„Nėra nė vienos priežasties atsisakyti skiepų. Mane visiškai išsunkė srautas žmonių, kuriuos iš visų jėgų stengiamės išgelbėti ir kurie nepasinaudoja šansu išsigelbėti patys“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-11-25 17:25
teisingumo dėlei - kai toks žmogus suserga covid - tada sakom, kad mirė nuo covid`o. Ar gripo. Jei gydytojai leidžia skiepytis palei sveikatos būklę, tai galima būtų nurašyti ir šalutiniam poveikiui.
ElniaRagis 2021-11-25 18:02
Vakseriais ir antivakseriai bando vieni kitus įtikint . O dar abi pusės bando žaist su statistiką, nors čia abi pusės yra protingos ir supranta, kad tą statistiką gali vartyt, kaip tau pačiam patogiau. Jau pozicijos užsiimtos ir niekas nieko nepakeis. https://www.youtube.com/watch?v=Pfr790D0Zgw
Talkatif 2021-11-25 19:08
Abi pusės nėra protingos. Šio klaidingo naratyvo tikslas aiškus.
bahuriux 2021-11-25 20:24
Šitas grafikas, kuris aiškiai rodo, kad nuo vakcinos tiesiogine prasme žmonės miršta ir koks jų skaičius mirė ir praėjus kiek dienų. Pirmas kelias keliolika dienų dažnieu, o ne gatvėj partrenktas mirė, aiški koreliacija ir mažėjanti netiesiškai. Jei nuo betkokių priežasčių būtu tiesinė beveik nekintanti priklausomybė. Jei imtum visas mirtis paskiepytų nuo betkokių priežasčių, tai visų pirma jų būtu daug kartų daugiau nei ten rašo. Manau visai realus skaičius, kad gaudamas skiepą su kiekviena doze rizikuoji užsilenkti 1 : 66814 (iš to pačio linko viso paskiepytų ir raportuotų mkrčių nuo mRNR vakcinų pfizer ir moderna ten aiškiai parašyta) , o per dvi dozes 1 : 33407 čia patvirtinti atvejai, realiai gal ir kiek mažesnis šancas išgyventi. Kaip atskaitos tašką gali imti 67000 kiek shotų pasiryžes gauti tiek kartų dalink tą skaičių, sėkmės loterijoje. Primenu absoliučiai visos visų šalių statistinės ataskaitos teigia, kad kuo jaunesnis žmogus tuo dažnesni šalutiniai efektai. Taip pat kad mRNR tipo vakcinų kiekvienas sekantis shotas sukelia vis diddsnius šalutinius efektus, o tradicinės vakcinos pirmi pavoji gesni vėlesni mažiau šalutinių efektų turi. O dėl "aspirino" šalutinių efektų nekompensavimo, kada įjungsi logiką vėl, visi tie vaistai nėra privesrstiniai, o skiepai nuo koronos priverstiniai. Jei dar buvo alternatyva testuotis, tai dabar padarys už savo pinigus ir dar apribos galimybes net už savo pinigus testuotis sudarydami nepagrystus reikalavimus ir dirbtines eiles testavimo punktuose. Šiaip tos eilės jau nuo rugsėjo labai didelės. ---------------- Jei žmogus renkasi sirgti ir rizikuoti be eksperimentinio skiepo, tai atsikniskit nuo jo, taip pat kaip ir jei žmogus renkasi rukyti jo niekas neišmeta iš darbo, nors jis rizikuoja savo sveikata ir brangiu gydymu su dažniausiai fatališka baigtim jei prireikia gydymo. Dėl antivaxerių statuso, aš galimai turiu daugiau skiepų nei vidutinis vaxeris įskaitant ir jūsų paskutinius 3, va kai gausit po 8-10 boost shotą, tai tikrai turėsit daugiau už mane. Ir pabaigai kaip sakė vienas youtuberis, galit palaikinti galit dislaikinti "who cares we all gonna die in the end".
immortallt 2021-11-25 23:02
Corelation is not causation. Žmonės miršta ir neskiepyti, bet tau jų atmesti nereikia. Tavo logika - jei jau paskiepijo, negali būti jokia kita mirties priežastis, tik skiepas. Tavo pateiktas skaičius būtent tai ir yra. Jei kažkas buvo bent minimaliai sąžiningas, atmetė smurtines mirtis. Ir tu dar aiškini apie mano "neįžvalgas". Čia baimė užspaudė paskutinius neuronus visiems?
bahuriux 2021-11-25 23:39
Skaityk iš naujo ir neinterpretuok statistikos palei savo wishfull thinking.
immortallt 2021-11-26 00:15
bahuriux, vat ir esi pavyzdys pasakymo, there are lies, big lies and statistics. Pasiimi kažką, ir nesupranti ką tau rodo. Po grafiku parašyta: Number of reports of death per day following vaccination, by manufacturer, to Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)—December 14, 2020–June 14, 2021 *x-axis reports through 161 days since last dose. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad tas kuris numirė prasinešė, (na jo artimieji pranešė), kad numirė nuo skiepo. Tai nėra duomenys iš sveikatos apsaugos sistemos, kur kiekviena mirtis suinventorizuota. Tiesiog kuo arčiau skiepo, tuo didesnės dar buvusios baimės ir tuo dažniau praneša. Taip pat tai nėra patvirtintos mirtys nuo skiepo - skrodimas nedarytas 80% mirusių, o tiems kam darytas, kur jau iš ties įtartina kažkas buvo, tai didžiajai daliai širdies ligos, antroje vietoje - sirgo COVID-19, ir kiek straipsnyje parašyta, panašu, kad mirties priežastis ir buvo COVID sukelti pažeidimai. TIesiog būtent ieškai confirmation bias, ir kai kas nors tau juos parodai, kaltini wishful thinking Bent jau nepateik pats visą informaciją, kuri tiesiog išjuokia, ką tu sakai. Net jei visos tos mirtys būtų nuo skiepo, tai tikimybė būtų 0,001% mirti nuo skiepo. Bet kaip jau sakiau, tik 20% mirčių atvejų darytas skrodimas, ir >60% mirčių straipsnyje paaiškinta yra ne nuo skiepo, tai geriausiu atveju tau pagrįsti savo tikėjimą lieka 1500 mirčių, bet žmonės miršta ir daugiau nuo ko, nei nuo širdies ligų ir COVID. Daugiau negrįšiu į šią temą, jau gailiuosi, kad atėjau.
kestutisz 2021-11-26 12:30
Na, o mirusių nuo covid išvis netiria, kas yra labai keista. Niekam net neįdomu ar nors kiek padėjo ir koks gydymas. Arba va ateis dabar tas naujas afrikiečių "black friday" variantas - na gi įdomu koks poveikis šito varianto ir prieš tai buvusių. Na, bet gal čia tik man, taip įpratus IT, kad po kiekvienos avarijos reikia padaryt post-mortem, kad žinot kaip čia taip nutiko ir kito karto nebūtų.