Požiūriai: ar Lietuvai teisėtai priklauso Vilniaus ir Klaipėdos kraštas? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Analog 2009-11-18 19:37
Juokis i valias As nesuprantu, kodel jum taip uzkliuna zmones, kurie myli savo sali. O jusu visu kontrargumentas - vagiantis seimas Gal jis vagia todel, kad vagis isrenkat?
Goblinas 2009-11-18 19:52
mylėti savo šalį galima ir nebūnant nacionalistų, nesugebančiu objektyviai vertint faktų, kurie nebūtinai turi būt vien Lietuvos naudai. tokie žmonės automatiškai visus, kurie turi kitokią nuomonę priskiria "nemylinčių Lietuvos" kategorijai, juokinga būtų, jei nebūtų graudu. suaukit ir nustokit matyt vien juoda ir balta. o kas liečia seimą, tai didžiausi kritikai yra vaikučiai, kuriems reiktų namų darbus ruošt, o ne apie seimą diskutuot. kokie žmonės Lietuvoj toks ir seimas, o gal tiksliau, kokie žmonės Lietuvoj tokia ir purvasklaida ieškanti pigių sensacijų runkeliams. na, bet čia jau ne šitos diskusijos tema...
blizzard 2009-11-18 20:33
as myliu ledus o visi kurie nemyli bus susaudyti... p.s. kodel jus pries tuos kurie myli ledus? tavo komentarai mazdaug taip atrodo..
Petriukas 2009-11-18 20:38
ne, įvaizdžio aš jokio nesukūriau, tu jį pats susikūrei, ir jau senokai, ir ne vakar ar užvakar.. nereik čia mums lele. į lankas jau nuklydai, skaitai bet matai ką nori matyti, savo paties išmąstytus baubus ir velnius. nelabai net suprantu apie ką tas tavo klausimas.
EXE 2009-11-18 20:42
Matai koks protingas "TEVUKAS" mmmm - nemalk shudo cia ir neprimesk protingesnio uz kitus ok? nori otrodyti protingesnis mink y delfi, ten daug tokiu "intelektualu" kaip tu...
Goblinas 2009-11-18 20:45
tu esi visiškas mūlkis ir ką tik tai visiems puikiai įrodei.
blizzard 2009-11-18 20:59
ne tu įvaizdzio man nesukuriai as ji pats susikuriau pries skaitydabas tavo kementara, seip as jau pries kokius metus net nezinodamas kad tave internete uzmatysiu buvau susidarias bloga poziuri apie tave.. nereikai mums lele su savo tokiais komentarais, jeigu kalbam tai objektyviai o ne subjektyviai... nu jeigu tokio paprasto klausimo nesupranti, gaila tuomet... klausimu norejau akcentuoti kad patriotizmas tai savoka vaikams vilioti kad jie eitu i fronto linijas ir mirtu, nes nebuvo per kara kam eit, jega nepriversi nes kareiviu reikia o ismoket irgi ner uz ka... tai sugalvojo patriotizma, bukit patriotais eikit uz savo valstybe kovot.. nebutu karo nebutu ir patriotu.. keistai man skamba tas patriotizmas, nematau skirtumo as kur man gyvent ar kad cia lietuva ar kad cia lenkija, vistiek mano namas tam paciam kieme stovi ir vistiek man reikia uz ji moket.. o ta valdzia keiciasi ir keisis ji, nematau jokios pareigos ja gyvnt jeigu pati prisisiukslina
Analog 2009-11-18 21:07
Nekrypk i krastutinumus ir savo isvedziojimus.
blizzard 2009-11-18 21:17
tai kita kart komentuokit straipsni o ne savo poziuri..
Goblinas 2009-11-18 21:17
strūktūra ta pati, tik žodžiai pakeisti. taip, kad jeigu jo poste matai kraštutinumus, tai turėtum juos pamatyti ir pas save.
Analog 2009-11-18 21:31
turi islikti, o jei tau nusispjau, kai tau sika ant galvos, tai jau tavo problema.
Goblinas 2009-11-18 21:39
ir dažnai tau "šika ant galvos"?
Plikas 2009-11-18 21:43
Nesutinki su jo mintimis? Tai ir kritikuok tas mintis, o ne jas išsakiusį žmogų. Sprendžiant pagal komentarų kultūrą pats, Tamsta, panašesnis i "intelektualą iš Delfi".
Analog 2009-11-18 21:48
Juokinga realybe? Tau turbut normalu, kai gatves pradedamos vadinti lenkiskai, dokumentai pildomi lenkiskai, lenkas europarlamente varo ant Lietuvos, nes jam cia mazai dar teisiu. Ir tai ka isvardinau tikrai nera visi to "sikimo" budai.
Jusc 2009-11-18 22:07
Man ivaizdis susidare, kad kuo labiau straipsniuose prasoma laikytis tvarkos/moraliniu normu komentuojant, tuo komentatoriai labiau bando izeisti vienas kita
EXE 2009-11-18 22:19
Man kazkodel atrodo, kad cia tu kazka irodineji zasiuk...
Analog 2009-11-18 23:11
Ne todel atsiranda izeidinejimai. Jie atsiranda todel, kad diskutuoti pradeda skirtingu paziuru zmones, tokia jau straipsnio tema. Dar ir kulturos trukumas pasireiskia.
Petriukas 2009-11-19 20:16
atsakomybės nulis, ambicijų nulis, grynakraujiškas individualizmas. tai nėr ko pykti ant valdžios jei išsirenki panašius į save vienas prie vieno individualistus, galvojančius tik apie savo užpakalį. nes individualistas gali prikalbėt daug ir gražiai, bet atėjus laikui priimt sprendimą, pirmasis ir paskutinis patarėjas bus jo paties užpakalis.
blizzard 2009-11-19 20:39
na jei ka as i valdzia ir neinu ir net nesistengiu to daryti, nes atvirai pasakius dabartineje situacijoje nematau jokios geros iseties, todel jeigu ir duotu man kas galimybe ten neiciau nes netureciau ten ka daryt.. galime tik paziureti kokie patriotai valdo valstybe, pagal tave.. idividualizmas neturi jokios sasajos su ambicijomis ar atsakomybe, tiesiog vienas turi atsakomybe vienimes dalykams kitas kitiems... Ar blogai buti individualistu? armijos generolas turbut pasakytu kad taip, vienuolis turbut pasakytu kad ne, todel kiekvienas renkasi pagal save.. Gaila kad tauta nera individualistai, tokiu atveju net nekiltu minties tokiomis temomis, o tai dabar as cia matau jau keliasdesimt kartu atkartota aida nuo patriotu puses... jokiu nauju ideju, jokiu pasiulymu, tiesiog eilinis raudojimas..
okta 2009-11-19 21:19
O dėl šito pasakymo aš pamaniau, kad esi, blizzardai, geriausiu atveju dundukas. Gal toks ir nesi, bet taip parašyti galima būnant dunduku. Pirmiausiai tai pastaba: vienuolis niekada nepasakytų, kad gerai būti individualistu. Rask tu bent vieną vienuolį, kuris nesidomėtu pasaulietiniu gyvenimu ir jame nedalyvautų (aš čia nekalbu apie religinius fanatikus ar sektas). Toliau, normalus žmogiškas žmogus laiko save visuomenės dalimi. Jis rūpinasi savo šeima, gimine, religija, tėvyne, tauta ir jos teritorija. Žinoma dėl to ir karų kyla. Bet jeigu žmonės būtų buvę individualistai jie nebūtų gyvenę gentimis, nebūtų išvystę kultūros, pastatę miestų, sukūrę valstybių, nebūtų ir kariavę, na tiesiog mūsų nebūtų, nebūtų ir civilizacijos. Tavęs ir tavo namo irgi nebūtų. Tai ar vis dar sakai, kad individualizmas gerai? Nuo savęs norėčiau pridurti, kad sąvoka "individualizmas" čia nelabai tinka. Labiau gal tiktų "savanaudiškumas".