Naują tendenciją dėl COVID-19 stebintis garsus vokiečių virusologas įspėja: vien pasiskiepyti nebeužtenka

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

no_one 2021-11-30 09:27
"Frankas Ulrichas Montgomery sekmadienį visuomeninio transliuotoje ARD laidoje „Anne Will“ karščiavosi: „Šiuo metu iš tikrųjų patiriame nepasiskiepijusiųjų tironiją, – jie valdo du trečdalius paskiepytų žmonių, jie primeta mums visiems tas priemones.“" yra paprastas atsakymas - užsimušk į sieną. Turiu teoriją - 90% tokių "virusologu" ir biurokratų sukabinus džiūti centrinėse miestų aikštėse "pandemija" pasibaigtų per porą savaičių.
ZeroFM 2021-11-30 09:31
Germany pusė ligoninėse 2x bagstelti o pas mus Jiekspertai sako 90%+, nors bagateltų vos 4% skirtumas. Visais laikais visas šūdas būdavo suverčiamas tiems kas nesiklaupsto valdžiai ir nelaižo jiems purvinų batų ...
kestutisz 2021-11-30 09:39
"JAV tiria revakcinaciją po dviejų mėnesių" - pirmos vakcinos efektyvumas buvo 90+%, turėjo laikyt pusę metų ir daugiau, nu ok nepataikė su prognoze (matyt nurašė nuo persirgusių), antra sugalvota iš beviltiškumo buvo. Trečia dar blogiau. Priėjus iki badymosi kasdien gal jau kils klausimas ar čia ne deadend'as? Ar irgi bus bukai tęsiama?
no_one 2021-11-30 09:42
Aš nuspręndžiau, kad jabą priimsiu tik tada kai PIŠ ir armonautė savo vaikus paskiepys, tada žinosiu, kad tikrai saugu.
Bruonius 2021-11-30 10:08
Jau kažkur teko pastebėti tai ką seniai sakiau, natūralus žmogaus imunitetas bus nurašytas I konspirologiją. Tuo pačiu noriu padėkoti mūsų gerbiamiem moderatoriam už permanently BAN'a. Žmogus mąstantis savo galva ir nepritariantis "Tapin TV" bei Bilo pasaulio gelbėjimo planui yra nurašomas į spamerius. O aš manau, kad nors vienas žmogus ištrauktas iš šito psichozės liūno yra didelis laimėjimas.
HardAxe 2021-11-30 11:23
Taip gudriai parašo, kad reik bent jau matematikos ir žurnalistikos magistro kaži ar iš pirmo karto kas supras iš kurios aišku, kad 60+ amžiaus žmonių pasiskiepyję 90%, ir kad jie turi 10x mažesnį šansą susirgi. Bet kas suprato, kas norėta pasakyt iš pirmo karto? Jei skiepytų yra 90%, tada skaičiai sueina. Suserga po vieną skiepytą ir neskiepytą, ligoninėj jų po lygiai. Miršta po lygiai. Tik skiepytų miršta po vieną iš 10x didesnės grupės.
bahuriux 2021-11-30 12:41
kestutisz 2021-11-30 13:46
Aš jau pakankamai nusivyliau - dauguma imho pasirašys ir ant nuolatinės dozės - kažko panašaus į insulino pompą, jei tik telikas pasakys. Arba to modernesnio būdo iš kito straipsnio apie Emergex (Emergex Covid-19 microneedle patch). Ir jiem net niekada nebekils jokių kvailų klausimų kaip gyvybė išgyveno iki tos nuostabios vakcinos atsiradimo.
HardAxe 2021-11-30 14:11
Kad šitą korona labai sėkmingai sukėlinėja. Šiaip švedijoj pasiskiepiję 64% bendros populiacijos ir 75% vakcinuojamo amžiaus žmonių, jei neklystu. Ribojimų rimtesnių nebuvo per jokias bangas. Dabartinė banga net nepanaši į bangą: https://c19.se/ (prasitempk grafiką, ir palik tik "Pa Sjukhus"). (Fall idag - naujų atvejų kiekis per dieną, bet švedai testuoja nenuosekliai). Bet čia matom miksą neblogo skiepyjimosi ir nemažo persirgimo.
immortallt 2021-11-30 14:18
Neimkit Švedijos kaip pavyzdžio, kur žmonės atstumų ir higienos laikosi šiaip įprastai griežčiau, nei pas mus per griežčiausią karantiną. Efektyvumą kai rašo, reikia žiūrėti, ar nuo mirties/sunkios ligos eigos, ar nuo užsikrėtimo. Pirmuoju atveju Lietuvoje kažkur apie 95% buvo efektyvumas.
UTF16 2021-11-30 14:30
Pagal tave skiepai neveikia, supratom. O kokias tu alternatyvas siūlai?
kestutisz 2021-11-30 15:16
Nemanau, kad taip paraidžiui ir norėjo pasakyti. Veikia - lyg ir mažiau miršta vyresnių (o ir testuot ten logiškiau - vistiek be skiepo gal numirs, o ilgalaikis poveikis nelabai jau ir svarbus), jaunesni paskiepiję jaučiasi geriau/saugiau kaip nuo placebo - tai savanoriams irgi viskas ok. O bukai prievarta skiepijant visus - tai tik didinamas stresas, be rimto mokslinio pagrindimo.
Dannas3 2021-11-30 16:35
Dabar lengvai nerandu, bet juk turi but statistika, kiek mirdavo bangos piko metu kai dar nebuvo skiepu, bet buvo grieztas karantinas ir kiek mirciu dabar, kai yra skiepijamasi bei nera karantino.Tai ir pamatytume ar baxuriux nemeluoja.
Kirtiklis 2021-11-30 17:45
Tą ir sako po kiekvienu su Covid susijusiu straipsniu. Nėra nei vieno kuriam nebūtų komentavęs, ir teigęs priešingai. Čia lyg patalogija vystosi švelniai tariant.
HardAxe 2021-11-30 17:52
Aš lyginu nepaskiepytą švediją su paskiepyta švedija. Kadangi per pirmas bangas beveik nebuvo ribojimų, tai galima įsivaizduoti skiepų įtaką. (Daug geresnis palyginimas negu LT be skiepų lockdown`e ir su skiepais, bet su GP) Beje, yra angliška versija: https://c19.se/en Labai aiškiai matosi einančios bangos, vakcinavimo progresas (galima įjungti vakcinas) ir kaip tai įtakojo likusias bangas. Kadangi Švedai testuoja labai naiviai (neseniai buvo kuriam laikui sustabdę išvis skiepytų testavimą), tai siųlau žiūrėti tik į ligoninės/itensysios terapijos skaičius. Kodėl tai nepadeda Danijai, kuri lygiai tiek pat laikosi atstumo kiek Švedija, tik labiau vakcinavosi - klausimas vertas 10 balų.
Benediktas 2021-11-30 18:24
Rimtai nėra jokio mokslinio pagrindimo?
bahuriux 2021-11-30 19:33
ne pagal mane skiepai neveikia, bet pagal realaus pasaulio tikslius duomenis. Ar vistik jūs nepasitiki worldometer duomenimis kurie surinkti iš oficialių kiekvienos šalies duomenų bazių ir atnaujinami kiekvieną dieną. Nes aš jum ir parodžiau iš tų duomenų skiepų neveiksmingumą, kas liečia užsikrėtimų skaičių ir abejotina, ar mirčių sumažėjo dėl skiepyjimo. Jei sumažėjo tai tik labai nežymiai. Ką aš siūlau. Visų pirma nepanikuoti. Galiu pasiūlyti keletą variantų priklausomai kokie tikslai, jei tikslas sutaupyti darbingo amžiaus žmonių gyvybių. Tai uždrausti rūkymą ir abortus iškyrus kai tai būtina išgelbėti moters gyvybę, bus sutaupyta dag kartų daugiau produktyvaus amžiaus žmonių gyvybių ir būsimų produktyvių žmonių. Ne jūs neturite teisės rūkyti, lygiai, taip kai aš pagal jumis neturiu teisės nesiskiepyti, nes rūkymas yra beveik dvigubai mirtinesnis už koroną net nepriklausomai paskiepytasa ne. O onkologinių ligonių gydymas yra daug brangesnis už koronos gydymą. Jei tikslas yra aukojant verslą, žmonių pajamas, ir rizikuojant ekonominiu kolapsu sutaupyti neproduktyvaus amžiaus labiausiai ligotų žmonių gyvybes ir dar rizikuoti mirti nuo skiepų ir jų ilgalaikių padarinių, tada teskit tai ką darot. O jei valdžia neįgali protauti, kaip kažkas jau rašė anksčiau, tegu kopijuoja paraidžiui Švedijos sprendimus. Paprasčiausiai jei kas apsisnargliavo nuo betkokios preižasties testuoti ir jei testas teigiamas karantinuoti kartu su vsais artimai kontaktavusiais. Lokalizuoti ir izoliuoti židinį. O ne dirbtinai užkimšti testavimo punktus dėl GP ir panašaus Š, kai tikrai realiai sergantis korona negali papulti pasidaryti testo 3-10 dienų. Perpildytu ligoninių mitas netiesa, jau rašiau, kad šiemet kaip ir pernai tuo pačiu metu KUL visus gydytojus ir slauges varo atostogų, ar kitaip atsikrato, nes paprasčiausiai nėra ką gydyti. Yra ten kažkas ~80 ligonių išvis įskaitant visus ne tik covidinius. Ir išvis geriau pradėkit melstis, kad omikron mutacija kuri šiaip nepavojinga atrodo iš pirminių duomenų nebūtu "omega" skiepytiems, arba kad netaptu baze tokiai mutacijai. Jūs turėtumėte aiškiai suvokti, kad pastoviai provokuojant imunitetą skiepais organizmas visus resursus skirs tų sumautų nebelabai veiksmingų (nes virusas mutaves) antikūnių gamybai, o ne pvz kovai su kita realia ir didele problema organizme. Biški privėliau su postais sorry sunku per tlf tvarkytis su postais.
UTF16 2021-12-01 00:24
Kokia problema? Kur skaitei, kad imunitetas yra toks ribotas išteklius, kad nepakels net dviejų ar trijų švirkštų per metus?
ZeroFM 2021-12-01 00:55
Bahuriuks riebiai ir taikliai mldc. Jau geriau vieną nedarbingą, ligotą, seną žmonių kartą paaukoti( blogiausiu atveju 5% numirs). Nei kad suknisti kaip minimum dvi jaunimo ateities kartas, sugriauti ekonomiką dešimčiai metų.
conjurer 2021-12-01 03:14
Imunitetas nuolat provokuojamas visokiausių svetimkūnių, kurie patenka į organizmą, ar tai bakterijos nuo maisto/indų, ar slogos virusai, kurie nesugeba sukelti rimtų simptopmų. Buvo čia kažkada vilniuje, dėl aplaidumo vanduo su bakterijomis. Pusė vilniaus gėrė, 5 žmonės mirė, kiti net nepastebėjo. Tie antikūniai nuo covid, taip pasigamina, ir po to dingsta, bet esminis dalykas, kad imuninė sistema pasidaro jautresnė specifiniam pavojui po skiepo, ganėtinai ilgą laiką, bent jau greičiau sureaguoja. O jei nori nuraminti savo imuninę sistemą, ieškok ne blogio skiepuose, o švarios laboratorijos, su kokiu labai švariu dirbtiniu maistu. Nusiskusk visus plaukus, pavartok savaitę antibiotikų, dėl visa ko. Kad tikrai sumažėtų imuninės sistemos apkrovimas. -- Nesakau kad mūsų politika su GP gera, tikrai laikas jį atšaukti. Jo nepaisoma, šalies viduje, ir jis turi likti tik kelionėms į užsienį, ir atvykstantiems iš ten. Ar laboratoriniu ar natūraliu skiepu greit visi bus paskiepyti, nes covid laimėjo, nusinešė tą dalį kurią galėjo paimti, kol mes ginčyjomės kaip nešioti smakro sauskelnes, ir kas yra skiepai. Ir šiap man patinka antivakseriai. Tie kurie laikosi savo nuomonės iki galo. Bet ne tie, kur jau susirgę prašo skiepo, tie totalūs pozeriai. Kai pagalvoju, jei aš turėčiau trolių fermą, tiek daug galėčiau su jais nuveikti...