Ar skiepyti žmonės gali platinti COVID-19 taip pat kaip ir nepasiskiepiję? Paaiškino, kaip yra iš tiesų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2021-11-12 11:54
*Be to, medikė teigia, kad molekuliniai testai, naudojami COVID-19 nustatymui, neleidžia nustatyti, ar viruso dalelės mėginyje yra gyvos, ar negyvos* Tai medikė TEIGIA kad visi šitie nosies/gerklės krapštymai yra arba teigiami arba neigiami 50/50 tikimybė.
AAA000 2021-11-13 00:34
visas straipsnis vieni pritempinejimai... gali but taip - gali anaip... bet tiksliai nezino... paimtu ir istirtu ant pasiskiepijusiu savanoriu visa uzkretimo eiga. kasdien imdami testus po kelis kartus. kol nebuvo skiepu - tai greit istyre. visas stadijas. ypac kinieciu indelis didelis. pamenu kaip eigos terminus tikslino. kazkur per pusmeti labai tiksliai identifikavo - paros-dvieju tikslumu mazdaug. o daba istisai suda mala kazkoki... kai pasiskiepije irgi platina MASISKAI. tas gi matosi is isplitimo didejimo. statistika ta RODO. o cia bando manipuliuot testavimo netikslumais. nors net neirode pacio netikslumo... dar ten kur parase, kad kai pradeda geret sveikstant - neskiepinti platina 7,5 paros, o skiepinti 5,5 paras - MAZDAUG... irgi nezino tiksliai... tiesiog rezultatas sveikimo greitesnis skiepintu. bet kad kalti, tai tik neskiepinti - cia jau ISANKSTINIS FAKTAS... cia tipo mokslas? cia grynas antivakserizmas, kai ieskoma oziu kazkokiu, kuriems kaltes REIKIA primest...
kestutisz 2021-11-13 15:50
Tai, kad tos gyvos/negyvos "dalelės" (arba kaip straipsnyje "nenužudytos imuninių lastelių") išvis kažkoks oksimoronas. Čia gi ne bakterija, virusas. Jis išvis yra nei gyvas nei negyvas. Papuls į lastelę - "dauginsis", ne (prikibs koks antikūnas) - su laiku suvirškins. Gal tas ir turėta mintyje - kad neina atskirti "neutralizuotas" jis ar ne, nes PCD testo metu dauginant genetinę medžiagą viurso kaip ir "daugėja", prikibę antikūniai ne ir kas iš to gaunasi tai visiškai neaišku.