Mokslininkai turi puikių žinių: mūsų neįveiks ir pats baisiausias koronavirusas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-10-04 13:12
Oi ne, ne nepagalvokit nieko blogo. Auksinis 0,5-1 milijardas, čia nei prie ko. Juk tikrai jie nesiims kurti tikro viruso, kuris visiškai atsparus betkokiam imunitetui.
bmk1245 2021-10-04 13:15
Ir? )))
ciklonas 2021-10-04 23:20
siaip uoliai daroma viskas kad mus ''iveiktu''
AAA000 2021-10-06 00:15
o kuo tau konkreciai blogai pati sito "milijardo" ideja? ko konkreciai tu cia bijai? as manau sita ideja kaip minimum teisinga. jei mes nesugebam perduot 7 milijardams civilizacines pazangos ir sukelt reikiamo lygmens intelekto - ismokslint - tai koks cia "tradicinis" tikslas gimdyt perteklines bezdziones? kuo jis tau patrauklus - tas neribotas gimdymas vardan gimdymo? naikinimas virusu - tai cia aisku butu genocidas. bet cia nera rysio su "milijardo" ideja. kuri tu kazkaip izvelgi... tie kur kurtu toki genocida - darytu kaip minimum selektyvine atranka. sunaikint platinant virusa seniausius ir daugiausiai patirties turincius - kame cia "milijardo" darymas? kurie ir taip nebegali gamint to "milijardo" del nusilpusios lytines funkcijos, ir siaip jau greit mirtu savaime. kam juos pribaiginet virusu? cia isvis su tuo "milijardu" net nesirisa... va kinu "vieno vaiko politika" yra butent to "auksinio milijardo" igyvendinimo pvz. efektyvaus viruso platinimas, kai ismirtu sakykim 99% uzkrestos populiacijos - sekanciam etape sukurtu visokias kraujomaisas, monokulturini isivyravima, neatsparumus kazkokioms ligoms ir maistui, ir pan... senai uzmirstas problemas vel prikeltu... vienu zodziu toks viruso platinimas ir skiepijimas kaip dabar - tai siekimas kad is 7 milijardu prisidaugintu dar greiciau ir daugiau... as pvz manau kad kaip tik reikia kuo daugiau kistis i genetikos remonta ir tobulinima. virusai tik irankis tam, nes turi prisijungimo prie genetikos budus. o kad toki iranki istobulint - reikia ismanyt kaip sukurt. geriau uz virusa su savo "mutacijom". ir ten teisingu keliu eina. ypac kad tai persiduotu ir kitom kartom, veiklus tvarkingas genomas. aplamai manau galimetu evoliuciskai atsitiktinai prarastas galimybes susigrazint net. kurios islike kitose gyvybes rusyse.
bahuriux 2021-10-06 01:53
to AAA000 problema tame kad atsidursim už to milijardo ribų ir jei kokiam galingam ir turtingam idiotui susišvies, tai bus labai greit, daug greičiau nei to norėtum. Manai mažai tokių apsėstūjų yra? Viską parašiau pirmam poste ten viskas parašyta daugiau nėra ką daug pridurti. Kuriami laboratorijose (finansuojamose garsių ir ne iš geros pusės reputaciją turinčių pavardžių) virusų variantai kurie atsparūs betkam, kokių dar jum reikia faktų. Ir tai nepirma tokia laboratorija vien t.lt rašė bent apie vieną ar daugiau tokių atvejų. Kam to gali prireikti, aš matau tik vienintelį tikslą pirmiem suskurti nuodą ir priešnuodį ir visus išnaikinti su tuo biologiniu ginklu (blogiausiu atveju laikyti už kiaušinių) ir priešus ir šiaip visas anot jų šiukšles, kenkėjus ar kaip tik nori gali pavadinti ir perkurti pasaulį su jų absoliučia valdžia ir tvarka. Branduolinio ginklo nepanaudos, nes gaus atgal kad mažai nepasirodys, beto branduolinė žiema ir mirtis visiems garantuota. Ir kas dar baisiau šito kolektyvinio briedo, kad žmonės kenkia planetai ir juos geriausiai būtu išnaikinti yra apimta didelė dalis ekonacių, gaila nei vienas iš jų nenori aukotis dėl savo idėjos. Jūs manot čia sąmokslo teorijos matėt 1 dolerio kupiurą kitą pusę. Nuo vidurio video truputi paaiškinta. youtube.com/watch?v=b81LorUhEbg Dar vienas perliukas Amerikoj ta tema https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones Čia nereikia jokių sąmokslų kurti jie nieko daug neslepia. Dar man keistas sąmokslas toptelėjo į kurį atsakymo neturiu, nu gal toks sutapimas, kodėl nuo koronos skiepijamos šalys tik tos kurios daugiausiai naudoja planetos resursus? Net jei daug skiepų tenka išmesti, dėl nenorinčių skiepytis jų neaukoja trečiosims šalims. Nuleakinta vienos dozės kaina už kurią ES perka vakcinas kažkas buvo nuo 2€ iki nepamenu kiek eurų, gal 8€ kaina, manot vakarams čia yra pinigai užpirkti visam pasauliui vakcinų? Juo labiau kad anot "kompetetingų" medikų pavojingi variantai atsiranda pas neskiepytus, bet pigiau būtu paskiepyti visą pasaulį už ES ir USA pinigus, nei neprognozuojamos pasėkmės nuo naujų variantų. Vienu žodžiu čia dar viena priežastis kodėl aš nepasitikiu niekuo.
HardAxe 2021-10-06 10:25
Tai ką mes išpilam nebetinka naudoti kažkur kitur, nes jos nebegalioja. Tos vakcinos laukia savo žmonių iki paskutinės dienos, bet žmonės skiepyjasi lėčiau nei reikėtų ir taip nutinka, deja. 2-8eur nėra taip mažai, norint paskiepyti kažkurią tolimą šalį. Čia pinigai tik už vakciną, bet ją reikės nutransportuoti specialiose sąlygose, toje šalyje sudaryti sąlygas ją sandėliuoti, išvežioti į regionus, organizuoti žmonių skiepyjimą (sudaryti eiles, pakviesti žmones, rasti medikų, patalpų). Dauguma tų šalių turi labai karšt klimatą, kuris nepadės vakcinom. Aids epidemijas, kurios reikalauja imtis papildomų saugumo priemonių ir t.t. Net jei pvz pats sutiktum iš geros valios keliauti skiepyti Afrikos vaikų, kiek tavo kelionė ir pragyvenimas mėnesiui laiko kainuotų mūsų šaliai? Liūdna tiesa, bet paskiepyti 100 vaikų nuo pvz meningito Lietuvoje kainuoja mažiau nei tą patį padaryti skurdžioj Afrikos šalelėj.