau vyksta. Kiek teko girdėti, vieninteliai Sputnik ir indų ZyCoV-D (pirmoji DNR) vakcinos paleistos nelaukiant 3 etapo rezulatų.
Bruonius 2021-09-24 22:31
Valdininkai moka teisingai skiepytis. Tai adata užlenkiama, tai kamštukas nenuimtas, specialus švirkstas ir tt. Pilnas telegramas video įrodymų, todėl teisybės nereikia ieškoti cenzūruojamose portaluose: https://t.me/mister_pilot/1022 O čia tikros vakcinų agitatorės blogas. Geriau būtų skiepyjusis kaip valdininkai. Pažiūrėkit kaip atrodė žmogus išplautom smegenim. https://thecovidblog.com/2021/09/22/kar ... injection/ Taip pat būtina pažiūrėti Anglijos laidotuvių namų vadovo interviu(Anglų k., LT titrai): https://rumble.com/vmtm37-pandemija-lai ... kimis.html Jūs gerbiamieji ne pliusiukais - minusiukais kaip mažvaikiai žaiskit, o pradėkite mąstyti.
LorraMusic 2021-09-25 13:02
zinant kaip pvz maisto pramoneje, vienos didziausiu lietuvos firmu dirba del maisto kokybes, ir palyginus su vokietija lenkija italija, galiu pasakyt tik tiek, lietuvoje dar taip nera blogai, bet galvot kad del maisto kokybe yra stengiamasi del zmogaus geroves yra tikroves nesuvokimas, taip ir su vakcina kuri vos veikia ar neveikia, nuo ypac MIRTINOS LIGOS, kur skaiciu pritempinejimu prigauti patys cdc, kryptingu straipsniu skleidimas, statistikos skaiciavimas taikomas skirtingas abiem pusems, pilna informaciju tai patvirtinant, tiek pilna inforamcijos apie vakcinos efektyvuma, blt istiesu net uz pinigus galva turintis neitu skiepytis, na gal jei alaus pilieciams po du pasiulytu uz pasa, neliktu vakcinu yra straipsniu pvz kurie vienam ar kitam produktui pritrauke 200k vartotoju, o pvz reklama tv ar saite beveik nko neturiu facebook, neseku jokiu putinu, esu bbdjas ant visu anti-vaxeriu ar vaxeriu man nera skirtumo ar tu su pasu ar penkta koja, su diplomais be diplomu, neskaitau jokiu ltrytu delfiu ir kitu shudu, aplamai ltu puslapiu jei ka praleidau, apart TIK sito tech saito
bmk1245 2021-09-25 13:13
Būtų laimėjęs Trump'as, "vaizdzialis" būtų kitoks, net K.Harris (dabartinė VP) buvo pareiškusi, kad nesivakcinuos su "Trump'o vakcina". Beje, po to, kai JAV'uose kretinas A.Fauci flip-flopino (keitė savo pasisakymus 180°), nenuostabu, kad yra nepasitikėjimas.
bmk1245 2021-09-25 13:21
Ozonas... Pirmiau Jumis numirsit prisikvėpavę ozono, nei virusas.
LorraMusic 2021-09-25 13:22
."
bmk1245 2021-09-25 13:46
bmk1245 2021-09-25 16:21
Heck,vaxxer vs antivaxxer, crazy shit...